Кой сега е номер 1

* 17 медала за момичетата и момчетата на КБ „Амбарица” от Държавното първенство
Биатлон, ДП
Отборът на КБ "Амбарица", Юндола, 14 февруари
СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ на КБ „Амбарица” (Троян) спечелиха 17 медала и първо място в комплексното класиране на Държавното първенство по биатлон за момичета и момчета (родени след 2005 г.) и момичета и момчета младша възраст (родени 2003-2004 г.), провело се в курорта Юндола, 12-14 февруари. Победата е още по-сладка, тъй като бе постигната при сериозната конкуренция на отбори от водещите зимни центрове у нас - Банско, Чепеларе, Самоков, Сапарева баня, Троян (със свой отбор се представи и другият троянски клуб – КБС „Аякс”), Ихтиман, Берковица, Габрово и Пловдив. „Едно е сигурно - тръгнахме с голяма кошница и ще си я донесем в Троян пълна”, написаха в клубната фейсбук страница преди първенството и както се вижда, спазиха обещанието. 

Медалите от Юндола
Троянци веят българското знаме
СЪС ЗЛАТНИ медали са двете ни щафети: при момчетата мл. възраст в състав – Тихомир Иванов, Мартин Иванов и Бойко Раковски; и при момичетата мл. възраст – Мария Данчева, Ния Пауникова и Лора Радковска. Всички от участниците в щафетните бягания спечелиха и индивидуални отличия, а Мария Данчева и Деница Лучева са със злато в спринта. 

„БЛАГОДАРИМ на нашите деца, които в страхотна битка доказаха, че са от най-добрите, въпреки че тренират от съвсем скоро. Благодарим на треньорите, които за толкова кратко време направиха шампиони! Благодарим и на родителите, които създадоха уникалната обстановка около състезателното трасе и до последно подкрепяха своите деца. Всички вие сте гордостта на Троян!” Това пък бе посланието на клубното ръководство след победата на Държавното първенство.

Т21

 Още по темата:

9 коментара:

Анонимен каза...

http://velsport24.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2362&catid=4&Itemid=5

Тука друго пишат?!

На кого да вярвам сега?

Анонимен каза...

На Генадий! Явно авторът на другата статия не знае, как точно се броят медалите. ;) И на Аякс отличията са 5, а не 3, както пише в линка горе.

Т21 каза...

До №2: Броят на медалите ни е подаден от клуба, ако има неточност ще бъде коригирана.

Анонимен каза...

Ми ква неточност да има. На втората снимка се виждат колко са медалите - 17. Освен "амбариците" да са се снимали с фалшиви. :). Шегувам се, разбира се!
Браво и на двата клуба. Това да донесеш 22 медала (общо за Амбарица и Аякс) на зимно Държавно по биатлон, говори само по себе си. БРАВО!

Анонимен каза...

Мале, призьори от възпитаниците на Матев, Тачо с три световни титли напоследък, 36 медала за ориентировачите,уникален Владо Илиев на стартовете в САЩ, 22 медала на републиканското по биатлон донесени от двата клуба. Това за една седмица. Че чак човек да си помисли, че в този град има надежда. Явно има!!! Браво на всички! Скоро не съм си радвала така. Наистина!

Анонимен каза...

Да,има надежда!
Просто трябва повече да мислим за децата и всичко, което правим да е само и единствено за тяхно добро.

Анонимен каза...

Броят на медалите е точен. И двата отбора имат спечелени места в щафета, а там участват по няколко деца.

Анонимен каза...

Браво! Много се радвам, че всички спортуващи деца в Троян са много упорити и отдадени на спорт и славят града ни.

Анонимен каза...

Най-добрата биатлонистка на Троян е Милена Тодорова, в момента представя България на младежката олимпиада в Лилехамер, Норвегия. За справка сайта на олимпийските игри http://www.lillehammer2016.com/sportresult/

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |