Нашата Кристи Маринова ще командва КТБ

* Троянката – един от най-известните и добри счетоводители в района, бе назначена за синдик на фалиралата/фалираната мегабанка след уволнението на Росен Ангелчев
По върховете
Кристи Маринова
ЕДИН от най-известните и добри счетоводители в района – троянката или по-точно орешаченката Кристи Маринова, собственик на счетоводната къща „Кристи” (ЕТ „Кристи – Кристи Маринова”, Троян), е назначена за синдик на фалиралата/фалираната банка КТБ, съобщиха националните медии. Новоназначен синдик на КТБ е и варненският адвокат Ангел Донов; триото, което, по определението на в. „Капитал”, ще е „отговорно за събирането на милиардите на КТБ”, се допълва от досегашния синдик Лазар Илиев. Рокадата в управлението на фалиралата мегабанка включва и уволнението на другия от досегашните синдици, минаващ за водещата фигура – Росен Ангелчев. А какво точно се крие зад тези рокади, не е съвсем ясно, макар че прозират някои интересни връзки; повече от ясна е обаче голямата цел – парите и активите на банката.

КРИСТИ МАРИНОВА има изключително успешна кариера на счетоводител, а споменатата й счетоводна къща обслужва редица сериозни корпоративни клиенти както от района, така и от страната. В момента в „Кристи”, чийто троянски офис е на метри от редакцията на Т21, се трудят десетина счетоводители. Г-жа Маринова бе главен счетоводител при производството в ликвидация на машиностроителния завод „Машстрой” (Троян). Тя извършва счетоводни услуги и на новите силни хора в Троян – братята Мондешки, които вече са собственици на обявения в несъстоятелност мебелен завод „Хемус”, на хотел/и в Троянско, на сградата на бившата Поща в Троян и на доста други имоти в района, спрягат се и като потенциални купувачи на фалиралия промишлен гигант „Елма” (Троян). Г-жа Маринова има и известен политически опит – тя бе сред лицата на местната „Дясна коалиция”, която на изборите през 2011 г. издигна свой кандидат за кмет на община Троян.

КРИСТИ МАРИНОВА живее в луксозна нова къща в най-голямото и известно троянско село – манастирското с. Орешак, и има две дъщери. Уважавана е от орешачани, които я знаят като сърдечен и отзивчив човек. Тя също милее за родното село, помним ангажираната й и всеотдайна защита на уволнената от орешашкото училище родолюбива учителка Стела Спасова; подкрепяла е и не една друга добра местна кауза.

Т21

42 коментара:

Анонимен каза...

Nai-nakraq edin 4itav 4ovek da bade nazna4en v darjavata

Анонимен каза...

Браво на Кристи Маринова! Кадърна жена и излъчваща доброта и човечност!

Само да питам нещо, ако някой знае - братя Мондешки как станаха "новите силни хора" в града - това ли са силните хора - мошеници, перящи пари, ама сериозно пране, при това? Егати и силата!!!
Колкото по-голям мошеник си, си и по-силен! Брех! Сега почвам да мисля как, кого, какво и с колко да измамя, белким и аз се впиша към "силните" ... Да им имам и силата на тез посерковци :)

Анонимен каза...

Лицето ******

Преинтересна е частта от доклада, озаглавена „Относно оплакванията за достъпа на външни лица до кабинетите на съдиите и контактите със служители“. Проверяващите от ВСС потвърждават като основателни оплакванията на съдии, че едно лице, нарачено в констатациите – „лицето *******“, е „пребивавал твърде често“ в кабинетите на Янева и Ченалова. И „е присъствал на работното място на служителката ******* – на длъжност главен специалист.“

На практика „лицето *****“ се е самообслужвало направо от компютрите на СГС за каквото му трябва. Това довело до едно цяло изчезване на искова молба, странности около търговско дело за несъстоятелност и кой знае още колко неща, които не са установени.

Според информация на Клуб Z “лицето ******“ е старозагорският адвокат Момчил Мондешки, който в медиите се споменава като лобист.

Анонимен каза...

И май това лице е "назначило" Кристи за синдик...

Анонимен каза...

И не само нея!

Анонимен каза...

Крииииисти Президент,Криииисти президент, моооондекаааа премиер-аѝдеееее .............

Анонимен каза...

Силните хора на деня Мондешки подкрепиха на изборите Венко Ангелов - с пари, изказвания на бизнес-срещи. Плакатите на Венко бяха на всички прозорци на два етажа на пощата. Коалицията на силния човек на деня ще издига свой кандидат за председател на Общинския съвет - Николай Тодоров. Коментари?

И.В.Х каза...

Силните нови, адвокат "братя Мондешки" са силни само в очите на семейството си. И такова трябва да бъде отношението към тях. Защото това са поредните избрани еднодневки, които като "Тату" ще танцуват един сезон и после, ако си повярват (не им го желая) ще обогатят криминалните хроники за ден-два. Троянци приемете ги разумно и не им се нагъзвайте само защото са с обувки от крокадилска кожа и вече ви говорят провлачено. Разумният човек не робува на авторитети, а ги избира по достойнство:))) А пък на въпросната Кристи-браво и дано се справи. Пожелавам и да не се подреди в дългата редица на съвременните политико-икономически бушони на модела "Кой?"

халил манаф каза...

злобата и глупостта нямат почивен ден

Анонимен каза...

Тая криску ли криска ли дано се изклепи кат синдик , че кат донкА фалира Троян да има кои да го синдичи , кат не можахме да си изберем свестен кмет . Тъкмо новия и офис кат синдик може да е над синди , дет дона изхарчи едни евро пари на вятъра . Освен ако от утре потоци от туристи видели безумния постер на магистралата не хукнат да посещават доциния тиц .

Анонимен каза...

10-ти, ами най-свестния кандидат го избраха! Не казвам че става, но тя ставаше най-много от кандидатите!

Unknown каза...

Браво на нашата съгражданка !!!! Вместо да се радвате,че има такива хора от нашия град вие пишете някави ваши съчинения и комплексарски коментари ,защото сте лицемери и само зад гърба на някой коментирате.Наистина сте жалки !!!!

Анонимен каза...

Спокойно ,бе,Иванов!
Що да няма и други мнения?
Само ти ли си прав?
Един знае едно,друг знае друго.
Какво лошо да се каже,а пък всеки има глава на раменете си да мисли кое е вярното и кое не е.

Unknown каза...

Защо всички пишете анонимно ? Явно се страхувате да застанете зад думите си.Всеки човек има мнение и трябва да се уважава,но при положение ,че се знае кой е а не да се крие !!! И защо нищо не се говори за господаря Радевски,който поробва хората за по 350 лв да работят по 30 дена на смени и да ги кара да гласуват за избрани от него хора когато има избори!!! Или за господин Акимов,Енкин,Гечев и всичките ни съграждани окупирали общината и общинските фирми и имоти !!!! Явно те са ОК .....

Милена Василева каза...

Поздравления на Кристи Маринова !!!!! Хората в Троян немогат да приемат когато един човек се труди и развива в професионално отношение !!! По-лесно е да се говори за измами и всякакви афери и далавери ,защотото това им помага на хората да "спят по спокойно".Също браво и на Иванов че повдига темата за чистите като сълзи хора обгърнали общината ни и специално кметицата заради която ще плащаме 2 милиона лева глоба заради некъдрноста на изпълнение на водния цикъл от който тя си взе комисионната от близо 1 милион лева.Хайде бягайте и внасяйте данъци че пак е тя на власт !!!!!

Анонимен каза...

г-н Иванов,
уважавам мнението ви,но това,че сте написали Иван Иванов,нищо не ми говори.Все едно за мен сте анонимен.Толкова много Иван Ивановци има,че сигурно са повече от анонимните в коментарите.
По-важно е какво се казва,а не кой го казва,стига да има кой да го чуе.

Unknown каза...

Добре да приемем ,че вие сте прав дайте тогава мнението си за хората който ръководят общината като говоря за бивши и настоящи (примерно тези който съм споменал )

Анонимен каза...

Какво да говорим за тези хора.Те са публични личности и са познати за зло или добро на съгражданите ни.Някои застават зад тях и ги подкрепят,други ги критикуват.За мен обаче системата е сбъркана.И тя ражда такива като изброените от вас служители.

Анонимен каза...

Висок, около четиридесетгодишен, родом от Троян, с прошарена коса, осъждан преди време за документно престъпление, реабилитиран по право и отскоро адвокат в старозагорската колегия. Мъж с подобно описание може доста често да бъде засечен в "съдийския" коридор и кабинетите на ръководството на съда, разказаха магистрати пред "Капитал".

Това е Момчил Мондешки. Едва ли има столична адвокатска кантора, на която това име да не говори нещо. Той е припознаван като "вратата" към Търговското отделение на СГС.

Анонимен каза...

до коментар 19 _ _ _ и така - осъждан за УМИШЛЕНО престъпление . . . реабилитиран по право . . . . отскоро адвокат . . . Б@@@хти бекграунда извади тоз юнак , нали ? ? ? ! ! ! ! !

Стефан Георгиев каза...

Иърво искам да поздравя Кристи Маринова и след това искам да се обърна към вас коментаторите.Много ми е чудно защо коментирате хора които най-вероятно не познавате и искам да ви попитам от къде сте толкова информирани?Сигурно от жълтите вестници на България :) ! Не разбирам защо плюете и нападате свои съграждани.С какво са ви навредили или просто ви удря познатата Злоба която е присъща за този "малък естнафски град с правилото на Троянеца "Защо някой да е добре след като аз не съм добре ".Поразмърдайте си спрелите мозъци и станете и Вие "Силни" както споменавате а не да злобеете !

Анонимен каза...

Момчил Мондешки е осъдил държавата в съда в Страсбург и са му платили обезщетение,макар и на гърба на Държавата.

Анонимен каза...

#КОЙ #КОЙ #КОЙ

Анонимен каза...

Мале, мале все такива работи. Кадърна, колко да е успяла? Колко способни хора има в цялата страна, а точно нея са избрали.Няма нищо случайно, айде моля Ви!

Анонимен каза...

Колко способни хора има, но никой не ги забелязва.Нея са я забелязали, извадила е късмет, на това вярваме!

Анонимен каза...

Защо не се замислите за какво нападат само Мондешки със тези коментари,дали не ги пишат двама-трима на, които им се плаща за това от някои така наречени "Шефове ,които казват че те са закона на гр.Троян и разпореждащи се със него БИЗНЕСМЕНИ от години и БИВШИ ДЪРЖАВНИЦИ-от държавна сигурност".Нека се замислим кои са тези хора от Троян,защо никой никога не ги споменава,даже когато правят постоянно и непрекъснато подмолни прерикания,наглости и т.н. други волности без да бъдат критикувани,глобявани,наказвани,нарушавайки правилата за каквото и да е.Дали те самите не казват - "На крадеца-дръжте крадеца".Според мен трябва да се замислим върху това, кои са те и до кога ще ги търпиме

Анонимен каза...

всеки дори анонимен има IP адрес и всеки носи отговорност за казаното и написаното от него.

Анонимен каза...

До 23 анонимин-кой,кой,кой .Кажи кой си и могат и тебе да те изберат ,ако си кадърен.

Анонимен каза...

27-ми, всеки трябва да си дава сметка, че носи отговорност най-вече пред "този дето е над нас" и няма нужда от подобни заплахи-IP адрес.

Анонимен каза...

28-ми, може, може и ти може да получиш писмо от английската кралица, има такава вероятност, никой не може да тия отрече! Друг е въпроса каква е вероятността т.е. сведена до нула!Никой не е ловен на примка, нали!

Анонимен каза...

Явно си заслужавате да получавате заплатите от типа на 350 лв ,да говорите за хора,които не познавате и да бъдите малтретирани и да Ви се налага мнението на държавната сигурност "бивши началници на полицията и техните поддръжници.

Милена Василева каза...

Съобщение от господаря Радевски : Всички роби който плюят и бълват просторий ще бъдат наградени с приза лизач на месеца и ще могат да целунат Радевски по гъза .....

Анонимен каза...

В тифанито ще обеснят всичко!!! Там има сериозни хора от политиката в Троян !!!! Също и "бизнесмени" тип тарикати който само разбасят клюки и найстина си вярват на съчиненията си !!!

Мирослав каза...

Четейки коментарите по-горе, наистина оставям с впечатлението, че ние сме един еснафски и завистлив град. Никога не се радваме на успехите на наши съграждани и винаги търсим начин да ги оплюем и омърсим, та дори и да не ги познаваме. Пишем и коментираме неща, които не са ни толкова ясни и разбираеми - само от "чул-недочул". Важното е да сме в седянката. За това все по-малко хора се опитват да правят бизнес в нашия град, защото знаят, че предварително ще бъдат "накиснати" в мръсното ни хоби да клюкарстваме.
Успех Кристи!

Анонимен каза...

34-ти, от теб чак сега разбрах защо в Троян все по-малко хора правят бизнес, то не било поради световната икономическа криза, а от клюкарстването в Троян.Това, че хората дават инфо,вече се нарича клюкарстване.

Петрова каза...

Замислете се, че в нашата мила родина нищо не се случва случайно. Много ясно е, че г-жа Маринова е сложена там от някой, а дали е само Момчил Мондешки или има още някой можем само да гадаем. Дано обаче тя си дава сметка в какво се е накиснала. И моля да не почвате да ми казвате колко много завиждам просто съм реалист.

Анонимен каза...

Ето линк да се прочете какъв е честния бизнес на тези Мондешки!!!
http://judicialreports.bg/2014/12/%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/

Анонимен каза...

32-ри, мила ми Милена, защо така нямате усет кога се пише "и кратко" т.е.й...или нещо липсва в миналото, като образование, възпитание и тем подобни.

Милена Василева каза...

Благодаря за градивната критика,ще си взема бележка за другия път.Също така искам да се извиня явно сте от тези който вземат награда често!!!
Съобщение от господаря Радевски : Всички роби който плюят и бълват просторий ще бъдат наградени с приза лизач на месеца т.е. могат да целунат Радевски по гъза .....

Анонимен каза...

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4871028б. ето за интересуващите се !!!!

Анонимен каза...

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4871028

Анонимен каза...

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4871028

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |