"Кукувичка" парти...

- Снощи излязох с приятелки на "банкет". Казах на мъжа ми, че ще се прибера точно в 12.00. Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се, че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пияна. На влизане в къщи часовникът с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжът ми ще се събуди от кукането - изкуках с всички сили още девет пъти. Останах супер доволна и горда от себе си и от гениалната идея как да избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно, мислейки колко интелигентна и умна съм.
На сутринта мъжът ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах в 12.00, както му бях обещала. Помислих си "спасена съм"... след което той каза:
 - Между другото трябва да сменим часовника с кукувицата.
 - Така ли - казах аз трепереща... - и защо любов моя?
 - Ами снощи, не знам защо, изкука три пъти и извика "ебаси майката" и изкука още четири пъти. После повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука. Излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |