Гришата: Джип за всеки, ако „Литекс” влезе в груповата фаза на ШЛ

* За да яхнат лъскавото четириколесно, ловчалии трябва да преодолеят и следващия си съперник в предварителния кръг – словашкия „Жилина”

ГРИША ГАНЧЕВ – собственикът на футболния шампион на България, комшийския „Литекс” (Ловеч), е обещал на играчите си впечатляваща премия, ако преминат предварителния кръг и влязат в груповата фаза на Шампионската лига (ШЛ) на Европа, научихме от фен сайта на „оранжевите” (www.litex.gol.bg). Премията обаче няма да е в пликче, а ще представлява по един чисто нов джип „Ховър” от първите бройки, които ще слязат от конвейра на автомобилния завод на „Литекс Моторс” (автомобилният завод се строи край ловешкото село Баховица и е съвместно дело с китайската компания „Грейт Уол”; по предварителни изчисления инвестицията ще надхвърли 180 млн. евро, а заводът ще произвежда споменатия джип „Ховър”, пикап „Уингъл” и евтиния лек автомобил „Флорид” – бел. Т21).

НО ЗА ДА ЯХНАТ ЛЪСКАВОТО ЧЕТИРИКОЛЕСНО, момчетата от „Литекс” трябва да преодолеят и следващия си съперник в предварителния кръг – словашкия „Жилина” (първата крачка вече бе направена с разгрома на шампиона на Черна гора „Рудар” с общ резултат 5:0). Целта е напълно постижима и ловчалии са надъхани за победа, но не бива да се забравя, че „непретенциозните” словаци през сезон 2008/2009 г. „отсвириха” за купата на УЕФА столичния гранд „Левски” (София). Първият мач е в Ловеч на 27 юли, а реваншът - на 4 август в Жилина.

Т21

14 коментара:

Анонимен каза...

Докато в Ловеч имат отбор, който ще играе за ШЛ плюс нов стадион и строят само някакви си два огромни завода в Троян местните клюкарки Мининка Акимова(Миньо) и Генадийка Маринова(певеца на комунизма) се занимават с това кой кон къде пасе трева.

Троянец каза...

По радиото съобщиха че един е избягал от 4-ти километър...знаем го къде е

Анонимен каза...

Троянец(от плевенските села) ти си избягалия явно!

Пол..... каза...

Тоя първия и третия явно е от 4-тия километър.Ех,не се свършиха тия.Ако обичаш само името на Генадий не намесвай.Да не те пратим обратно където ти е мястото:)))

Анонимен каза...

Защо нямаме и наш троянски Гриша?Той може да вегетира покрай съмнителни общества,но мисли и за града си.

Анонимен каза...

Да напищещ, че Гриша Ганчев "вегитира покрай съмнителни общества" наистина трябва да си болен мозък или да не ти е ясна семантиката на глагола "вегитира"!..
Матей Миткалото

Анонимен каза...

Да живее БКП и другарката Нора Ананиева,направалиа микренския помак един от най-богатите българи.
Смърт на копелето надраскало паметника на Беклемето!

Анонимен каза...

А ние, нали имахме Милко Балев? И той какво....? Само преден трибуквеник ли? То всичко е конюнктура нали? Без протекции нищо не става, важното от действията на протектираните да има полза за повече хора.

Анонимен каза...

Да вземем да докараме тук за кмет Минчо Казанджиев, настоящият кмет на Ловеч, за кмет на Троян, за следващия мандат. Той нали е нашенец, пък и има опит с Гришата, ще го докара и тук да направи нещо. Казанджиев, до колкото имам сведения, се справя доста добре в Ловеч вече два мандата.

Анонимен каза...

Минчо Казанджиев е класи над другите кметове. Според мен ако той продължи в същия дух ще бъде пожизнено кмет на Ловеч. Не вярвам дори на майтап да дойде в Троян. Плюс това догодина кмет ще бъде или Дилян Енкин или някое поставено лице от неговите. Другия вариант е Минко Акимов да издигне някой младок от ГЕРБ и така да стане интересна следващата надпревара. Знам само едно и единия и другия вариант ще са пагубни за града.


Младежа

Бай Бочо каза...

до Младежа -Дали няма и някакъв друг трети вариант?

Анонимен каза...

Бай Бочо, третият вариант е Троян да стане село или махала, както сме я подкарали. Вече не сме далеч от този сценарий.

Анонимен каза...

Бай Бочо,
третия вариант е СДС-есетата+ВМРО+НДСВ+Старото време пак да се обединят и да излъчат за пореден път някой "толуп" за кмет.

Младеж

Пол..... каза...

Младеж,може да е толуп,ама със сигурност ще е по добре от досегашните.Според теб,кой или коя коалиция е най-добрата и кой е най-подходящ?Питам защото се интересувам от мнението ти.Не се заяждам.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |