Приеха план за финансово оздравяване на Ловеч

* С което се признава, че областният град е в сериозна финансова криза * Бившият кмет Минчо Казанджиев против,
 дереджето не било толкова тежко
У комшиите
По време на заседанието, в средата - кметът на община Ловеч Корнелия Маринова
НА ЗАСЕДАНИЕТО на местния парламент в Ловеч на 25 август съветниците са приели предложения от кмета Корнелия Маринова план за финансово оздравяване на общината, научи Т21. С което се признава, че областният град е в сериозна финансова криза. Гласуването обаче не е било единодушно – 17 „за” срещу 13 „против” и „въздържал се”.

СРЕЩУ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО бил и най-сериозният критик на управленската политика на кмета Маринова (ГЕРБ) – независимият общински съветник Данчо Заверджиев. Един от неговите аргументи е, че подобен оздравителен план би трябвало да се приеме след реално обществено обсъждане, а на организираното в края на м. юли не присъствал нито един гражданин. Срещу бил и бившият кмет Минчо Казанджиев (БСП), според когото пък Община Ловеч не е в толкова тежко финансово положение и затова няма нужда от оздравителен план.

Т21, по информация на Цветан Тодоров, PR на Община Ловеч

1 Коментара:

Анонимен каза...

Да помолят Маринката да премести "Калинело" там,ще ги оздрави яката!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |