Спипаха пиян зад волана собственик на голяма транспортна фирма

* Автобусният превозвач от Троян Пламен Н. шофирал личния си автомобил с 2,5 промила, образувано му е бързо производство
Крими
ИЗВЕСТНИЯТ автобусен превозвач от Троян Пламен Н. (56 г.) е бил задържан за 24 часа в предварителния арест в Троян, научихме от началника на Районното управление на МВР гл. инсп. Радостина Петкова. Причината – в късния следобед в понеделник  (21 ноември, около 16:15 ч.) при полицейска проверка бизнесменът е спипан пиян зад волана на личния си автомобил и пробата на място с дрегер установила „шампионските“ 2,54 промила алкохол в издишания въздух. Всичко това пък се случило в близост до детската градина „Здравец“ в града.

НА ПЛАМЕН Н. е образувано бързо производство по чл. 343б, ал. 1 от Наказателния кодекс, третиращ деянието управление на МПС „с концентрация на алкохол в кръвта над 1.2 промила, установено по надлежния ред“ и предвиждащ лишаване от свобода от 1 до 3 години и глоба до 1000 лв. „Коментарът го оставям за вас“, бе коментарът на гл. инсп. Петкова.

Т21

24 коментара:

Анонимен каза...

Доста "бизнесмени" карат пияни в Троян , полицията ги знае , но не ги закача. Явно нешката е пропуснал да плати където трябва. Онзи дъртия прокурор с име на засъхваща лепкава течност в очната цепка постоянно кара пиян.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

Ти го каза аз нямам предвид него.

Анонимен каза...

Г-н Гурлевски кара ли пиян???

Анонимен каза...

Някой го е натопил.
Но постъпката си е отвратителна.Още повече за професионален шофьор.
АЗ като карам в града с 50км/ч и всички ме задминават.Тук-там някой съвестен спазва ограниченията.

Анонимен каза...

Разбира се, че е натопен.Даже нарочно са го напили и са го качили да шофира.
В този град никой не кара пиян!

Анонимен каза...

Само той ли кара пиян!

Анонимен каза...

6-ти , натопен,да ти кажа как?
Пият заедно и после който има зъб на някого се обажда да го чакат.Пълен самоконтрол.
Ха наздраве!!!

Анонимен каза...

8-ми , разсмя ме това,което каза, и си много прав, просто да се изкефиш на троЕнските мурафети :)))))

Анонимен каза...

Такива новини трябва да има всеки ден по няколко пъти, защото каращите с промили са повечето. Събота и Неделя в малките часове ще ги хващат по 15-20 такива при проверки. Сега, че хванали някой малко по-известен в нарушение и жив ще го дерат. Много са за глоби. Не ги знам по колко проверки правят на вечер, но сложете им на всеки 15-20 мин като задължение да има проверка и ще има резултати или ги стимулирайте тия хора за всеки хванат пил или с превишена да взима процент от глобата.

Анонимен каза...

10 по-тъпо нещо не бях чувал... да взимат процент от глобата... :D А бе мислете малко преди да пишете някакви бисери.

Анонимен каза...

Това е натопяване от конкуренцията за да му развалят договора и да го вземат.Сложили са умишлено и нарочно алкохол в пиенето му, защото не е комунист.

Анонимен каза...

11-ти Мислено е. Ако имат стимул да работят ще работят по-добре. С други професии се прави и е ефикастно. Радвам се, че чуваш четейки форуми, но разнообрази и с мислене.


Unknown каза...

Нешката е пич и може да кара пиян,а други и трезви не могат.

Анонимен каза...

14-ти , съгласен съм с теб , че които може го може.
Но да направят курсове за пияни шофьори и които ги вземе успешно да пие и да кара.Поне да е законно.

Анонимен каза...

Е Нешката е поредния селяндур, който смята, че има повече права от другите. Ама ако си представи за секунда как някой английски селяндур мачка детето му подпийнал, дали ще му е хубаво? Какво да говорим за някои членове на ловни дружинки, които още по баирите на така наречения "лов" се кандилкат абсолютно неадекватни, те нали се прибират с колите си в Троян? Хев фън, диър реднекс ъф сити ъф Троян.

Анонимен каза...

Нешката може да кара пиян ама в двора на затвора а кой как кара по пътя без да е употребил алкохол то си има правилник.Ако питат мен тоя нетрябва да излиза от затвора с толкова алкохол

Анонимен каза...

Тя работата май е по-друга. Преди време неизвестният за мене П.Н./не знам кой е и само гадая, нищо не твърдя/ влезе в конфликт с родител на едни властимащи-спретнаха си псувни на улица Ботев. В резултат на бързи телефонни работи неизвестният за мен П.Н. влезе в болница. Биха го ама му поднесоха извиненията си в куфарче и обвинение на последва. Най-вероятно властимащите са се обидили и са решили да му смачкат фасона, в резултат на което чадърчето от полицията/пиеш и караш, не те закачат/ е паднало.И ей го на П.Н. у кауша/спорес статията/.И ся кво излиза? Като те бият и ти дават пари да мълчиш кое е по-добре, да ги вземеш или да не ги вземеш?И ако ги вземеш трябва ли да очакваш удар в гърба?

Анонимен каза...

Какви времена настанаха....човек да го е страх да пие 2-3 питиета преди да се качи на колата си...Ужас!

Анонимен каза...

Нешка,как може така да се изложиш?

Анонимен каза...

Освен да е пил с полицаите на една маса - няма как иначе да го хванат.
Те не могат да направят нещо на денонощно паркираните коли по Ботев, та какво остава за пиян шофьор.

Анонимен каза...

да, полицаите не могат и да направят нищо за постоянно паркираните коли на НЕЖИВЕЕЩИТЕ в централната част пред тотото, въпреки че има знак, че е забранено влизането и НЕ могат, защото нашата КМЕТИЦА е дала пропуски на сульо и пульо да си спират там!!! Не са ви виновни полицаите, а кметицата!

Анонимен каза...

Въпросче за размисъл - кое говори по-лошо за системата: "употребил" професионалист и доказан шофьор, или циганин без кНижка ... ?

Unknown каза...

Прави ми впечатление как всички знаете тука ама всичките лаете анонимно как един палячо не застана с името си да каже каквото има и толкоз ... Аз заставам с името си и не ме е страх да изряза мнението си и да кажа каквото искам да кажа ...

Та на въпроса абе вие като очевадно знаете и сте много примерни защо не подавате сигнали за хора който знаете, че карат пили ? Ами само лаете анонимно в интернет Палячовци .... 90% платени пък автора на тези статии да не лае и той много да не вземе рязко да се разбере кой, кога, как и защо му плаща да публикува определени неща и да се перифразират по определен начин ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |