Двама троянци и приятел на Троян – на полуфинала

* Дуетът Христо Младенов & Димитър Атанасов и Радко Петков спечелиха двете „квоти“, даде им ги вотът на публиката, журито аплодира избора
„Гласът на България“
След гласуването - вляво Димитър и Христо, вдясно Мария и Радко, аплодирани от Иван Лечев
ДВАМАТА троянци Радко Петков и Христо Младенов, и участващият в дует с Христо бургазлия Димитър Атанасов – отдавнашен приятел на Троян, имащ от години творческо партньорство и с нашата музикална формация „Усмивка“, пяха „един срещу друг“ на концерта на живо в неделя (28 май) за място на полуфинала в музикалното риалити „Гласът на България“ по бТВ. Радко и дуетът Христо & Димитър заедно с третия от отбора на Иван Лечев – безспорно талантливата столичанка Мария Димова (Mia D), се бореха за две места, като този път решаващата дума имаше не журито, а публиката, гласът на народа с дадената подкрепа в електронното гласуване.

ВОТЪТ бе спечелен от Христо & Димитър, които изпълниха по изключително ефектен начин народната песен „Девойко, мари хубава“ – и вокално, и като новаторски аранжимент (техен авторски), и като сценична хореография и ефекти. Нямаше да е справедливо, ако втората полуфинална „квота“ не бе за Радко – той изпя „When I was your man” („Когато бях твой човек“) на Бруно Марс по шампионски, като победител, това го каза не само Иван Лечев, на когото 16-годишният троянски тийнейджър е слабост, но в единодушие и останалите от журито – Графа, Поли и Камелия. И от нас – браво и напред към финала!

Т21

Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

За радко няма да гласувам със сигурност. Той се държи като звездс дори преди да се е изкачил по звездната стълба. А като личност, кръгла нула!

Тъпия каза...

Проклети троянци ей.....гласувай за баба си тогава!

Анонимен каза...

Кви звезди, кви 5 лева?Музикантите записват и продават албуми, правят турнета...Тия само като им чуеш авторските „парчета” и ти става ясно що надуват гайдите с чужди, а и вече омръзнали до болка, изпълнения.

Анонимен каза...

2-тъп.
На такъв прякор, който дори сам си измислил какво да ти напиша ?
Имам пряко наблюдения над таланта радко, затова няма да гласувам за него и го заявявам. Проблем ли е за теб тъп ?
Имам право на мнение и го изразявам. Имам право на вкус и го правя. Проблем ли е за теб тъп?

Анонимен каза...

Гласувайте за Радко.Той го заслужава!

Анонимен каза...

Гласувах за Радко и пак ще гласувам!!!!!!

Анонимен каза...

Колкото и да гласувате и за който и да гласувате - файда йок.
Има си предварително написан сценарий. Всяко предаване го има. Даже и разни дето се правят на живи предавания, пак го имат.
Няма го този филм, където водещият казва: " И сега 1 въпрос извън сценария" или разни такива други клишета. ВСИЧКО Е ПО СЦЕНАРИЙ.Вашите смс-и само им пълнят сметката. Не оказват влияние на крайният резултат.
А на Христо като преди му бяха поискали 5 бона, за да продължи? Човека не можа да си го позволи и изведнъж се оказа, че публиката не била гласувала за него.
Иначе Радко нито има визия, нито глас, нито талант...

Анонимен каза...

Не гласувах за радко и пак няма да гласувам!

Анонимен каза...

Не съм толкова тъп и наивен, че да изпращам смс и да храня банда измекяри.

Анонимен каза...

До този с таланта- ти твърдо не разбираш от музика.И двете троянски деца са супер певци и имат голямо бъдеще.А ти си т... и такъв ще си останеш.

Анонимен каза...

Никой никого не кара да гласува. Има достатъчно хора, които ще гласуват за талантливите момчета без да им завиждат.

Анонимен каза...

11-ти, хайде стига с тези клишета. Завиждам единствено на елементарния ти ум, защото живееш спокойно и безгрижно :)

Анонимен каза...

мунчето Радко е още малко за такива награди,начина да се държи арогантно и предизвикателно,ще го остави за дълго в ПЪБА в Троян,просто градчето е тесногръдо с публика не разбираща от музика,а и тук свадби и погребения стават с ДИЖЕЙ МЕРИНЖЕР..

Анонимен каза...

Младенов е много талантлив и свестен човек. Ако гласувам изобщо ще е за него. Радко - талант да, поведение НЕ. Хубаво е да разбере, че публиката е и извън сцената.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |