Милко Недялков с най-много червени номинации

* Областният партиен шеф бе пожелан за депутат от шест общински конференции, следват го ловешкият екскмет Минчо Казанджиев (четири номинации) и настоящият депутат Димитър Горов (две номинации)
 * Сред пожеланите са и трима троянци: д-р Валя Александрова, Розалина Русенова и инж. Васил Гадевски
Парламентарни избори 2017
Милко Недялков, Минчо Казанджиев, Димитър Горов
ИЗВЕСТНИЯТ ловешки журналист Милко Недялков, който в началото на м. декември миналата година (2016 г.) оглави областната организация на БСП – Ловеч, е с най-много номинации за водач на червената листа за народни представители от провелите се осем общински партийни конференции (в Ловеч, Троян, Тетевен, Луковит, Угърчин, Летница, Ябланица и Априлци). Партийният шеф е номиниран шест пъти. Вътрешнопартийният вот поставя на второ място бившия ловешки кмет и настоящ общински съветник Минчо Казанджиев (4 номинации), трети е досегашният депутат Димитър Горов (2 номинации). Сред общо 17-те номинирани са и тримата троянци, посочени на общинската конференция на БСП – Троян: лекарката д-р Валя Александрова, училищната директорка Розалина Русенова и бизнесменът инж. Васил Гадевски.

РЕШЕНИЯТА на общинските конференции не са окончателни, а кои точно ще са кандидатите на БСП в 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район за изборите за 44-то Народно събрание през м. март, ще се реши на предстоящата областна партийна конференция. Като не е изключено, според досегашната практика, листата да се (пре)нареди от червената партийна централа в София.

Т21
по информация от пресцентъра на БСП - Ловеч

15 коментара:

Анонимен каза...

Голяма напаст са тези комунисти.

Анонимен каза...

Нищо ново на хоризонта. Едни и същи лица.

Анонимен каза...

За 25 години, всички нормални хора разбраха, че т.нар. комунисти няма да освободят доброволно лостовете за управление на държавата и за следене и контрол на населението."Комунисти" вече е условно определение - това по същество е безродническата мародерска сволоч, която през 44-а окупира властта и се превръща в елит на страната до ден днешен. Те не са и комунисти, просто безродници, кръвопийци и подчовеци. Доказателство е, че децата на "убедените комунисти" сега са "убедени американисти" и заклети либерал-демократи. С/ДС-та, гербери и пр. - всичко това са кадри на Безродната каста, условно наречена комунистическа.

Виждаме, че западните демократи са морално деградирали изверги, които пропагандират хомосексуализъм, педофилия и инсест. Особеното при "българските демократи" е, че са пребоядисани комунисти. Но така или иначе, резултатът е същия - власт на античовешкото и упадъчното.

Властта на комунистическите отрочета не е просто партийно-парламентарна, те са всъщност най-големите богаташи и олигарси, от сорта на Кирил Домусчиев, Гриша Ганчев, Ирена Кръстева и тем подобни "големци", чиито капитали водят началото си от непрестанния 70-годишен грабеж на комунистическите окупатори. Сега всички им се възхищават, понеже са милионери; без тълпата да държи сметка, че техните пари са кървави, откраднати от народа. Най-известните олигарси далеч не изчерпват списъка на богаташите, наследници на "червени" убийци. Поинтересувайте се, във всеки областен център на страната, кои са хората с най-много пари, които притежават най-рентабилните имоти в региона - това са все синчета и внуци на червени боклуци. Освен в случаите, когато червените боклуци са продали имотите си на чужденци.

Няма значение, дали безродният урод се нарича комунист или демократ, докато властта не е в националисти, за страната няма бъдеще. Паразитите трябва да бъдат изринати не просто от политиката, а от върха на обществено-икономическата пирамида, по един или друг начин.

Анонимен каза...

Гадни комунисти

Анонимен каза...

Орешачани, внимание!
След посещението на Мая Манолова е взето решение за водоснабдяване на Маргатина. Технологично това ще стане за сметка на Орешак и селото ни ще бъде с режим на водата.
Не правете това, господа управляващи!
Орешак остана единственото живо село в общината - най-посещаваното селище, с хотели, ресторанти, механи, занаятчийство.
Решението ви е стъпка за ликвидация и на най-голямото село в общината - село Орешак!

Анонимен каза...

Мили съграждани!
Всичко в Ловеч, а и в останалите градове е построено по времето на омразния на някои комунизъм . заводите, училищата, болниците, площадите, електрификацията, водоснабдяването - всичко.
Ще кажете - завода на Гришата. Ама Илиан Пеевски го обявява за олигарх, богаташ. Ама чакайте - нали такава беше идеята на преврата 1989г - да станем богати. Е някои станаха.
Та не плюйте в паницата от която и вие сърбахте. Може би от по-малка паничка, но сърбахте и вие.

Анонимен каза...

№6 Комунист м....н никога не съм сърбал от тази паница , докато са живи всички като теб , няма да се оправи България.

Анонимен каза...

6-ти, малоумнико, коментар 3-ти не е на Илиян Пеевски. А всичко което е построено преди 89-та не го е построил "комунизма" а гражданите на България, които такива като теб, Мичо, и останалата пасмина от БКП експлоатирахте като крепостни селяни и роби с най-ниското заплащане от всички соц държави. Работехме ви на ангария в селското стопанство, на съботниците и къде ли не. В края на 80-те години окончателно се провалихте като "управленци" и като икономическа система и затова прекарахте хората пред празните магазини. По 15 години чакахме за автомобил, правеха се списъци и безумни опашки да си купим някакъв скапан телевизор, предвахме хартия и какво ли не за да можем да си купим хубава книга от книжарницата, която ни я продавахте с някаква партийна литература за БКП, стрижехте косите на младите, които по преценка на всеки тъп милиционер му се виждаха дълги, биехте печати на бедрата на жените, ако ходеха с минижупи, късахте панталоните на хората ако са "чарлстон" или тесни панталони, .... и т.н. от арсеналът на тъпия ви комунизъм. Както виждаш, изобщо не споменавам за концлагерите и преследването на инакомислещите от червения ви режим. Пълни управленски нещастници сте. Каквито бяхте преди 89-та, такива сте и днес - червени некадърници и нагли мошеници, демагози и крадци.
Вие, същите червени боклуци яхнахте управлението на България и след 89-та, като преди това я ограбихте. Днес сме най-бедната европейска и не само европейска държава с най-големия демографски срив в света. Без икономика и с над 85% внос на храните. Всичко това - отново заради некадърните управленски кадри на БКП основно в ГЕРБ и БСП, които са наметнали някакви демократични овчи кожи, под които обаче продължават да блестят смрадливите ви червени комунистически задници.
В едно си прав, Мичо - действително "сърбахме от паничката", докато другите народи, където комунягите не са припарвали до власта, хората се хранеха на "маса с бяла покривка" като бели хора.

Анонимен каза...

Илиан Пеевски е единствения трандафор сред нас троянците цървули. Сал той разбира кое е убаво и кое не е. Само дето вече 27 години не успява да ни каже как и за нас цървулите да стане убаво. Вече разбрахме колко лоши са били комунистите. Ама не разбрахме кои са добрите. Впрочем илиане ти от коя партия си. Та да гласуваме за нея де.

Анонимен каза...

6-ти/9-ти отново е на линия. Много си тъпичък бе, цървул! Как пък нищо не можа да роди тъпата ти тиква освен като помияр да пълзиш около подметките на ИП.

Анонимен каза...

#3 не съм Илиян Пеевски

Анонимен каза...

Илиан Пеевски по известен като Умният Трандафор е тръгнал вече за изборите. Е ще се отбие за кратко да напече дупето си на остров Бали но идва, идва. И ще спечели защото има концепция как да се възстановят заводите на Троян, които "демокрацията" погуби. Ще отвори училищата отново, ще ни омая с приказки за умрелия комунизъм на който той бил шута. Слава Илиану!

Анонимен каза...

Мръсните комунисти пак се обаждат.

Анонимен каза...

Яж кви шопаря са ба и тримцата..тая шия не е от туршия,бая са са угойли,и искат още да лапат..ей хора сетете се за поговорката"Сит на гладен вяра няма"..ама туй си ни е от нас,и който да сложим..се ще е гладен и ще иска да си пълни гушата.. тия барем са са ояли,а дано остане нещо и за нас..божкееее блаженни са вярващите..боже пази българите!

Анонимен каза...

Този в средата на снимката е за затвора.Пита се как да гласува човек за тази партия когато се номинират подобни индивиди?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |