ОБЯВА работа - Великобритания

ФИРМА „РУЛИЪН БИЛД”, 
 водеща английска компания със седалище в  Лондон,

ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ 100 ДЪРВОДЕЛЦИ.

Основните изисквания към кандидатите включват 3-годишен професионален опит, елементарни познания по английски език и  готовност да пребивават няколко месеца във Великобритания.

Естеството на предлаганата работа е преоборудване на хотели и ресторанти и  оборудване на новопостроени апартаменти. Заплащането е от 18 до 20 евро на час бруто, т. е. между 4000 и 5000 евро брутна месечна заплата.

Интервюто с кандидатите ще се проведе през първата седмица на месец юли 2016 г. в гр. София. Точната дата и мястото на провеждане ще бъдат съобщени допълнително.

По обявата може да кандидатствате в сайта jobs.bg или да изпратите автобиография на имейл: lyubomir.jordan@rullion.co.uk

1 Коментара:

Анонимен каза...

Драги съграждани.Искам да ви предупредя да бъдете много внимателни с подобни обяви.Пиша ви от UK и мога да ви уверя,че такива заплати се получават много рядко и от самите англичани и то за високо квалифицирана работа.Някой ви лъже отново!!!В никой случай не давайте пари и бъдете много,много внимателни!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |