Алооо, софиянците! Поздрави от Троян, с вас сме, братя!

* БГ емблемата, столицата, градска ни гордост София би всички троянски рекорди за тротоарна непочистеност
Хубава работа, ама българска
Софийски тротоарни гледки, пред НАТФИЗ, 23 януари 2016 г.
СВИДЕТЕЛИ сме на традиционните троянски (анти)рекорди в „разчистване” на тротоарите след падналия сняг. И днес, 24 януари, седмица след снеговалежа, на доста места в града, дори в най-централната част, пешаците са принудени да се движат по нещо като трасета за екстремен пешеходен туризъм. Както се казва, хубава работа – ама троянска.

Троянски тротоарни гледки, ул. "Л. Каравелов", на метри от централния площад, 24 януари 2016 г.
НО СНИМКАТА, която мярнахме във фейсбук страницата на нашата добра приятелка Дани Горчева, направо ни скри топката – БГ емблемата, столицата, градска ни гордост София би всички троянски рекорди за тротоарна непочистеност. Гледката е от пъпа на столицата, пред НАТФИЗ „Кръстю Сарафов”, и направо кърти… Иначе казано, хубава работа – ама софийска. Или по-точно, хубава работа – ама българска.

АЛООО, софиянците! Поздрави от Троян, с вас сме, братя!  

Т21
Начало 

 Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Моля и г-н Маринов да посети и съседните населени места например с. Орешак не само тротоарите не са почистени, но и улиците са пълен АД, на фона тази ужасна обстановка за да е пълна картинката и кошовете за боклук преливат. Направо ужас!!!

Анонимен каза...

Aми вземете и си изчистете тротоарите, там пък кой Ви е виновен...

Анонимен каза...

Общинския чиновник 2-ри вие в общината вместо да се чудите каква далавера да врътните за да си напълните джобовете и да се почесвате по цял ден хванете лопатите и елате да ни покажете къде да сложим снега от тротаарите като ни давате акъл да си изринем по същите

Анонимен каза...

Чистя си тротоара, ама като чистят-разриват улицата, по тротоара се качва сняг и се образуват едни хубави купчини, които по логиката трябва да ги върна обратно, но това очевидно няма да е добре.

Анонимен каза...

3-ти, е тука вече сбърка! Изобщо не съм общинар и ако нямаш нищо напротив все аз чистя пред блока от години, а и пред офиса където работя е почистено, та малко по малко се жалвай, ами хващай лопатата...

Анонимен каза...

Хамсалак! Хахахаха

Анонимен каза...

Кога да го почистят тротоара софиянци? През седмицата са на работа, а през почивните дни събота и неделя се връщат по родните си села да напълнят багажниците.

Анонимен каза...

Изобщо големи "торища" са някои, за мен не са хора, голямо вардене се вардят да не би да почистят, на разни комшии им се дразня яко,от години ги помня все едни и същи мързели, смятат че се съхраняват да живеят повече или им е под достойнството, направо са отвратителни от мързел, че чак ги боли.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |