За малките и големи радости на играта

* Отборът на „Рико Стил” – втори във футболния турнир под егидата на кмета; колективът на фирмата – горд от успеха на своите колеги
Цар Футбол
Сребърният отбор на "Рико Стил", 2016 г.
НА ЗАВЪРШИЛИЯ миналата седмица  футболен турнир в Троян, състоял се под егидата на кмета Донка Михайлова, предприятието за столове и маси „Рико Стил” показа, че освен най-добри в своя отрасъл са и отлични спортисти. Отборът на „Рико Стил” спечели заслужено второто място, като надделя в последния си мач с 5 на 2. Победител в турнира стана фаворитът „Хамелеон” – отбор, изграден от млади, доказани и познати играчи във футболните среди в района.

ЦЕЛИЯТ колектив на фирма „Рико Стил” се чувства горд от постигнатия успех на своите колеги, които демонстрираха както воля за победа на футболния терен, така и съвестност в изпълнението на трудовия план график. Нашите футболисти заслужават адмирации именно за това - че след изиграните тежки мачове намираха сили да се върнат на работното си място и да продължат трудовия процес.

„РИКО СТИЛ” е горд със спортния успех на своите колеги, които в това стресово ежедневие постигнаха победа на футболното поприще, синхронна с победите на фирмата на световните пазари. И доказаха, че няма малки или големи победи, победата си е победа. Продължавайте все така! Напред и нагоре!

„Рико Стил”

Бел. ред. В тазгодишния аматьорски (работнически) турнир по мини футбол, организиран от Община Троян и ФК „Чавдар” и провел се на стадион „Чавдар” от 30 май до 7 юни, участваха осем отбора – „Спортинг”, „Нотингам”, „Блу бойс”, „Ай Би Дизайн”, „Гарант”, „Хамелеон”, „Атлетико”, „Рико Стил”. Игра се по системата всеки срещу всеки и победител стана соченият за фаворит отбор на „Хамелеон”, спечелил всичките си седем срещи. Решително за второто място се оказа дербито на 6-тия кръг, в което „Рико Стил” надделя над „Гарант с 3:1. Гормайстор на турнира стана Боби Иванов („Хамелеон”) с 15 попадения. За най-добър вратар бе избран Ангел Калев („Спортинг”), а призът за най-коректен състезател отиде при Георги Тачев („Гарант”).

4 коментара:

ТКЗС НАПРЕДЪК каза...

На завършилото наскоро междуселско съревнование ТКЗС записа престижно класиране.Горди сме с резултатите постигнати от екипа изграден от кравата Христина и доячката Теменужка.20 литра мляко издоено за норматив.
Горди сме с вас!

Анонимен каза...

Хм, 1-ви, само не разбрах:ти бикът Гого ли си или доячът Онуфри?

Анонимен каза...

аматьорски (работнически) - rabotnicheski zvuchi mnogo komunistichesko. Moje bi "Corporativni"?.

Анонимен каза...

ДЕРМЕНКА

http://lovechmedia.com/%d1%80%d0%b5%d0%b3%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%88%d1%80%d1%83%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2%d1%86%d0%b8-%d1%85%d0%b8%d0%b6%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0%b0-%d0%be%d1%82/

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |