Кметът срещна новия полицейски шеф

* Донка Михайлова: Надявам се добрата взаимна работа, съдействието и съвместните ни инициативи да продължат
 * Дар бамбук за гл. инсп. Радостина Петкова
Женско царство
Срещата на кмета Донка Михайлова и гл. инсп. Радостина Петкова, 22 юни 2016 г.
НА 22 ЮНИ, ден след встъпването си в длъжност, новият шеф на троянското РУ на МВР гл. инсп. Радостина Петкова е имала среща с кмета на Троян Донка Михайлова. Това научихме от PR-ката на Община Троян Станислава Цукева. Срещата е била по покана на г-жа Михайлова и се състояла в кметския кабинет. Като били обсъдени добрите практики от досегашното сътрудничество между двете институции (Община и полиция) и очакванията за предстоящата съвместна работа. Коментирани били и конкретни проблеми на реда и сигурността в общината.

ГЛ. ИНСП. ПЕТКОВА била посрещната със символичен подарък – бамбук. Растението е символ на благополучие и носи късмет, а поверието гласи, че ако е подарено от сърце, ефектът се усилва. „Надявам се добрата взаимна работа, която имаме с полицейското управление, съдействието, на което винаги сме разчитали и съвместните ни инициативи да продължат“, заявила в края на срещата г-жа Михайлова, пожелавайки успех на новия полицейски шеф на Троян. И един любопитен факт – фамилните корени и на двете високопоставени дами са от троянското с. Дебнево.

Т21

Още по темата:

22 коментара:

Анонимен каза...

Това е стар комунистически манталитет. Вече сигурно е завербувана, или поне им е намекнато кой е наш човек и да не се закача.

Анонимен каза...

Разбира се, че госпожата е била запозната КОИ са ХОРАТА, и така да работи, че да няма после обаждания на едни хора, те на техните хоре, те на наще хора и т.н....

К.К. каза...

Много сте прости.
Милите...
...но спокойно,вас ви не мъчи

Анонимен каза...

И ко викаш 3ти ,да не би да е излъгал нещо 2ри.Ти май още вярваш в дядо коледа.В България никога не е имало независима полиция и никога няма и да има особено докато са тези мафиоти на власт.Та не виждаш ли ,какво се случи като гръмнаха скоро един от топ мафиотите в България.Най напред премиера и вътрешния ни министър се спуснаха да го оправдават и защитават тоз боклук.Че и още го охранява полицията да не би да му развали някой случайно рахатлъка в болницата и ти и аз му плащаме сметката.И всички топ ченгета по морето работили за него се оказа после.На местно ниво да не мислиш,че ще допуснат да е по различно!!!

Анонимен каза...

Хайде да не бързаме. Нека видим какво ще направи момичето. Може би точно тя ще озапти самозабравилите се шофьори и може би тя е човекът, който ще се справи с мотористите из горите и планината, както и с битовите престъпления ... Успех ѝ желая !

Анонимен каза...

А дано ама надали

Анонимен каза...

От години се опитвам да обясня на чичо ми, живеещ в Троян, че ако бях на власт, бих сложила по една патрулка на места, където самозванците карат с бясна скорост - например на правата отсечка в Младост. И бих глобявала всички, които се изживяват като пилоти във Ф1. Тогава касите на града биха били пълни...
Чичо ми каза само едно - тогава няма да си дълго на власт.
No comment.

Анонимен каза...

5-ти аз пък търся човека който ще се справи с ергелетата коне , които продължават да съсипват имотите ни и посевите ни.

Анонимен каза...

А да не би някой да озъпти самозабравилият се Ичев?
Нееее, даже го хвалеха колко бил велик.

Анонимен каза...

Ама разбира се ,че ще и подарят бамбук!
То в Троян на където и да се обърнеш бамбук до бамбука.Още от времето на динозаврите,Троян е бил бамбукова територия.Само през последните 10 000 години,го превзеха някакви си букови талпи и чам,ама скоро ще им видим сметката и пак ще минем на бамбуча.
Г-н Маринов:Да направим едно пояснение!
И един любопитен факт – фамилните корени и на двете високопоставени дами са от троянското село Сламарево.

Анонимен каза...

10-ти, я поясни за "Сламарево", че не те разбрах.

Анонимен каза...

3 - ти кажи си агентурното име?

Анонимен каза...

Генадий, стига си бърсал коментари, бре! И в двете ти статии за новата шефка. Само да се спомене една троянската фамилия и коментарът изчезва. Усвояваш...явно усвояваш средства разни от някой.

Анонимен каза...

да се надяваме новия шеф да назначи още персонал, а не по една дежурна патрулка за целия град и селата, включително и гр.Арилци и после гражданите недоволни от полицаите- като са дефицит как да си вършат работата като не могат да се телепортират веднага на всеки подаден сигнал. И да отбележа-НЕ СЪМ ПОЛИЦАЙ, защото и такива коментари ще има, от малоумници без работа, които само пишат злобни коментари тук и все някой им е виновен за нещо!

Анонимен каза...

Ма си ебати хейтъра, честно!

Анонимен каза...

http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ekshyn-v-troiansko-policai-prostreliaha-beglec-6055425

Т21 нещо хич Ви няма, ще да е от жегата...Добре че има журналя, че да научим какво става на местна почва, иначе разчитаме ли на Т21, да сме още в Каменната ера...:) :) :)

Анонимен каза...

16-ти, ти в час ли си?!?????!!!??
Я виж това изречение:
"Това наложило един от тях да произведе предупредителни изстрели във въздуха със стоп патрони и явно е уцелил беглецът. "
1. Стрелят във въздуха, а после говорят за крак.
2. Стрелят със стоп патрон, а е с огнестрелна рана.
Дали би могъл да дадеш логично обяснение как се случва това?

Анонимен каза...

тегло го чака троян с новия началник ще плачете ичев да се върне. ако е била много скопосна нямало да я махнат от ловеч, че идва да оправя и троян или да оправя и в троян. тая булка е специалист в други области :D не професионални

Анонимен каза...

Същото може да се каже и за Ичев.
Ако беше много оправен, то нямаше да го пратят да осере и Ловеч.
А както казва 18-ти, то и тези области са професионални. Не е за всеки това ;)

Анонимен каза...

дамата е прекрасна и много умна дано се оправи с тр мафиа и погледне кои от десетки гидини застрахова целата обстина

Анонимен каза...

коиа застрахова десетки години обстина троииан

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |