Троянци на референдум

* 6450 гласоподаватели в община Троян (от имащите право на глас 30 263) застанаха пред урните в неделя, активност 21,3% * Повечето казаха „да” - 59,5%, невалидните бюлетини са под 1%

ТРОЯН ГЛАСУВА в синхрон с областта и страната на провелия се в неделя (27 януари) Национален референдум. Общо 6450 троянци отидоха до секционните избирателни комисии, 76 на територията на общината, и пуснаха попълнената си бюлетина с отговор „да” или „не” на въпроса „Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала?”. Което означава избирателна активност от 21,3% (по списък имащите право на глас в община Троян бяха 30 263); отчетената активност в област Ловеч е 21,75%, а в страната – малко над 20%.

ПО ПРЕДВАРИТЕЛНИ ДАННИ с „да” тук са отговорили 3801 човека или 59,5% от гласувалите (62,77% са далите положителен вот в областта и 60,55% в страната); а своето „не” са казали 2588 троянци, т.е. 40,5% (37,23% в Ловешка област и 36,65% в страната). Само 60 са невалидните бюлетини в община Троян, което представлява 0,9% (този процент в областта е 1,55%, а в национален план – 1,25%). Данни за сериозни нарушения в изборния ден в община Троян нямаме.

Т21

16 коментара:

Анонимен каза...

Над 6 хиляди комунистически запъртъка, гласуваха в полза на 5-те човека вкарващи ядрено гориво в България (:

Анонимен каза...

Комунистите родината изграждат,
комсомолците след тях вървят,
пионери, пионери
славен път ви чака, трудов път....

Анонимен каза...

Като говорите за комунистите не забравяйте и И.П.

Анонимен каза...

http://prikachi.com/images/865/5792865O.jpg

Анонимен каза...

На И.П.може само една сФирка да му извъртите и тримцата по горе!

Анонимен каза...

Извинете, ИП изтрещял пенсионер ли значи?
ГЗ

Анонимен каза...

Да допълня първи:
- И за тези, които продават на Албания,Македония и Гърция години наред.И онова прикрито комунистче Гамизов, тая подлогаааа.....

ВГЗ

Анонимен каза...

И понеже американците са върли комунисти затова са първа сила по производство на ядрена енергетика. излезлите на 27ми гласували с "ДА" или "НЕ" са хората, които ги интересува, които имат мнение и смело застават зад него. тези останали на топло вкъщи сега ще пишат тук подобни на горните коментари.Заставайте зад позициите си а не се сърдете на другите хора, че имат мнение.

Анонимен каза...

Същите тези над 6 хиляди запъртъка,ще застанат зад урните на идващите избори и отново ще заложат на Троян примка и няколко японски меча в областта на стомаха. Голяма част от тези запъртъци са изкукуригали пенсии, които ще се приберат доволни от изпълнения дълг,че са гласували за НАЩЕ. А НАЩЕ са именно хората "управляващи" сега Троян. Няма мисъл,няма разсъдък,че тези хора-НАЩЕ, докараха града ни до това дередже (:

Анонимен каза...

Засега съм доволен от кметицата. Поне не личи явно да краде и се опитва колкото може да прави нещо добро за града. В това отношение е контраст спрямо кмета на ГЕРБ. Надявам се все пак до края на мандата си да не реши да направи някое ново кръгово кръстовище, защото им стана навик на кметовете ни да оставят архитектурни недоразумения през мандатите си.

За предстоящите избори незнам за кой бих гласувал. Всеки един от кандидатите ще е грешен избор. Пенсионерите според мен не биха гласували за ГЕРБ, не защото са червени, а просто защото последните 4 години живеят все по-зле. Колкото до Референдума, не гласувах. Сегашното правителство няколко пъти изтъкна, че резултата от референдума е без значение, т.е и моя вот.

Анонимен каза...

Аз пак питам - какво точно топлят резултатите от референдума жителите на общината?

Анонимен каза...

Еи 9ти,и аз гласувах.И не съм пенсионер на 40г.Таа ми се ще да ти проверя мнението очи в очи, както се казва.Имаш право на избор-куршум в главата или бегом в кошарата.

Анонимен каза...

Не съм доволен от кметицата,
защото ми отне мекицата.

Анонимен каза...

Аз пък гласувах с "НЕ" защото НЕ трябва да стоим и да мълчим,НЕ трябва да им плащаме кредитите, НЕ трябва да им търпим шашмите и НЕ трябва да мизерстваме.... Лятото НЕ трябва да стоим вкъщи а да трябва да гласуваме!

Анонимен каза...

До 9-ти:

Ми ако искаш да си чукнем среща и да те видя пък какъв си такъв бияч- смелчага.

Анонимен каза...

Първи и аз гласувах, но не съм комунист. Защото освен от форумите съм чел и книги. Бойко не е сигурен за втори мандат и затова е три пъти не. Защото следващото правителство ще прави нещо по ядрената енергетика. А ако не е Б.Б. друг ще взема парите. Ясно!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |