Пак екшън с Гошо Г., наплюл адвокат на КТБ

* Миналата седмица в Априлци бизнесменът длъжник наплю в лицето адвокат на КТБ и му бе съставен акт за дребно хулиганство, после избяга * Днес скандалният ловчалия се предаде в РУ на МВР – Троян, образувано му е ново дело с по-тежки обвинения

Георги Георгиев
 Крими

СКАНДАЛНИЯТ ловешки бизнесмен Георги Георгиев, който е сред големите длъжници на фалиралата КТБ и по неофициални данни има над 60 млн. лв. лоши кредити към банката, днес, 28 септември, е бил задържан в троянската полиция, научихме от началника на РУ на МВР – Троян гл. инсп. Радостина Петкова. Ето и подробностите.

ГЕОРГИЕВ, известен с прякора Гошо Гъза, наскоро отказа да допусне съдебен изпълнител в хотела си в Априлци (хотел „Априлци”, бившия „Керамик”), след това се опита да повтори номера, когато същото се случи и с бензиностанцията му в Троян (бензиностанция „Генимекс”, до моста за „Велде”); като и двата пъти се наложи намесата на охранителна фирма и полиция, а сблъсъците се разминаха на косъм. През миналата седмица екшъните с упорития длъжник продължили и във вторник, 20 септември, в хотел „Априлци” се разиграва нова грозна сцена. При извършване на изпълнителните действия Георгиев отправил ругатни и наплюл в лицето адвоката на КТБ.

ХУЛИГАНСКАТА изцепка станала пред очите на полицаите и на хулиганстващия бизнесмен бил съставен акт по УБДХ (Указа за борба с дребното хулиганство), но при опит да бъде задържан той успял да избяга. А днес доброволно се явил в троянското полицейско управление и бил вкаран в предварителния арест. Георгиев престоял в ареста до около 15:00 ч., когато в Районния съд в Троян по бързата процедура било гледано делото срещу него.

По време на скорошния екшън на бензиностанция "Генимекс" в Троян, 29 август 2016 г.
СЪДЪТ прекратил административното производство, което обаче не означавало оневиняване, а точно обратното – срещу ловчалията било образувано ново наказателно производство с по-тежки обвинения. Нямаме данни какви точно са обвиненията, но по всяка вероятност става дума за финансови/административни престъпления.

Т21

Още по темата:

33 коментара:

Анонимен каза...

Генади, в България подобно упражнение като "предал се" не съществува в закона ! дори и да е отишъл с тази цел, то мюлиционерката го е играла на стражар,а фуражките са викали "Стой,горе рърцете" !

Анонимен каза...

Гъз какво повече,чух че без платени пашове струва точно 14 стотинки/демек Голем мъжага/

Анонимен каза...

А кой е адвоката на КТБ и тази статия поръчкова ли е

Анонимен каза...

60 милиона лева лоши кредити, това са доста пари. Ако заплатата ви е 600 лева месечно, макар че има мнения, че и това ви е много и за нищо не ставате, мързи ви, а на портала сто човека чакат, то за 1000 месеца ще вземете 600 000 лева. И с малко усилие ще стигнем до резултат 100 000 месеца по 600 лева и сте готови. Виж, че 100 000 месеца са над 8500 години, това е друг въпрос. Може и по друг начин-сто хиляди души със заплата 600 лева, много им е, знам вече, ама хайде, това прави 60 милиона.

Анонимен каза...

"При опит да бъде задържан той успял да избяга" !!! Не е успял обаче да избяга при кума си Цветан Василев! Съд!!! Съд!!! Съд!!!

Анонимен каза...

Този човек няма ли най-сетне да престане с цирковете! Не стига, че обра парите на хората от КТБ, ами сега и плюе представители на банката с парите от която са построени всичките му имоти. Срам!

Анонимен каза...

През последните месеци много се писа за Георги Георгиев и начина му на поведение и забогатяване. Смятам, че е крайно време срещу този човек да се вземат адекватни мерки и да бъде поставен там където му е мястото.

Анонимен каза...

Това са нашите 60 000 000лв.,ние му плащаме на Гъза кредита с нашите данъци от Фонда за гарантиране на вземанията.Прокуратурата спи.

Анонимен каза...

Не стига, че окраде парите на вложителите ами сега има нагло си позволява да псува и заплюва представители на държавната власт. Няма ли да се намери някой полицай по-куражлия и да действа по правилата.

Анонимен каза...

Най-вероятно до сега е плащал на когото трябва и си е осигурявал достатъчно протекций с парите на хората. Нещата обаче както виждаме се затягат и скоро и парите не е сигурно дали ще му помогнат.

Анонимен каза...

Плюнката на Гъза да не е кафява. Адвоката на КТБ не е упоменат щото е срамно да си плют от гъза. Безсрамник,връщай парите,стига сра

Анонимен каза...

Представете си колко нахален и нагъл трябва да си, щом си позволяваш пред очите на свидетели да псуваш и заплашваш Частния служебен изпълнител и да сипеш закани по адрес на полицията и властта която в крайна сметка е там за да си върши работата.

Анонимен каза...

Рано или късно всеки си намира майстора, така че и неговото време ще дойде.

Анонимен каза...

В момента който няма кой да му прави чадър, нешата ще се обърнат. Май вече се е тръгнало натам.

Анонимен каза...

Щом има толкова дела заведени дела срещу него, нещата са ясни. Може би затова той беснее така, защото се чувства безсилен и няма кой да го подкрепя вече. Човек в безсилието си е способен на немислими неща.

Анонимен каза...

Аз съм на мненеие, че властта следва да пипа по-здраво и да не позволява така да се гаврят с нея.

Анонимен каза...

Не може един екс тарикат да унижава така полиция и съдебна власт и все да му се разминава. Следва да се вземат по-сериозни мерки и да не се допуска подобно отношение, не само от тази личност но и от вскички в тази страна които се смятат за недосегаеми. Само така България ще върви напред.

Анонимен каза...

Каква личност е Георги Георгиев, просто един човек който е имал късмета да е в по-близки отношения с Цветан Василев, от късето прилапва кредитите, живее си охолно и необезпокоявано до моменат в който покровителят му изчезва в друга страна и той следва да връща взетото. Не е приятено, когато трябва да връщаш парите.

Анонимен каза...

Най-сладко е само да лапаш и нищо да не връщаш, на Горгиев няма да му се получи. Погнали са го здраво, а с тези изцепки още повече потъва. Разбираемо е не му се връща отмъкнатото.

Анонимен каза...

Полицията е била прекалено толерантна щом даже е успял да избага, могло е да го задържат на място. Не може и не следва да се позволява подобно поведение спрямо държавни институций на когото и да е, камо ли пък на човек утвърдил името си като човек завлякъл стотоци хора с пари спестявани с мног труд и лишения. Не позволявайте такива неща да се случват!

Анонимен каза...

Именно затова защото държавата в продължение на години толерираше подобно прояви в продължение на години се стигна до там, полицай и държавни служители публично да бъдат хулени и заплашвани. Заради хора като него сме на този хал. Не ги толерирайте!

Анонимен каза...

Нанц, а стига си писал вече!

Анонимен каза...

Как се дават такива кредити? То не е кредит,то е ограбване! Стига вече безнаказаност на грабителите в тая държава. Искам вече новини с такива хора на топло, ама не по яхти на припек, а на пълна държавна издръжка!

Анонимен каза...

Че Гошката си е топ мошеник е повече от ясно. Повече от ясно е и, че поръчетелите на този, който е написал 98% от коментарите са бая по-мошеници от него. Цял Троян знае за кои хора става въпрос - двама братя. Единият адвокат в София, другият куцука из Троян. И те оперират с парите от КТБ, но не с 60 милиона като Гошо газъ, а горната 4 милиарда, откраднати по безцеремонно начин от всички нас.
Сега бавно придобиват и имуществото на такива като Георги Георгиев.

Анонимен каза...

Кръв повръщам,пари не връщам! Г.Георгиев

Анонимен каза...

Гошо Гъза е бил съучастник в схемите на Цветан Василев. Крайно време е всички замесени в най-голямата кражба в съвременната история на странта ни да си получат заслужените присъди и да бъдат прибрани зад решетките.

Анонимен каза...

Айде, Гоше, връщай парите и стига циркове вече...Тарикат мъж не вика, а теб те чухме в цялата околия. Кукловодите ти отдавна "станаха от масата" само ти още седиш и обираш трохите от трапезата им. И хотелите и бензиностанциите и гащите от гъза ще ти вземат я. За такива като теб, прошка НЕМА, чакат те тежки и гладни години. Срам си за красивия ни Ловеч и за милата ни Родина!!!

Анонимен каза...

Хубавец, бе! На Василев ортаците само такива ще ги натворят.

Анонимен каза...

Тои е вече Гошо Халката а не Гъзът.

Анонимен каза...

Тези адвокати да мачкат гъзове и дирници и завистници като теб!

Анонимен каза...

Кооога?

Анонимен каза...

Тоя Гъза бил голям милионер бе!С чуждите пари които и не мисли да връща, щото няма и от къде, колко ли човешки съдби е съсипал?

Анонимен каза...

Аз имам спомен ,че и баща му беше от кредитните милионери през 90-те години.Лакомията е лоша болест

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |