Юношите ни старша – шампиони на България на писта за 2016 г.

* 4 златни и 6 бронзови медала спечелиха бегачите на КК „Хемус 1896” на Държавния лично-отборен шампионат в Пловдив
 * Двама наши на лагер в Белгия
Колоездене
Юношите на КК "Хемус 1896" (Троян) - №1 в пистовия шампионат на България за 2016 г.
НА ПРОВЕЛИЯ се в Пловдив (2-3 юли) Държавен лично-отборен шампионат по колоездене на писта за юноши старша възраст отборът на нашия „КК „Хемус 1896” в състав Йоан Колев, Йоан Костов, Кристиян Митев, Теодор Колев и Денис Дянков грабна отборната титла за 2016 г. Победата има допълнителна стойност, тъй като това бе първото състезание в новата супермодерна зала „Колодрума” в Града на тепетата.

В ОТДЕЛНИТЕ дисциплини нашите завоюваха общо 10 медала: злато на „4000 м отборно преследване”, където летящите троянци оставиха след себе си силните отбори на Пазарджик, Варна, Несебър и „Драг” (София); Теодор Колев спечели два бронза в дисциплините „Бързина” и „Издръжливост чрез отпадане”, бронз и за Йоан Костадинов на „3000 м индивидуално преследване”; нашите бяха бронзови и в отборния спринт. Ръководството на клуба и състезателите използват повода да благодарят за подкрепата на Община Троян, „Калинел” ЕООД, „Судал” ЕООД и Веломагазин „Хемус Троян”.

Състезание в Белгия, на преден план в средата - Йоан Колев (КК "Хемус 1896")
ДРУГА хубава новина е, че състезателите от детско-юношеската школа на  КК „Хемус 1896” Йоан Колев и Йоан Костов заминаха на едномесечен лагер сбор в Белгия, като през това време ще стартират в 12 състезания от календара на Белгийската федерация по колоездене. При завръщането си двамата ще се присъединят на 6 август към своите съотборници в Белград, където нашият отбор ще стартира в състезанието за Голямата награда „Милан Панич”, което е кръг за Световната купа.

Т21, по информация на КК „Хемус 1896”

Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

Браво!

Анонимен каза...

Ето тук трябва да има поне 100 коментара.
Браво,браво, браво!
Вълнуват ни някакви измислени "бизнесмени",а не постиженията на децата ни.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |