Тир „Скания” уби портиера на „Машстрой”

* На влизане през портала грамадният камион затиснал 68-годишния Сашко Иванов, който бил на платното да помага
 на шофьора при маневрата
Смърт на пътя
Мястото на инцидента, вдясно се вижда крилото на портала, където е бил затиснат портиерът
Указателна табела с името на бившия завод още стои
ЕДИНСТВЕНАТА жертва на пътен инцидент в страната вчера, 6 юни, за жалост е в Троян, сочи официалната статистика. Загиналият е 68-годишният Сашко Ю. Иванов, портиер на входа на бившия завод „Машстрой”, където в момента са настанени под наем множество по-малки троянски фирми, основно за ремонт на автомобили. Мъжът бил притиснат към порталната врата от влизащ тир „Скания” с ремарке. Камионът, обслужващ външна спедиторска фирма, правел опит за ляв завой непосредствено след портала и Сашко излязъл на платното, за да насочва водача при маневрата; за жалост бил в „мъртвата” (невидима за водача) дясна част на ремаркето, което го „забрало” и притиснало към отвореното крило на вратата.

Сашко Ю. Иванов
ИНЦИДЕНТЪТ станал в 9:30 ч. и пострадалият спешно бил откаран в болница в Плевен; като по думите на очевидци отначало бил на крака и без видими тежки травми, но по-късно на същия ден (около 15:00 ч.) починал, най-вероятно от сериозните вътрешни увреждания. Сашко Иванов е родом от с. Шияково, Плевенско. Шофьорът на товарния автомобил е 46-годишен, от Велико Търново; няма информация за резултатите от направената му на място алкохолна проба. По случая е образувано досъдебно производство.

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

ами тия незаконни фирми където са се настанли вътре, това ще се случи

Анонимен каза...

Бог да го прости!

Анонимен каза...

Пък Зъбатко като си няма дете и ходи
само да се снима с наши деца (2-3 статии по-надолу).

Анонимен каза...

Виж, че Плевнелиев е пълна медуза и боклук, е ясно.Но глупостта, която си изплескал е недопустима.Само се замисли, колко жалко същество си да злобееш от смъртта на нечие дете, пък било то и на доказано компрометирани като хора личности.
За момент се замисли, ако теб те сполети такова нещастие и някой безмозъчен тъпунгер,като теб самия те посочи с пръст и се изхили:Вижте го тоя смешник, като си няма дете...

Анонимен каза...

Не е същото. При него е наказание отгоре за кражбите и злоупотребите с цяла държава.

Анонимен каза...

3-ти,ти си голям ТЪПАНАР!!!

Анонимен каза...

Мале той нямал трудов договор Крантовдки на съд

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |