БМВ „кацна” на едно дърво

* Баварецът е за вторични, шофьорът с лека контузия, за радост нямало насрещни автомобили и пешеходци по тротоара;
 причината – повече от ясна * Алкохолната проба - отрицателна;
 няма образувано досъдебно производство
Сблъсъци Актуализиран
Малко след катастрофата
ЯКА КАТАСТРОФА тази сутрин, 17 юли, неделя, на разсъмване при сградата на фирма „Балканска звезда” и пункта за технически прегледи в съседство - на метри от бензиностанция „Лукойл” в Троян (ул. „Васил Левски”). БМВ с ловешка регистрация, движещо се в посока центъра при отлична видимост, сух път и никакъв трафик, „изтървало” лекия ляв завой, навлязло в насрещната лента и оттам - на тротоара. Летежът си тежкият „баварец” приключил в крайпътно дърво, като буквално „кацнал” върху него и металната ограда, а муцуната му се навряла в близкия контейнер за смет.

Без думи
КОЛАТА е помляна и със сигурност отива за вторични суровини. По наша информация младият шофьор, 18-годишният ни съгражданин М. П., е пътувал сам и се е отървал с лека контузия на крака. Късметът е, че в този момент не е имало насрещни коли и хора по тротоара, защото всичко е щяло да приключи много по-тежко и кърваво. Нямаме официални данни, но не е трудно да се досетим, че водачът изобщо не е карал с допустимите в този участък до 50 км/час, ама изобщо! Не е без значение и какви ще са резултатите от пробата за употреба на алкохол/наркотици.

Т21

Допълнителна информация по случая

На наше запитване от 18 юли от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Ловеч отговориха, че полицейски служители от Троян са пристигнали на мястото на инцидента и на водача на БМВ-то е съставен акт за превишена скорост по Закона за движение по пътищата (ЗДВП). Алкохолната проба на М. П. е отрицателна. По случая не е образувано досъдебно производство, тъй като при инцидента няма средна телесна повреда и няма причинени вреди на други лица. 

77 коментара:

Анонимен каза...

И тест за наркотици трябва да се направи.Тия прости същества така и не разбраха, че от амфетамина освен да изпростее и излобее още повече от природната му тъпотия, нищо друго няма да постигне !Най-добре би било да се бе претрепал !

Анонимен каза...

На дървото има ли му нещо....

Анонимен каза...

Не изсичайте кррайпътните дървета.
Те ви пазят от това,което демокрацията не може да ви опази.

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

Добър коментар!

Анонимен каза...

Ами да, логично беше. Това същото орешашко келеме редовно прави поразии из града, а полицаите само констатират и въобще не го закачат. Не е единствен случаят с това БМВ и неговия шофьор. Да не говорим, че редовно си кара надрусан. Уникална полиция, уникален град, уникална държава!
В случая с този келеметор са виновни САМО и единствено полицаите, които не са взели мерки при предишните му "подвизи".

Анонимен каза...

На кой е колата?

Анонимен каза...

Марио Панков

Анонимен каза...

Вече е ясно, като бял ден, че тая милиционерска фръцла няма да върши работа. Явно се е уредила с връзкарки в Троян, а всички ние ще сме потърпевши от тъпоумието й.

Анонимен каза...

Погледнах му профила на въпросният малоумник. Редови провинциален комплексар. Гордо позиращ до средството за избиване на комплекси.Дълго ще има да гледа снимката, на която бмв-то е цяло!
Интересно е органите на реда-МВР Троян, дали ще приложат закона според записаните норми,или едни хора ще се обадят на едни други хора и виновно ще се окаже дървото !

Unknown каза...

Няма нищо тати е му купи друга кола и ще има още бутнати дървета!Само дано да няма пострадали хора.

Анонимен каза...

Е то пише " По наша информация младият шофьор, троянец, е пътувал сам и се е отървал с лека контузия на крака. " :)

Анонимен каза...

Дано такива се самоизбият, без да завлекат невинни под земята.
Сега да го осъдят да плати контейнера, който е ОТ НАШИТЕ ПАРИ, също така и възстановяване на ограда и други.
А ще му напишат ли стандартен акт за несъобразена скорост?
Такова нещо не може да се случи при 40км/ч.

Анонимен каза...

Беше въпрос на време да се случи това. Не може да се правиш ма велик да караш с бясна скорост да се друсаш и да продаваш наркотици и да останеш не наказан. Радвам се че не е убил някои. Всеки ден минаваше с мръсна газ покраи колата ми. Жалкото е обаче че не се е трогнал и със следващата кола положението ще е същото

Анонимен каза...

Само че следващото дърво може да му седне на седалката,един път котка на суджук два и т.н.

Анонимен каза...

А колко сте ограничени не е истина...Ако беше вашия син на същото мнение ли щяхте да сте..вместо да желаете другите като него да се самоизбиват си гледайте животите.Пък ако толкова чак нямате животи земете им направете една писта и няма да има тези проблеми

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

И аз му разгледах профила на това пишлеме. Гледам, че от ранна детска възраст е кривнало. Ясно е, че няма какво да стане от него, освен такъв боклук. Наистина, добре е, че не е пребил никого, но докога така?!? Дано сега да си седне на гъза и да му уври малко главата, че не ми се мисли, ако попадне някой пред колата му следващия път. Аман от боклуци, бе хора!!!

Анонимен каза...

Този продава наркотици и полицията само не знае Вие полицайте на очни прегледи нали ходите.

Анонимен каза...

Достатъчно казахте госпожо, благодаря ви за коментара, отивам до най близкия мост и се хвърлям защото на вас не ви айдисва, срамно е за жена на вашите години да говорите така, смешно при това. Хубаво някой ви е ударил и е пдорължил, утре някое дете ще си ритне топката и ще ви пръсне джама то къв тип джигит ще е? Ще кажете ли на това смъртоностно хулиганче да си тегли въжето на момента или да почака?

Анонимен каза...

Мисля,че е време полицията да започне да си варши работата не да дремят на бензиностанцията на Троянефт

Анонимен каза...

До 17 и 21 - според теб някой, който те удря и продължава, и случайно счупване на прозорец са съпоставими? Ако ти си въпросният "шофьор", за такива като теб има приказка: хем насран, хем голям! Писта иска да му се направи галфонът...!

Анонимен каза...

23-ти, виждам че толкова си и разбрал какво съм искал да кажа, както и да е не си ти виновен. А относно пистата това беше просто предложение, идеята е че по малко млади ще си съсипват колите и тях самите по улиците, и децата го заслужават, обаче както виждам тук вие си мислите че те трябва да са по затворите и ако не мъртви направо. Е кой е гълфона в случая?

Анонимен каза...

Помнете мангала от Лесидрен и не ми защитавайте малоумници като тоя скапаняк!

Анонимен каза...

А помните ли бабката дето я блъснаха в началото на Троян, дайте да не пускаме повече бусове в скапания град щот видимо сме "застрашени"..Не сръвнявайте всички с този от лесидрен :)

Анонимен каза...

Еми буса караше с превишена, стига сте защитавали малоумници които не спазват законите само защото "по филмите така правят и е много яко" излезнете от филмите защото в живота втори дубъл няма

Анонимен каза...

Не се защитаваме, повечето коментари включваха "Такива изроди и да се утрепят-лошо няма","Дано такива се самоизбият", и какво, трябва да седя и да чета тая порнография и да си мълча? Съвземете са малко, защото тия "малоумници" са 90 процента от младежта в троян ама както обикновенно родителите им са твърде заети да гледат чуждото че да помислят че тяхното е способно на нещо подобно.

Анонимен каза...

24-ти, всеки нещастник, неспазващ законите и каращ с превишена скорост с риск да убие невинни, трябва да е в затвора, а не да мрънка и да се оправдава по форумите! И да иска да му се направи писта, щото той го заслужавал! Няма такава комплексарщина просто, да позираш с колата си за фейсбука! Сега ще ти се наложи да си смениш профилната снимка :)

Анонимен каза...

29-ти, сигурно си прав за себе си въпреки че мен това не ме вълнува, аз просто казах дайте им на тези хора едно пространство да си правят кефа та през останалото време да не правят глупости, аз лично си спазвам законите, не толкова защото съм съгласен с тях а защото не ми се правят теникий и не ми се иска да давам пари на тези бездарници в кат, това че защитавам идеята НЕ значи че съм един от хората които я практикуват, и отново четете хора не ИСКАМ да се направи писта аз просто ПРЕДЛАГАМ защото всяка година нови деца взимат книжка и ако почнете да ги заключвате всичките по затворите..Е не мисля че трябва да продължавам..

Анонимен каза...

Значи защитаваш идеята, а? А ако някой друг такъв идеалист като теб помете на пътя майка ти или друг твой близък, пак ли ще я защитаваш и ще продължаваш да не си съгласен със законите? Евала, че ги спазваш, ама мотивите ти са интересни! Вълнува те да не даваш пари за ремонти, а не че може да пребиеш някого! Когато съучениците на Велислава носеха тениски "Следвай мечтите си" в нейна памет, ти защо не излезе да им кажеш какви идеи защитаваш?
И аз не мисля, че трябва да продължаваш повече.

Анонимен каза...

Пак се оплете..е ми не става.Разбирам че пияндурите да ги назначим във Винпром а на наркоманчетата да им дадем ниви да си сеят треволяк.Така добре ли е...?

Анонимен каза...

Хахах, 32-ри, добър коментар!

Анонимен каза...

Уважаеми 26-ти, независимо, че наистина има пенсионери (обикновено дърти комуняги дето си мислят, че са построили две Българии), които ходят като чорбаджии по пътищата и въобще не се оглеждат, факт е, че бусаджиите са също много нагли участници в движението. Повечето снабдяват магазини или въртят някакви други далавери и си мислят, че са над останалите водачи, защото "това им е била професията". Същите са камионаджиите, автобусаджиите и бакшишите. За тираджиите да не говорим. Там просто нямам думи!

Анонимен каза...

Много мутри и гангстери с bmw-та

Анонимен каза...

Wannabe мутри и гангстери, искаш да кажеш.

Анонимен каза...

Има и други с bmw-та където много са си повярвали

Анонимен каза...

Откога наркоманите пушат трева ?

Анонимен каза...

Давайте да ги колим и бесим всички.

Анонимен каза...

Проблема е първо в родителите на тоя тъпан.
Второ проблема идва от "полицията" ни, която никак я няма.
Айде хванат един с 5 дози и давай да го опандизим, че после за статистиката да изкараме голямата разкриваемост.
Или да закопчем Иван, че откраднал на Стоян кокошката и си направил супа, за да не умре от глад.
Полицията много добре ги знае тези типчета и за нарушенията и за наркотиците, ама тати нали е спонсор на полицията и няма как да го закачим, че ще спре лапачката....

Анонимен каза...

Много ясно че си вярваме :* BMW :*

Анонимен каза...

Щях да съм много щастлив ако това копеленце беше умряло дано господ ги чисти тия мърши да не бъркат нормалните хора или най малко да го остави инвалид за цял живот да му дойде акъла дето го няма

Анонимен каза...

42-ри добре,че си анонимен защото ако някой види какво си написал и после те погледне в очите сигурно ще умреш от срам. Я си представи че това е твоето дете бе ??? Ти застрахован ли си от това детето ти да катастрофира ? Ти си пълен нещастник, такива като теб които мислят злото на хората си отиват първи не го забравяй !!!

Анонимен каза...

Евала 43-ти точно това е проблема на всичките тия коментари!

Анонимен каза...

Golemi razbirachi tuka narkoman bil narkotici prodaval bil se nadrusal mnogo znaete vie vidq li mu profila I vse edno go poznavat ot 15 godini murshi che e vinoven vinoven e pishete po temata I udara ne kakuv e bil

Анонимен каза...

Каква писта бе Фитипалдиииии?
Преди време Троян беше вдигнал ръце от мотори и АТВ-та, направиха мотокрос писта и никой не ходи, понеже на задна пред Тифани е по-готино. Пробвай да ме убедиш, че няма да е същото и с писта за пишман дрифтаджии...
А тоя ахмак ще да е дебил неземем, че да се дууне точно там...
чукнАх го и аз във фейса, катринката е пълна - прическа първи номер, скубани вежди, празен поглед и около 15 снимки с тоя кош продънен, дето му наближава абитуриентския бал.
Стискайте палци да няма каско или късмет на билетчетата, иначе новият дрифтаджийски леген е на лов за дървета до 2 седмици максимум!

Анонимен каза...

Копеленце, нещастник.. какъв ли не .. а вие като седите и плюете, кълнете и избивате комплекси в някакъв сайт , много ли сте големи .. не познавате момчето нито семейството му че да обвинявате родителите .. не сте ли били млади, не сте ли имали нужда да изпитате адреналина? Виновен е , но какво общо с катастрофата има това дали е наркоман и т.н? Кой сте вие да съдите ? И толкова ли сте ограничени наистина? Утре не дай си боже ще се случи на вас, на децата ви , на някой близък .. тогава ще казваме "да беше умрял, че да не е в тежест на обществото .. жалки сте, жалки

Анонимен каза...

Никой от защитниците не обясни каква е разликата между циганина от Лесидрен и тоя с беемвето!

Анонимен каза...

Основната разлика е, че единият си е избрал по-обезлюдено място да се изишие и санкцията му ще е само парична. Иначе и двамата са прости келеши от балкана с килийно образование, селска чест и мечти, простиращи се до хвърляне на салфетки и поглед тип Иво Андонов в 15 годишно БМВ на газ.

Анонимен каза...

От номер 28 можем да си направим извода, че 90% от троянци могат да купят БМВ-та на синовете си. Истината е, че тези неща ги правят синчетата на заможни бащи, разглезени и развалени от родителите си. И те хич не са 90%. Защото по-голямата част от младежите работят, ако не в Троян, то другаде, но нямат време за глупости .

Анонимен каза...

С тия умрели дървета по пътя, как няма да бягат младите от Троян?

Анонимен каза...

Генадий кажи дали е бил пиян или надрусан. Какви са резултатите ???

Анонимен каза...

Браво 51! Предлагам на кметицата да изреже крайпътните дървета и така да ги върне младите в града!

Я СЕ ЗАГЛЕДАЙТЕ В СНИМКИТЕ! Забележете, че след като се е утаил пушека от боклука - този съобразителен младеж си е пуснал чистачките, за да види къде е кацнал, щото дотогава е летял заедно с розовите слонове из пространството! хо-хо-хо
гений!

Анонимен каза...

47 - защо да ги познавам родителите му? Не, не - аз ги познавам - ето ги горе на черешата заедно с беемвето! Каквито са те - такова им е и котилото! 1:1
Защо не е снимал Генадий примерно на кметицата дъщерите кацнали на черешата? Или на Радевски дъщерите? Децата са такива, каквито си ги възпитават и насърчават родителите.

Вероятно и Радевски може да им купи двуврато беемве втора ръка на неговите. НО НЕ Е КУПИЛ! Тя простотията не се учи в училище. НАСЛЕДСТВЕНА Е! За съжаление най-простата част от обществото се коти и размножава най-бързо, но положителнато е, че точно пък тя и мре най-бързо, благодарение на естествения подбор. Лошото е, че войнстващата умираща простотия завлича в небитието и невинни, като в Лесидрен.

Анонимен каза...

Къде е оня с по-новите автомобили,да обясни как тия дето карат по-нови,втора ръка,автомобили, карат по-добре и спират по-добре?

Анонимен каза...

Не знам къде е ама ако този беше с някой гнил голф щеше да е умрял гарантирано!

Анонимен каза...

Забележете ,че даже предното стъкло е здраво.

Анонимен каза...

55 - извинявай ,но това е кола на 15 -16 години. Това ако за теб е нова кола? Тези по на 1 година какви са?

Анонимен каза...

Новият път към Орешак още ли не е сефтосан от някоя дружка на тоя индивид?Там добре дърветата са на рядко, да не им пречат на тия полуидиоти!

Анонимен каза...

не е счупено стъклото защото от повече от 20 години насам (след голф2) ЕУ стандарта изисква отпред да има кухини, които да поемат такъв удар и да се сплескват те, а не да се поема удара от купето... не бих се учудил двигателят да не е мръднал - зависи колко е ръждата

СК каза...

Това, на което те учат вкъщи, дава резултат, когато дойде времето самичък да се подвизаваш из обществото. Виновен - ДА, няма спор! Но как да разсъди детето, след като родителското тяло вкъщи, с 1/3 повече акъл от отрочето, не може да предложи адекватно възпитание и навици! "Ами то дете, какво да направим, да е щастливо, това е най-важното.." Нали знаете - не е виновен Асан, че яде баница... По-страшно от простия човек е само простият родител!

Unknown каза...

Как не ви е срам , скъпи съграждани? Коментарите на повечето от вас са бих казала смешни! Що за хора сте щом съжалявате, че на момчето му няма нищо и му пожелавате да е инвалид за цял живот? Може би от амфетамина наистина човек озлобява а при вас от какво е тази злоба? Нима никой от вас не е имал лоши моменти и не е настъпвал педала до долу? Вместо да проявите разбиране и да се радвате, че няма пострадали, вие се вайкате, че той се е отървал почти невредим... А това пък че има връзки в полицията е повече от абсурдно! Евала единни троянци. Както винаги се изказвате неподготвени и правите смях на аудиторията, запозната със случая.. пък и не само. Т.Д.

Анонимен каза...

Ах тя била запозната със случая...
Теодорче,слънце, я ми кажи честно, ама без да се сърдиш, ти проста ли си родена или сама се докара до това мозъчно състояние на безтегловност?
Опитай се само за миг да си представиш, че по този тротоар се е движел пешеходец, когато тоя лумпен се е натресъл в дървото?Не можеш,нали?
Понеже пишеш за злоба...Пожелавам на тоя малоумен келеш, да му се размине и скоро да си купи друго бмв, за да се върне отново на пътя.Пожелавам му отново да направи същата като тази каскада, но този път и ти да си там.Тогава лично ще те питам дали не си в лош период.Ако си жива, разбира се!!!

Анонимен каза...

Теодора, ти адекватна ли си? Милото момче то... Със злоба се пишели коментари... Ако в този момент майка ти/брат ти/сестра ти върви по този тротоар, тогава на МИЛОТО МОМЧЕ ще му простиш ли, че си излива някакви си хлапашки емоции върху газта?! Аз бих го нарекла простотия, вижте ме - карам БМВ набор на майка ми и съм недостижим... Стига бе, хора!!!

Анонимен каза...

Това заслужава, ако си на отсрещния тротоар, да отидеш да го изкараш от колата и да го спукаш от бой, поне да хване ред!

!true hopes каза...

502 катастрофи (със ~100 повече от минлата година) с 16 жертви (със 7 повече от миналата година) и 164 (с 66 повече от минлата година) ранени от януари до юни 2016г. в област Ловеч – http://www.lovech.mvr.bg/PressOffice/News/news160713_01.htm

17, 21, 24, 26, 28, 30, 39, 43, 44, 45, 47, 51, 62, продължавайте да насърчавате това поведение, вместо да го заклеймявате като социално неприемливо!

Гена, може би е добра идея в края на подобна статия да вдигнеш един телефон на полицията и да пишеш като обобщение и статистика за Троян. Не за друго, ми да си следим до къде сме го докарали.

Анонимен каза...

Г-жа или г-ца Т.Д.малко или много са те били по главата като малка и сега???

Анонимен каза...

Тези приятни пожелания бихте ли ги дали ако коментарите ви не бяха анонимни? Е те са далече от анонимни мили съграждани.

Анонимен каза...

Да Вълчев,Лисичков,Еленков и т.н.какво променя това?

Анонимен каза...

Много правилно... ЕВАЛА

Анонимен каза...

Толкова им е умствения капацитет, вместо да го съдят да погледнат държавата ни и ъогава сами ще си отговорят на всички въпроси .. аман от ИДИОТИ

Анонимен каза...

Аман от кретени.
Ествено, че такива не заслужават да живеят.
Така като гледате дали е карал с 50км/ч?????
Нормално ли е в населено място да мине сигурно с 90-100км/ч?
Това си е потенциален убиец.
Добре, че не е убил някой невинен.
Да ходи да си се самоубива някъде настрани, на безопасно за останалите място.
Ако беше умрял - добре дошло за нас.
Но понеже е оцялал - да го тикнат в затвора.
Може да се направи експертиза с каква скорост с шофирал и да си понесе наказанието за съответното превишение.

Анонимен каза...

Каква е пробата за алкохол и наркотици???

Momchil каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Momchil каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Momchil каза...

В България не е нужна война, за да се изтрепе народа.Автомобилите са достатъчни!

Анонимен каза...

до коментар 71 - не става ясно с колко е карал - но да спази ограничението от 40кмч , започващо след 20-30 метра очевидно е успял . . . .

Анонимен каза...

Пробата за алкохол и наркотици е отрицателна!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |