Троянските земеделци се поклониха на Стамболийски в Славовица

* Нашите поднесоха венец в мемориала на Александър Стамболийски и посетиха къщата музей, където е убит зверски
 от 9-юнските превратаджии
In memoriam
Троянските земеделци в мемориала на Александър Стамболийски, с. Славовица, 11 юни 2016 г.
ГРУПА от БЗНС – Троян, начело с общинския партиен лидер Витлием Илиев, бе на традиционното поклонение пред паметта на големия земеделски водач Александър Стамболийски, състояло се в родното му село Славовица, Пазарджишко, на 11 юни. В групата бе и общинският съветник от БЗНС Веселин Илиев. Нашите поднесоха венец в мемориала на Стамболийски и посетиха къщата музей, където е убит зверски от 9-юнските превратаджиите през 1923 г.

Представители на БЗНС от цялата страна се събраха да почетат големия земеделски водач
НА ПОКЛОНЕНИЕТО, в което участваха стотици земеделци от цялата страна, присъства и премиерът Бойко Борисов. В приветствието си той направи интересен паралел – че Стамболийски освен министър-председател е бил и военен министър, какъвто е сегашният лидер на БЗНС Николай Ненчев.

Т21

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Абе, има ли някой на представа, след като със закон БКП е обявена за престъпна организация, тези които са били на щат в структурите ѝ (комсомолски и партийни секретари от общинско и окръжно ниво) следва ли да са престъпници. Не е по темата, ама все си мисля, че според закона тези хора следва да бъдат третирани като участници в престъпна организация (демек -престъпници)

Анонимен каза...

А аз да питам някой знае ли за по големи идиоти в Троян от Витлеем и сина му. И може ли един баща да втъква за общински съветник сина си - идиот?

Анонимен каза...

Баща и син Илиеви са от малкото истински патриоти и истински антикомунисти в Троян. Жалко, че са малко такива като тях, иначе някогашната членка на висшата номенклатура на престъпната организация БКП (според закона), щеше да е кмет, ама друг път...

Анонимен каза...

И като са антикомунисти, какво?
Ходят нощно време да ловят комунисти ли?

Анонимен каза...

Цукева лъже
http://lovechmedia.com/%d1%80%d0%b5%d0%b3%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8/%d1%83%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b9%d1%87%d0%b8%d0%b2-%d0%b5-%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%bf%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b7/#comment-6576

Анонимен каза...

Тези тримата плтени реклами ли си правят къде ходят и тримата Витлием и сина му и Георги са с много малко умствен багаж. Какви активисти са тия та дори и съветници в общинския съвет.Жалко за Троян.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |