Ледоход в центъра на Троян

* Ледените блокове в Осъма пометоха част от нелепия и уж временен, но „радващ“ наши и гости от години паянтов мост
Зима е
МОЩЕН ледоход обхвана река Бели Осъм в центъра на Троян и помете част от (уж) временното паянтово мостово съоръжение. Което се намира непосредствено пред емблематичния за града ни Марковски мост и в случая се бе превърнало в нещо като изкуствен бент/преграда пред прииждащата ледена маса. Снимката е от неделя, 5 февруари и е заснета от троянския бизнесмен Валентин Бечев, който в страницата си във фейсбук е качил и видео от явлението.

СЛУЧВАЩОТО се наистина е впечатляващо и подсказва, че с природата шега не бива. Но навежда и на още една „странична“ мисъл – докога въпросното мостово съоръжение ще „радва“ с нелогичността си наши и гости?! И дали не е навремило премахването му. Помним, че през годините то бе използвано за пералня и сушилня на черги, безплатна автомивка, паркинг на циганска каруца и други странни функционалности.

8 коментара:

Оня с коня каза...

Бе,незнам по к`ъв календар карате,ама по моя 5-ти февруари е неделя ...

Анонимен каза...

Някой ще припомни ли кой и защо построи този "мост"? Или не е удобно.

Анонимен каза...

Някой забелязал ли е как се е нацепил моста между риото и полицията ?

Анонимен каза...

Бечев явно е решил да става фотограф.
Като предусеща залеза на слънцата и започва да търси ново бизнес решение.
И без това и с компютрите не вървят нещата.
Дано поне в новото начинание има успех.

Unknown каза...

Този мост беше построен за да имат достъп строителни машини до строителния обект "Чаршията 2",които остана недовършен заради разногласия със собственик на имот.Едно от обещанията на кмета е обекта да бъде завършен 2019 г,така че би трябвало да има нужда от този мост.

Анонимен каза...

Да като общинския съветник Николай да си прекарва дървата за огрев за заведението.

Анонимен каза...

3-ти ден след убийството на жената в тунел "Ечемишка", и народът още е помел управляващите?!?!? Всичко е наред в България...

Анонимен каза...

Моста е необходима туристическа атракция на града ни. Следващия път като се затлачи и отприщи тъкмо ще очисти коритото на реката, а може и да подкопае основите на моста под него.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |