Михайлова се размина с председателския пост на НСОРБ

* От ГЕРБ заявили готовност да отстъпят поста на БСП и да подкрепят кандидатурата на кмета на Троян – социалистите отказали
 в последния момент
Избори
Донка Михайлова
КМЕТЪТ на Троян Донка Михайлова се размина на косъм с председателския пост на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), научи Т21. Изборът на троянката добил реални очертания, след като от ГЕРБ заявили готовност да отстъпят поста на БСП и подсказали, че ще подкрепят кандидатурата на Михайлова. Но от БСП след известен период на колебание се отказали от тази възможност по някакви свои партийни съображения.

В КРАЙНА сметка за председател на НСОРБ на приключилото вчера двудневно общо събрание (23-24 февруари) бе избран кметът на Велико Търново Даниел Панов (ГЕРБ). Търновецът замества на поста съпартиеца си Тодор Попов, кмет на Пазарджик, станал скандално известен с милионерските си имоти. „Доверието се изгражда. Да направим своите градове по-добри места, няма да ви предам”, заявил след избора г-н Панов. Г-жа Михайлова бе избрана за един от тримата зам.-председатели заедно с кметовете на Димитровград и Кърджали – Иво Димов (ГЕРБ) и Хасан Азис (ДПС).

АКО Донка Михайлова беше оглавила НСОРБ, това щеше да е своеобразен прецедент, тъй като досега кмет на малък необластен град не е бил начело на сдружението. А Троян щеше да има двойна доминация – дългогодишен изпълнителен директор на НСОРБ е нашата землячка доц. д-р Гинка Чавдарова, родом от с. Белиш.

Т21

4 коментара:

Анонимен каза...

Много важно че Дона е заела някакъв пост.Много ти е на сърцето бе Генадий,че мед ти капе от устата като пишеш за нея.

Анонимен каза...

Е, че как няма да пише хвалебствия Генадий, че нали за това му се плаща предоволно.Той е готов и ......да й целува дори скапаняка!

Анонимен каза...

Втори, вероятно си гей ...Какво лошо има, ако един мъж целува една жена, па дори и там, където имаш предвид с многоточието си ...

Анонимен каза...

Има,имааааа.Ама на вас лизачите на гъзове,няма как да се обясни,просто защото харесвате вкуса на лайна!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |