Баща и дъщеря троянци водят листи на „Воля“, зетят - и той

* Цветослав Петров-Цяфа е първи във Велико Търново, щерка му Полина Цанкова-Христова – в Плевен, а зетят Пламен Христов
 е начело в Ловеч
Парламентарни избори 2017 Актуализиран
Цветослав Петров-Цяфа и Полина Цанкова-Христова
БАЩА И ДЪЩЕРЯ от Троян, нашите съграждани Цветослав Петров Цанков и Полина Цанкова-Христова, водят листите на партията на Веселин Марешки „Воля“ за предстоящите на 26 март 2017 г. парламентарни избори в два големи избирателни района – съответно Велико Търново и Плевен. Според прогнозите, предричащи отлични резултати за „Воля“, като някои социологически агенции дори я спрягат за трета политическа сила, депутатското място на двамата нашенци в 44-тото Народно събрание е сигурно. Което ще е уникален факт в парламентарната ни история.

ЦВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ, познат със спортния си прякор Цяфа, който е начело на „волевата“ листа в старата ни столица, е агроном по професия и един от славните троянски баскетболисти от близкото минало, в момента е член на Управителния съвет на Баскетболен клуб „Чавдар“. Досега Цяфа няма забележителни политически изяви, знае се само, че в по-ранни години бе сред активистите на ВМРО – Троян. За дъщерята Полина Цанкова - по мъж Христова, водач на партийната листа в Плевен, знаем, че живее и работи в София и също е играла баскетбол.

ЩЕ ПРИПОМНИМ, че водач на листата на „Воля“ в нашия 11-ти Ловешки избирателен район също е троянец – Пламен Христов, мениджър на висока позиция в компанията на Марешки и национален координатор на „Воля“. Той, както се оказа, е съпруг на Полина и зет на Цяфа и това прави ситуацията още по-любопитна.

Т21

Още по темата:

15 коментара:

Анонимен каза...

Защо никъде не е отбелязано, че въпросната „новина” е продуктово позиционирана?Т.е. фирмата на Марешки ти плаща за реклама на партийката му!

Анонимен каза...

Хм, бивш член на ВМРО, а сега от "Воля".
Много лесно се пребоядисвате.

Анонимен каза...

Боже... какви големи политици ражда това ...село. А най-добре е, че селският глашатай ни известява съвсем прилежно и с огромен патос за това вселенско постижение. Айде на хаейрлия - какъвто народът, такива му и избранниците, такива му и мераклиите за избранници.

Анонимен каза...

ЩЕ ПРИПОМНИМ, че водач на листата на „Воля“ в нашия 11-ти Ловешки избирателен район също е троянец – Пламен Христов, мениджър на висока позиция в компанията на Марешки и национален координатор на „Воля“.

....а защо не се припомня,че Пламен Христов е съпруг на Полина Цанкова и зет на Цветослав Петров......голяма шуробаджанащина............и хайде цялото семейство в парламента...

Анонимен каза...

4-ти..той Пламен Христов е и племенник на Марешки...та така ...по семейна линия-всички в парламента

Анонимен каза...

Ама кво се чудиш българино.От родата по верен нема.Накроя ше се окаже половината парламент все роднини. Ще се съберат всички партии по роднинск и готово.Гласувай българино.

Анонимен каза...

Човек, без политически живот и да го натъпчат в парламента.
Това прилича на приказката "дай на глупака власт и му гледай сейра"

Анонимен каза...

Айди да гласувами за партията на апчеата. Само таквоз йош липсваши!

Анонимен каза...

Ами ВОЛЯ си е семейна партия. Не само в тези избирателни райони е така !

Анонимен каза...

Нямам Воля да гласувам за тях :)

Анонимен каза...

Само да не излезе, че вотът за Воля ще е ялоВ...

Анонимен каза...

От горенаписаното излиза,че жаждата а власт,е семейна и наследствена черта.
Партията няма да коментирам!

Анонимен каза...

Имаме ВОЛЯ -това бе слогана на ОПГ ГЕРБ преди няколко избора,видяхте какво се случи -ПОГРОМ на цялата (каквото е останало)държава,,,,,,,,,,,,,,,добро утро народе

Анонимен каза...

Още по семейно! Майката на Пламен Христов е втора в листите на ВОЛЯ в Пазарджик и Плевен, а баща му е втори в Габрово и девети във Варна

Анонимен каза...

Важното е че го обявяват предварително а не когато лъсне скандала за това че били семейно свързани.
Кой от вас няма доверие на дъщеря си?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |