Феномен ясновидец спасява изпаднали в беда

Феномени

* „За мен е важно да открия този код, който решава конкретния проблем на човека. И да помогна!” 
* Ванга: „Той е вторият, който ще ме наследи”

ТЕЛЕПАТИЧНИЯТ МОСТ ВЕЛКОВ – НАДЕЖДА ЗА ХОРАТА

„Всички пътища водят към...” Да! Някога култът е бил Рим. А какъв е култът днес, в глобалния свят? Къде иска да стигне човекът? И как да го направи? Все повече хора осъзнават, че са родени в този живот, за да постигнат щастие. А в какво намират щастието? Представата за него е различна за всеки човек на планетата. Хората казват: „Аз съм щастлив, когато… имам власт; съм с любимия; творя добро; знам истината; имам пари; помагам на хората; съм здрав; преборвам слабостите си; премахвам злото от пътя си; да осигуря децата си. Аз съм щастлив когато…” Списъкът е безкраен. И всеки търси своя брод и път към щастието.

За радост има личности, които са за нас това, което е фарът за корабите. Те хвърлят светлина към нашия брод и ни помагат в ориентирите по пътя към своето здраве, професионален път, лично щастие, обич, семейна топлота, радостта на децата и т.н. Един такъв представител на феномените, който по своеобразен телепатичен мост за връзка с Вселената помага на хората с изключителната си дарба, е известният г-н Велков. Той казва: „От бог идва дарбата ми. От Вселената идва енергията. От природата идва силата ми да помагам”. Това, което наричаме Бог, всъщност е енергията, която чрез него е способна да отстрани 24 болестни състояния. Да неутрализира магии. Да ни избави от различни проблеми, да открие крадците и злонамерените, които тровят дните ни със злоба, лошотия, клетви.

Когато си кажете: ИСКАМ ДА РАЗБЕРА: Защо не ми върви? Имам ли магия? Ще оздравея ли? Трябва ли да се оперирам? Той ще се върне ли при мен? Ще спечеля ли с този бизнес? Ще се омъжи ли тя за мен? Детето ми ще се оправи ли? Ще ми дадат ли кредит за къщата? Ще запазя ли работата си? Ще замина ли за чужбина? Ще имам ли деца?... Тогава можете да се обърнете към г-н Велков – той е проводник на силата, която ни дава живот, която поддържа тялото ни живо и ни помага да се избавим от злините и болестите, да открием загубени вещи или хора, да намерим работа или любим човек и т.н.

КОЙ ВСЪЩНОСТ Е ТОЙ?

Когато го срещнеш за първи път изглежда някак ексцентричен. Не изразява емоция. Поглежда те, съсредоточава се и не е нужно да му казваш защо си дошъл при него – той сам ти посочва причината. Отговаря веднага, сякаш се заслушва в нещо или в някого. Докато думите, които изрича, се преследват една друга. Нещата, които казва, ти изглеждат толкова естествени, все едно винаги си знаел това, което чуваш. Гласът му е равен, спокоен, тих и изличава всяко промушило се в съзнанието съмнение… „Бог е дал тази дарба. Той лекува чрез мен”, казва Велков.

С биополето, което се появява при него като по чудо, когато е едва 16-годишен, Велков лекува повече от двайсет здравословни проблема. Изследванията в различните специализирани лаборатории и центрове в България доказват неговите безспорни способности – Лабораторията по биоенергетика в Пловдив, Асоциация „Феномени”, Съюзът на екстрасенсите в България, Комисията по психотроника към МЗ на Кубрат Томов.

Сред проблемите, които той отстранява успешно, са: главоболие, високо и ниско кръвно налягане, виене на свят, белодробни, чернодробни и заболявания на жлъчния мехур, възпаления на яйчниците, разбиване на камъни в бъбреците, заекване, напикаване, импотентност, дископатия, разтеглени сухожилия, синузит, язви, колит, страхова невроза, увреден слух. „Не лекувам рак, СПИН, разширени вени, мигрени, макар да ми се иска и за това да помагам. Чувствам се удовлетворен, когато помогна на човек. Това ме зарежда с положителна енергия”, споделя откровено Велков. Когато той не е в състояние да помогне, насочва пациента към подходяща клиника или лекар, които ще решат проблема му.

ЕТО И НАЙ-КРАСНОРЕЧИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО за неговите възможности – споделените резултати от хора, на които е помогнал.

• Бях се схванал, качиха ме при Велков – не можех да ходя. Той веднага разбра, че имам неуспешна операция от дискова херния. Със 7-8 сеанса успокои болките ми и сега мога да се движа като нормален човек, разказа Г. Григоров от Пазарджик.

• От години ме лекуваха безуспешно от невроза. Г-н Велков откри, че моят проблем не е там, а е сърдечен – в дясното предсърдие. Имах и киста на яйчника, ниско кръвно, често уриниране. След 8 сеанса състоянието ми рязко се промени. Нямах пристъпи, сънят ми се възстанови. По-късно той излекува гнойната ми ангина само с енергията си, спомня си С. Петринска от Благоевград.

• Велков направи чудо за детето ми. Днес ние сме щастливи, защото той го спаси от 10-годишно ходене по мъките, ограбено детство, страдания. На 6-месечна възраст бебето ни заболя от астматичен бронхит и от антибиотиците се увредиха бъбреците му. После получаваше и болки в сърцето. Израсна като болен човек, без детски игри и забавления. Не зная какви щяха да бъдат днес дните му, ако този изключителен човек не беше му дарил живот, развълнувана разказва Я. Милушев от Пловдив.

• Хванах се като удавник за сламка, когато ме насочиха към Велков. Бях претърпял операция на бъбрека, изваден камък. След няколко месеца се установи, че бъбрекът ми вече не функционира. Лекари от различни клиники и градове бяха единодушни: бъбрекът трябва спешно да се ампутира. Но Велков, който потвърди тази диагноза, се зае с лечението ми. Още след третия сеанс усетих, че нещата се променят. С 10 сеанса аз вече имах работещ бъбрек. На контролния преглед лекарите в частната клиника не повярваха, че този орган е имал някакъв проблем. Щастлив съм и благодаря, казва П. Младенов от София.

Това са само малка част от случаите, някои от които са описани и в многобройните публикации в пресата. А те са неизброими в практиката на Велков от 1990 г. насам. Неслучайно, докато е жива баба Ванга казва за него: „Той е вторият, който ще ме наследи”. Възможностите на Велков обаче не се простират само в ясновидството, както е при нея. Той успешно разкрива и неутрализира негативната енергия на магиите. Помага при решаването на проблеми с взаимоотношенията. И както стана ясно – има и много силни лечителски способности.

ФЕНОМЕНАЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА ВЕЛКОВ се проявяват и в разпознаването на негативната енергийна намеса (магия) и в неутрализирането й. Помагал е многократно в откриването на откраднати коли и вещи, изчезнали деца, похитени хора. С тези ясновидски качества той ефективно съдейства на полицията, като посочва местонахождението на откраднати коли, на самите престъпници и така съдейства за разкриването на повече от 400 криминални престъпления.

• Без придружител не можех да излизам – колабирах, имах кошмари, забравях, цикълът ми беше нарушен, бях много нервна. Лекарите казаха, че яйчниците ми съхнат и не мога да имам дете. Велков откри, че имам две магии – едната с живак. След неговата намеса се върнах към живота, родих детенцето си, много съм му признателна, споделя г-жа Василева от Варна.

„Колата ли си дошъл да търсиш?”, с тези думи ме посрещна Велков, когато влязох при него. Бях изумен. Но още повече бях и радостен, когато открих моето „Ауди” на мястото, което той ми посочи, разказа А. Стефанов
от Пловдив.

• Прибрахме се в Хасково и веднага отидохме на мястото в дома ни, което ни каза Велков. Да, направената магия беше там – билка, поставена в забравено от нас портмоне. След като я развали по неговия си начин, нещата при нас отново потръгнаха – жена ми си възстанови здравето, синът ми се върна към семейството, а нашият музикантски бизнес се възроди. Какво да кажа в този случай освен едно огромно „Благодаря!”, това бяха думите на П. Драганов.

• На два пъти Велков спаси момчето на моя починала приятелка от страшна магия. Първият път то беше неоснователно обвинено в кражба и след ареста, без да го съдят, го оставиха в затвора. Там се разболя и беше в ужасно състояние с рани по цялото тяло. Два месеца след като Велков развали магията, момчето беше освободено и оздравя. Месеци по-късно то отново се разболя и лекарите му даваха 5 дни живот. Развалената втора магия го върна към живота, разказва М. Асенова от Пловдив.

• Не можех да разбера защо след две години заедно Павел ме напусна, без някаква видима причина. Отдръпна се изведнъж. Отидох при Велков и той направо ми каза: „Прибирай се вкъщи, проблемът ти е решен”. Още същата вечер приятелят ми се обади и се извини за поведението си, сподели П. Попова от Смолян.

„Получавам информация от Бог, от Вселената - по телепатичен път. Така контактувам с енергията. Когато се срещна с човека, ако има болка, вниманието ми се съсредоточава там. Тази връзка е особена. Трябва да се усети, не можеш да я разкажеш на човек, който никога не го е изпитал. Хората идват при мен объркани, на кръстопът, с направена магия, депресирани, безработни, загубили пътя, с лични или служебни проблеми. Или с влошено здраве. Някои идват с вяра, други с голямо съмнение. Те са различни по възраст, образование, социално положение. Но за мен това не е от значение. За мен е важно да открия този код, който решава конкретния проблем на човека. И да помогна! Това е важното. Не са нито парите, нито други облаги.”

В момента Велков приема в Троян.
Можете да го намерите на мобилен телефон: 0877 959 400

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |