Кандидатът на ГЕРБ спечели във Врабево

* Иван Карагьозов бе избран за кмет на четвъртото по големина троянско село на извънредните избори с убедителните 74%

Иван Карагьозов
Частични избори 2016

ГЕРБ си върна на червените, печелейки убедително извънредните (частичните) кметски избори в с. Врабево – след тежките загуби на местните избори през 2015 г. и на президентските избори преди месец. На състоялия се тази неделя, 11 декември 2016 г., вот в четвъртото по големина троянско село Иван Карагьозов (ГЕРБ) получи 299 гласа, 74%, а опонентът му Радослав Радионов (БСП) – само 103 гласа, 26%. Изборната активност бе сравнително висока – до урните излязоха 411 души, или 67,2% от имащите право на глас 612 врабевени. Новоизбраният кмет досега бе служител в кметството във Врабево. От Общинската избирателна комисия (ОИК) и РУ на МВР – Троян няма данни за нарушения и инциденти в изборния ден.

ПРИПОМНЯМЕ – до извънредните кметски избори във Врабево се стигна след неочакваната оставка през м. септември на каращия четвъртия си пореден мандат Радион Стратев (ГЕРБ). Бившият селски управник освободи кметския пост по лични причини – започна работа като юрист в най-голямата троянска фирма „Калинел“ ЕООД. Слухове в града пък го спрягат като евентуален кандидат на ГЕРБ за кмет на Троян на следващите местни избори.

Т21

Още по темата:

17 коментара:

Анонимен каза...

Явно жителите на село Врабево са доста по-интелигентни от троянци.

Анонимен каза...

Я се заври в на майка си .....та. Ако Карагьозов беше кандидат на ДПС пак щяха да го изберат. Там мажоритарният вот проработи.

Анонимен каза...

"Комунист" е медицинска диагноза.
А "социалист" е психическо състояние.

Анонимен каза...

Успех на г-н Карагьозов!!!

Анонимен каза...

Синовете на най-големите врабевски комунисти станаха гербери!Защо ли?!Карагьозов баща дълги години беше партиен секретар. Ще се обърне в гроба!

Анонимен каза...

Вероятно хората са пораснали и са станали самостоятелни личности, със собствено мнение... Звучи логично, нали? Или трябва цял живот да слушат и споделят становището и възгледите на родителите си, като номер 5, може би?

Анонимен каза...

Така е,така е пораснаха!Преди бяха членове на БКП,после на БСП,след това станаха членове на ГЕРБ,а като си отиде ГЕРБ ще станат членове на следващата управляваща партия.За цуцане и келепир до гроб!

Анонимен каза...

А самият/самата Вие явно сте от НЕуспелите в това отношение и чувството на завист не Ви дава мира...:)))

Анонимен каза...

№5 и №7 - в два поредни коментара споменаването на думата "гроб" не е на добре, човека, пишещ не е добре... Много негативизъм, злоба има в него! Съвет-приемете живота си такъв, какъвто е и оставете тези, които могат, да работят и да се развиват!

Анонимен каза...

Абсолютно е прав 5 и 7-ми! 70 години се развивате на гърба на една нация като Паразити. Способностите ви се виждат по делата. Държавата е последна по всички класации. Кога ще Национализираме комунистите? Голямо крадене и трупане - "работливи и Успели".

Анонимен каза...

ДА! Принципно може би е така! Но-къде сте вие, под номера 5, 7, 10... Каква е вашата помощ, дейност, роля, в тежката задача да се промени всичко това?! С критики тук едва ли ще стане. Вие работите ли за промяна, какви са вашите ДЕЛА???

Анонимен каза...

Бащата на Карагьозов не беше просто партиен секретар, той беше член на Бюрото на ОК на БКП. Иванчо, с негова протекция - инструктор в ОК на Комсомола. Да е жив и здрав кандидата на ГЕРБ. Къде ли ще е след година-две?

Анонимен каза...

Е, явно не в ГЕРБ. При новите силни на деня. Да е жив и здрав новия кмет на Врабево.

Анонимен каза...

Гербаджийте са новите комунисти на България жална ни майка.....

Анонимен каза...

Както обобщи един отлюспен БСП-ар "ВСИЧКИ СМЕ ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ"

Анонимен каза...

Интересно, от колко дни/месеци/години г-н Карагьозов е член на ГЕРБ?

Анонимен каза...

Една лустрация,за всички членове на БКП,ДКМС и Комсомола,би направила спора по темата излишен.Бивши техни членове,да нямат право за заемане на държавна служба.Било селски кмет или пъдар,камо ли министър или депутат.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |