Гл. инсп. Радостина Петкова е новият полицейски шеф на Троян

* Рокадата по полицейските върхове в Ловеч и Троян вече е факт; тукашното назначение стана с министерска заповед от 20 юни

гл. инсп. Радостина Петкова
Назначения

ОЧАКВАНОТО назначение на гл. инсп. Радостина Петкова за началник на Районното управление (РУ) на МВР в Троян вече е факт. Тя наследява на поста гл. инсп. Марин Ичев, който от 9 юни 2016 г. стана шеф на РУ на МВР в Ловеч - мястото, което за около три месеца (от 8 март т. г.) заемаше именно г-жа Петкова. С други думи, очакваната рокада по полицейските върхове в Ловеч и Троян, за която Т21 вече писа, е факт. Новият полицейски шеф на Троян е получил назначението си със заповед на вътрешния министър Румяна Бъчварова от 20 юни.

ГЛ. ИНСП. РАДОСТИНА ПЕТКОВА (36 г.) е наша землячка - родена е в Ловеч, но корените й са от троянското с. Дебнево, откъдето са родителите й, а баща й и брат й си живеят там. Младата полицайка е завършила Академията на МВР и е на работа в системата от 2003 г. През 2006 г. завършва второ висше образование, право във Великотърновския университет. Омъжена е, с едно дете.

Т21
Още по темата:

17 коментара:

Анонимен каза...

Честито!И дано полицаите спрат да спят по тъмните улички!

Мюлиционер каза...

В светлите не може-свети в очите!

Анонимен каза...

Добре, че разкараха Ичев.
Може и да се променят вече нещата тук.
Този се беше самозабравил, а и тукашните
само го четкаха с "топ полицай на Троян" и разни такива глупости.

Анонимен каза...

Сега пък ще е „полицайка №1” и така нататък...

Анонимен каза...

Излиза, че е учила на две места едновременно, браво.
Завършила 2003 г. Академията на МВР и веднага почва работа в системата. През 2006 г. завършва второ висше образование, право във Великотърновския университет.
Излиза че е изучила правото за 3 г.???
От друга страна, право се учи 5 г., или за да завърши през 2006 г. е записала 2001 г., когато още е учила в АМВР и е била на 21 г.
Това няма как да се случи, освен ако е поредната КАЛИНКА ...

Анонимен каза...

От сайта на академията на МВР: По време на обучението си курсантите получават солидна правна подготовка по дисциплините „Наказателно право“, „Наказателен процес“, „Административно право и процес“, „Полицейско право“, „Криминалистика“, „Криминология“ и др. Положените изпити по основните правни дисциплини се признават във всички юридически факултети в страната. Така, че вместо да търсиш нещо нагласено вземи пии 1 студена вода и кажи Браво на момичето и успех в работата!

Анонимен каза...

6 ти милиционере, там е работата, че докато учите сте направо вундеркинди, а като почнете работа само за пари говорите. Ще кажа браво на момичето, когато спре разпространението на наркотици в Троянските училища. Ще ви вкара в час и няма да спите в патрулките - както се случи в Шумен. Ще приложи Закона за движение по пътищата (нали е със солидна правна подготовка) и разни кибици - спонсори на милицията няма да се разкарват и спират където си искат, като онбашии.
Така, че милиционерино без много умизми на тема "солидна правна подготовка", защото тази подготовка я виждаме в цялата страна на какво ниво е.



Анонимен каза...

А дали ще вкара брат си отново в затвора? Един от най-големите хайдуци ,не само на местно ниво,а и на национално!!!

Анонимен каза...

Да, нещата ще се променят-мафията вече си има град.

Анонимен каза...

Айде де, напиши кой е брата?

Анонимен каза...

9ти ,какъв град бе брат,мафията отдавна си има държава,което е най голямата трагедия в България!!!Тия на месно ниво са най лесните.Днес в Ловеч утре в Троян и ако не слушаш хайде пазач и аут от системата.

Анонимен каза...

Брата е Петър Лалев Петров.

Анонимен каза...

И като какъв се явява, че да го вкарва в затвора, че и отново при това?

Анонимен каза...

Много злоба в днешните хора...

Анонимен каза...

Неграмотен като не си запознат с нещо не го пиши ! Ти с какво образование си селянино прости !!!!

Анонимен каза...

Брат и ще го вкара на теб не само анално но и урално ако разбере кои си !!!

Анонимен каза...

Престанете да пишете глупости за жената бе хора тя е умно,въспитано,и образовано момиче.стига с тая завист !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |