Христос Воскресе!

Защото Бог толкоз обикна света, че отдаде Своя Единороден Син, та всякой, който вярва в Него, да не погине, а да има живот вечен. Евангелие според Йоан, 3:16

Възлюбени в Господа братя и сестри,

В този всерадостен и свят ден приемете моето вседушевно пасхално поздравление по случай пресветлото и преславно Възкресение на Господа и Бога, и Спасителя наш Иисуса Христа.

Няма по-радостно събитие за хората от великия празник на Христовото Възкресение, чрез което Господ Иисус Христос победи греха и смъртта и даде възможност на повярвалите в Неговото име да имат живот вечен.

Молитвено пожелавам на всички благословени и пълни с радост пасхални дни, крепко душевно и телесно здраве, успехи във всяко добро начинание и Бог да ни упътва със Своята преизобилна Любов към душеспасение! Нека светлината на Христовата Пасха изпълва нашите сърца с любов, радост и мир!
 
Воистину Воскресе Христос!

С любов във Възкръсналия Господ Иисус Христос:
✝Ловчански митрополит Гавриил

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |