Можело значи!

* Сега очакваме задължителните годишни пътни кърпежи и ремонти, защото положението из града и района меко казано не е добро,
 никак не е добро
Тема с продължение
Вчера и днес – „залесената“ дупка вече е закърпена, 15-16 юни 2017 г.
ДНЕС, 16 юни, петък, огромната дупка на ул. „Акад. Ангел Балевски“ на метри от входа на „Актавис“ бе запълнена. Спешно след вчерашния ни „залесителен“ сигнал (виж „Да не дава Господ!). Което радва. Можело значи!

СЕГА ОЧАКВАМЕ задължителните годишни пътни кърпежи и ремонти. Защото положението из града и района меко казано не е добро, никак не е добро. И причината не е единствено дългата зима и дъждовната пролет, със сигурност има и друго – неособено качествени предишни кърпежи и ремонти. Например важният обходен път от Кози вир към „Рико стил“, „Велде“ и разклона за Ловеч – надупчен е като рибарска мрежа, а в някои от ямите може да се свре третокласник барабар с ученическата си раница. За държавния път от гара Добродан към Старо село и Голяма Желязна, за който АПИ от години обещава и лъже, че ще го ремонтира, е излишно да говорим, това е нещо унизително, гадно и срамно. Подобно вече е и по общинския път преди Белиш – от жп прелеза до големия завой. Сещаме се и за участъка от ул. „Димитър Икономов-Димитриката“ при Автогарата, той май още е в гаранционен срок, но как изглежда, всички знаем. И за (много) други участъци.

Т21 

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

В този ред на мисли реших да спомена и пътя за Белиш... Нямам нищо общо със селото, но когато реша да се разходя до там е цяло преживяване.
Господин Маринов, направете си една неделна разходка ако не сте ходили скоро :-)

Анонимен каза...

Някой да си направи разходка и до с. Старо Село , не търпимо е вече.

Анонимен каза...

Махнете колите от тротоарите - особено по "Ботев", не търпимо е вече!

Анонимен каза...

Направете паркинги-няма къде да се паркира-нетърпимо е вече!

Анонимен каза...

Как очаквате да е качествено асфалтирването, като
до преди 2-3 години за това отговаряше прочутият
инж. Банков.
Този е направил толкова много бели в цялата община.
Ама я вървете в Б. Осъм и вижте какво е пред
неговата къща - уширено, перфектен асфалт, направено с вкус и много материал.

Анонимен каза...

Ами в града - от хлебозавода до Лъгът ... Но комент!

Анонимен каза...

Г-н Маринов , Отидете и до Камен мост за да разберем , кога ще го пуснат това уникално съоръжение. Този ремонт е обвит в пълна мъгла. Нищо не се пише и говори за него.

Анонимен каза...

Че какво да се пише? Държавата в лицето на АПИ прави ремонт и това е!.!.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |