Изгоря автомобил на екскмета Акимов

* Возилото – старо „Пежо 106”, се намирало в двора на семейната къща в троянския кв. „Балкан” * Гл. инсп. Марин Ичев: На този етап не може да се каже дали става дума за умишлен палеж
Крими
Минко Акимов
В ПЕТЪК през нощта, 25 март, е изгорял изцяло стар автомобил „Пежо 106”, собственост на дългогодишния някогашен шеф на троянската полиция, бивш кмет на Троян и настоящ зам.-председател на Общинския съвет Минко Акимов. Френското возило се е намирало в двора на къщата на сем. Акимови в троянския кв. „Балкан” (Долно Трапе) и отдавна не било карано. Информацията бе потвърдена от полицията.

„НА ТОЗИ етап не може да се каже дали става дума за умишлен палеж и дали чужди лица са влизали в двора, по случая се работи”, коментира за Т21 началникът на РУ на МВР – Троян главен инспектор Марин Ичев. Няма яснота дали г-н Акимов е получавал някакви заплахи.

Т21 

3 коментара:

Анонимен каза...

Кофти.
А колкото до полицията - след 2-3 седмици ще кажат "неизвестен извършител" и всичко приключва.

Анонимен каза...

Чудо голямо!Стар автомобил-това е най-малкото,което заслужава.Не,не съм хейтър- всеки ден гледам широките тротоари,а тесните платна,където не могат да се разминат две коли.

Анонимен каза...

Ако колата има застраховка,няма да се учудя този сам да си е организирал запалването- защото като вторична суровина няма никаква стойност.Така де - да изкара някой лев за лебец щото пенсийката и съветническите не стигат. Гена, този и в ДолноТрапе ли има къща?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |