Наглост

* Цопнал се като биволица
на островчето насред кръстов
ището
ФотоОко

„НАГЛОСТ” е озаглавена горната снимка. Изпрати ни я по електронната поща нашият читател Дилян Петров, а действието се развива на кръстовището пред механа „Старата къща” навръх националния празник 22 септември – Деня на Независимостта. Въпросната наглост не се нуждае от коментар – грамаден джип, марка „Фолксваген Туарег”, се е цопнал като биволица на островчето насред кръстовището (не се нуждае от коментар и безсмислието на троянските насредулични „островчета”, но това е друга тема – бел. Т21).

ЧЕ МЯСТОТО Е ЗАБРАНЕНО за спиране, е очевадно, но тук има и друго – нарушението е направено максимално показно, с дебелашки тежкарлък, напомнящ ни за мутренските изстъпления от началото на прехода. Както се казва, коментарът е излишен. Един въпрос обаче трябва да си зададем: дали ганьото с джипката е бил санкциониран? Защото няма как органите на реда да не са забелязали показното нарушение?!

Т21

43 коментара:

Анонимен каза...

Санкциониран ли?Нашите полицай спят по малките улици,мързи ги да гледат.Може да са отишли-нали такъв може да им предложи пари....

Анонимен каза...

Нашите полицай изобщо не спят,просто в Троян от край време се глобява изборно като се има впредвид на кой е превозното средство в нарушение и най вече пред кой търговски обект е спряло.Така е било и така и ще бъде дето се вика ,ако имаш вуйчо владика и си плащаш на когото трябва ще ти направят и узаконят против всички закони за базопасно движение ,примерно специален и удобен паркинг за клиентите ,ако трябва на целия тротоар плюс на главното платно за движение(за справка CBA)така,че клиентите да не са в нрушение докато си пазаруват.Явно собствениците на Този ресторант нямат такъв вуйчо след като най близкия паркинг им е на 500м.и всички улици в този диапазон са окичени със забранителни знаци и се налага на клиентите им да се яздят по тротоари и островчета.

Анонимен каза...

За улеснение на Кмета Акимов и на Баш Полицая Ичев увеличих снимката и прочетох номера на джипа-СА44-11А!Явно не е случаен ОВ4444АР,а софийски!Дали ще могат по тези данни да го открият или им трябва да им го доведа вързан?Предполагам,че гражданина,който го е снимал може да им даде и датата,часът ,минутата и секундата на нарушението,но това,разбира се,не е достатъчно-той вероятно е спонсор на полицията и следователно има право да гази до 3 бабички на ден плюс до 13 преминавания на червено!?!А може би и да "рита мач" с Бате Бабуин ?

Анонимен каза...

Вчера седяхме на кафе в Тифани,на спирката отпред картинката беше същата!!!Две скъпи Софииски коли седяха там ,а собствениците си приказваха сладко сладко.Мина патрулката и нищо!
Но ако беше някой възрастен дядо спрял за минута власта предполагам щеше да го актува!!!
За това говорим!!!

Анонимен каза...

Наглост ли? Ама, моля ви се, това е софийска кола с евентуално столичанин шофьор - на тях в провинцията всичко им е разрешено. Могат да правят боклук, да карат като пияни и да се правят на най-великите. Отвратителни хора са - нито децата им струват, нито и пенсионерите като възрастни, уж мъдри, хора!

Анонимен каза...

Пичове и пи...мадами,
Нещата се развиват абсолютно нормално. При такъв кмет нещата са така. Сигурен съм че собственика на джипа като мине сръбската граница е най-примерния шофьор, но там има закони има и кой да ги съблюдава. Тук си имаме една самозабравила се пенсия дето освен целта да се задържи на кметския стол нищо друго не го интересува. И явно се страхува да накара когото и да било да вземе да поработи малко. Ама за тази ситуация сме си виновни само ние. Изборите са след месец и е хубаво всеки един от нас да не ходи за гъби ами да се позамисли иска ли някаква промяна наистина или само да си говорим още 4 години как нещата не се правят така.

Анонимен каза...

Наглост-това е следствието от властта на мутрите,комунистите и циганите.Защото никой не закача тия три категории,които много често се припокриват!И народът ще избухне и ще стане страшно-ето вижте какво става в момента в Катуница с цар Киро!Ами щом трябва,да се стига и до там!Да се търпи повече не бива,а и май не може!

Анонимен каза...

Изключително често в работно време полицаите най-нагло спират патрулката пред кафене "Орион" и влизат вътре зад тъмните стъкла и по един час пият кафе и пушат с тоя и оня, всеки живущ наоколо може да го потвърди.

Анонимен каза...

Браво на коментарите ,все в една посока-страхливи милиционери с началници големата работа и фалшив кмет-а така..

Анонимен каза...

Кои знае каква голяма работа сте направили като сте го снимали и сега да го глобят.Просто другия уйкенд ще отиде в друг град където не си снимат гостите и да ги пращат по медиите и призовават ченгетата да ги глобявате.То нали се сещате защо е там поради "големия брой паркинги и удобството да можеш да спреш навсякъде в Троян".Такива като него постояно и стотици са в Троян.Ей тази новина "снощи в БНТ съобщиха за 682 новорегистритани наши съграждании последните няколко месеца" е според мен по голямата наглост за която е по интересно Генади да направи една обстойна темичка,ако му стиска де.Щото с тази мангалиъация на Троян скоро такива гледки с паркирали баровци макар и неправилно ще е спомен само.

Анонимен каза...

Баровецът най-вероятно е местен, но принадлежащ към групата столичани, за които миналата коледа беше поставена табела на изхода на София "Селяни сбогом и не се връщайте".

Анонимен каза...

Аз харесвам Вашия коментар :)

Анонимен каза...

При тази мутризация на обществото възродена от премиера, какво искаме? Неговото поведение е пример за подражание от новобогаташите. Те смятат, че и на тях всичко им е разрешено и ни казват:"Я си ....'та! Ти ли шъ ми кайш кво да праа!"

Анонимен каза...

Г-н Маринов, ако знаете днес пък аз какво видях. Как беше спрял всенародния любимец - ОВ4444АР, пред Сероковата къща на завоя на тротоара пред знаци и пред всичко, ама викам си. Ще спестя на г-н Маринов това, да не вземат пак да го съдят, че публикува някакви истини, дето на никому не са угодни.

Анонимен каза...

Г-н Ичев, моля съобщете какво е предприето срещу въпросния педераст на снимката.

Иван каза...

Не е виновна само ремутризацията възродена от Борисов! Да се върнем в близкото минало на град Троян, когато Милиционера не беше кмет, а само началник на полицията. Тогава всички от полизията, начело с него правеха свирки на оня Пламен Данов, защото бил приятел с министъра и от него зависело кой ще бъде началник и кой не. Този простак стигна до там, да си позволи да шамароса някакъв старшина, защото не бил упрятен. След като такъв човек е патрон на шефа им /от Акимов та до сега/редовите полицаи го удариха през пръсти, защото не знаеха дали нарушител няма да се окаже приятел на шефа им или на "кадровика" Данов. Предпочитаха да накацат около него когато си пиеше кафето в "Джамията" и да му слушат простотиите. И спряха да работят качествено, защото който беше приятел с Данов можеше да бъде спокоен за службата си;от началника до редовия полицай. Така,че пак стигаме до извода, какъвто е бил, лицето Акимов като полицай такъв е и като кмет! Тогава правеше свирки на Данов, сега прави свирки на Дочков! Неговите заместници в полицията не бяха по различни, защото некадърникът си избира некадърник да го замести.Та затова този джип е спрял така.

Анонимен каза...

До всички селяни,които все още не са разбрали кои кара влака в Троян прочетете бай Иван какво е написал и да го научете за домашно за утре.Ще ви препитам на следващата тема.И Ичев и Фичев и Кольо фичето да стане шеф на полицията всички ще играят по свирката на въпросните господа ,иначе ще издухат супата както казваше един друг некадърник и тешкар малката Пена нкато ни закла с автогола.

Анонимен каза...

Мутри ,мангали,ченгета и тук таме някои жилав пенсионер за цвят.Вижте какво става в Катуница ,жандармерията пази убиеца на две български момчета !Това е бъдещето на България.Да ви е честита демокрацията - да ви сера на тая демокрация !!!...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Иван Шошков каза...

"Полицаите" по цял ден стоят в ориона и пият кафета, докато патрулките им седят паркирани на пешеходната пътека или на автобусната спирка. До сега патрулка нито веднъж не ми е дала предимство на пешеходна пътека ,а също така и не спират на стопове и не дават мигачи. Може да нямат време да пишат глоби за неправилно паркиране, несъобразена скорост или опасни изпреварвания, но имат време да отделят половин час в писане на акт за неносене на лични документи и през цялото време да се държат като пълни темерути и да раздават селски коментари. Мъртво пиян човек лежи в повърнята си на пъпа на града, а едно ченге стои до него и му се присмива и привиква минувачите да видят и те колко е забавен човека. Аман от тъпи селяни с фуражки! Ичев да си стяга отбора бранители на закона, че в Троян е пълна анархия, не ги е срам...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Полицай Саръкошев е интелигентен и зачита законите

Пешо

Анонимен каза...

Ами така е щот глоби се пишат само на обикновенните граждани,другите явно имат имонитет.Пък и има хора които се смятат за всивишни........

Анонимен каза...

Винаги съм казва,че южна България е поне с 10 години по напред в развитието си от северна.И вчерашния ден го доказаха в Катуница.Браво на хората от Катуница! Доказаха, че все още има БЪЛГАРИ!
Тук сме в началото на заселването на мангали там вече се събуждат и ги изселват вече въпреки сериозната охрана която им оказват МВР и Жандармерията.Когато законът не действа идва ред на беззаконието, което да раздава правосъдие. Защо долни политици карате този прекрасен народ да започне да прилага варварското правило "око за око, зъб за зъб"? Защо? Но може би това е най-правилното решение, за да се изкорени веднъж завинаги циганската напаст. Не съм срещу циганите, напротив, подкрепял съм тези от тях, които искат да учат и работят. Но към убийците трябва да сме безмилостни!!!

Анонимен каза...

Един полицаѝ да провери един номер ако иска ОВ7767АК за неправилно паркиране в семеѝството му?????

Анонимен каза...

Ужас, в Троян явно всички са злобари, или поне тези двама - трима тук, които пишат. Леле майчице, срам, голям срам. Не ви се угоди ама хич на вас. То снимка и на прасе да видите, или статия да се напише и него ще оплюете. Това преминава всякакви граници. Срамота.Явно нещата не отиват на добре с интелигентността на града ни.

Анонимен каза...

Здравейте селяни мислещи се за граждани,човек като дойде на село се разпуска.....като няма каде да се спира ще спираме както намерим,тъпи злобари

Анонимен каза...

32 и 33 вие сте идиоти!!!Браво Иване,напълно си прав в своя коментар:Данов е най-голямото лайно!!!!Жалко е ,че такива хора се изживяват като фактори,а разни жалки началници им правят наистина свирки!Тежко на народа,че е принуден да ги търпи.Хората са изплашени и обезверени,затова тези дерибеи са толкова важни.Гадно ми е да минавам покрай някой кафенета,точно,защото е истина гледката,която описваш.Троян,България е омърсена от тези мутри и лекета.Това са най-простите хора,които някога са се добирали до власт.Искам да бъдат изритани-да го направим!!!!Нека получат реална представа какви са и ако ви предложат пари-вземете ги,но гласувайте умно.....

Анонимен каза...

Не знам 33 ти дали е идиот но е идиотски прав за това което е написал.Хората идват тук да раъпуснат и си оставят парите от цяла България през уйкенда,а вие ги снимайте кои къде е спрял и какво е направил ,а после се чудете Туризмът в Троян и Троянско – има ли го?
Нещастен ченгеджииски град и 80% заетост ще ви се виждат много ,ако продължавате със селянията си.

Анонимен каза...

И 33 и 35 сте прави,НО това е положението в Троян.Дето има една приказка,че ''Селянина от селото можеш да го изкараш ,но селото от селянина НИКОГА" важи с пълна сила за хората тук.

Анонимен каза...

ЕМ/SI:Посетителите на механа " Старата къща" няма къде да спират автомобилите си. Това до сега правеха на тротоара, непосредствено до механата, на улица Христо Ботев. Нищо, че улицата е с двупосочно движение и нищо, че пешаходците идвайки от ул. "Ген. Карцов" в посока на "Хр. Ботев" не могат да се движат по тротоара и слизат на платното. Санкции до сега не съм видял да има. Сигнализирал съм по телефона на РУП Троян за безобразията на шофьорите почти всички с чужда/ не ловешка/ регистрация. Сега софиянеца е спрял на островчето защото улица "Ботев" е в дълъг месечен/а може би преходен -2012г./ ремонт. Ремонта и почна през месец юни и края му не се види.Организацията на движението/хоризонтална маркировка и вертикалната сигнализация/ са от компетенцията на общината. Контролът по ЗДвП е на РУП Троян. Това е законовата рамка. Сами си направете извода, кой, защо и как не си върши работата.

Анонимен каза...

Хей,вие ,които говорите за туризъм,кой ви е казал,че това означава безпорядък и не спазване на правила?Да не би като плаща да е над закона?Да в мутренска България е така!!!Някой хора с коментарите си показват изкривено мислене,поради малко изменен жизнен стандарт за сметка на понижено интелектуално ниво!!!

Анонимен каза...

Г-н Ичев, Дончо Петров акъл нямаше, но спазваше закона като милиционер. Имаше ред в движението в града. Къде Ви останаха обещанията ,че ще въведете ред ? Поне тези нахалитете като с номера "Овчар" и тези, които спират на островите и в пешеходната зона на центъра , санкционирайте, да не дразнят гражданите на Троян.

Анонимен каза...

Дончо Петров акъл нямаше, но спазваше закона като милиционер.....ей ти добре ли си ,как го спаъваше като уби жената пиян на мотика и за наказание го преместиха на работа в Севлиево.Да ви имам простите глави и късата памет.

Анонимен каза...

zanimavate se s glyposti ,a 4e karat piani po pati6tata nikoi ne obra6ta vnimanie....

Анонимен каза...

da to4no taka.....obarnete vnimanie ve4er sled diskotekite kakvo stava...

Анонимен каза...

iyihyilhji

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |