Честит празник - Петковден!


Уважаеми съграждани,

За мен е чест да Ви поздравя с Деня на Троян – 14 октомври! На големия християнски празник Петковден, отправям пожелание за здраве, успехи и празнично настроение към жителите и гостите на нашия град.

Убедена съм, че благодарение на съвместните усилия на общинското ръководство, институциите, бизнеса, на енергията, инициативността и волята на всеки един троянец, ще постигнем по-добро бъдеще за нашите деца, за нашия град. Новият Троян се нуждае от грижата, мисълта, таланта, обичта и усмивката на всички  нас.
Честит празник и за много години!
Поля Велева,
вр. и. д. кмет на община Троян

11 коментара:

Анонимен каза...

Тази жена коя е...имаше една зам.кмет, но тя е с друга фамилия?
Като казва "съграждани" - тя в кой край на Троян на Троян живее?

Анонимен каза...

Искам да попитам по продажбите на земи от предната статия как са гласували в Общинския съвет, който взима решение за продажбите Николай Тодоров и Ангел Балев. Познайте - със "за". каква е тяхната отговорност като общински съветници по случая със техния съпартиец?

Анонимен каза...

Значи така - докато Христо Йовчевски им приглася и им плаща сметките са със него, щом ги отсвири - са във война с него. Тези трябва да бъдат заличени от политическия живот в Троян. Тяхното подставено лице Венко Ангелов също.

Анонимен каза...

Сега разбирам защо в Троян има 10 кандидати за кмет. Щом това недоразумение Вутов и купеният от Марин Радевски Трифон Трифонов пишат против Донка явно са платени, за да разсейват гласове и да затруднят Донка да ги бие на първи тур. Този Марин Радевски си мисли, че всичко в Троян се купува, но дълбоко греши.

Анонимен каза...

3-ти и 4-ти, т*пи сте като майките си!!!
Ангелов и Радевски ли доведоха циганите в Троян или вещицата?
И недей да плюеш по Радевски, защото той е направил повече за града с лични средства, отколото кметицата за цял мандат с общински пари!!!
Аз съм за ГЕРБ ама ще гласувам за Венко, защото той е единственият, който е политически чист и за който си заслужава да си дам вота!

Анонимен каза...

Сещате ли се защо материалът с продажбата на земи излиза от името на тази никому неизвестна партия? Този материал е поместен във вестник "Труд". Мислите ли, че тази партия или нейните кандидати могат да помиришат дори някаква възможност да се доберат до в-к Труд?. А знаете ли чий е този вестник Труд и кой може да вкарва статии там? Още повече по време на избори.
Свидетели сме на поредния тъп и арогантен МИЛИЦИОНЕРСКИ предизборен номер на котилото ГЕРБ.
Тези бандити също разпродаваха безцелно земята на Троян и нещо повече - по време мандата на Михайлова гласуваха всичките и предложения за продажба на земи. Да, ГЕРБ и Избор за Троян подкрепяха през цялото време и гласуваха със "ЗА" продажбите на троянските земи през мандата на Михайлова, така както БСП и Избор за Троян гласуваха със "ЗА" продажбата на имоти през мандата на Акимов.
'Айдушко хоро!
Затова днес се крият като мишки зад някаква друга партийка, която им изпълнява милиционерските поръчки!!!
Разбира се, това не оправдава по никакъв начин безцелното и неоправдано разпродаване на земите на Троян, независимо дали го е правил Енкин, Акимов или Михайлова.
Само че къде бяхте вие тогава, другари и другарки избиратели и останалите жители на Троян като СОБСТВЕНИЦИ на тези имоти? Мълчахте си? Не ви интересуваше? Забавлявахте се как троянската мафия и слугинските и медии изкарваха един общински съветник за "луд"? Смяхте се?
А този "луд" бе единствения, който 8 години не позволяваше да се продава земята на Троян. Внесе и мораториум в ОбС за забрана продажбата на земя. Десетки и десетки пъти през тези години.
Архивите говорят красноречиво. Без "лудия", всички до един гласуваха и разпродаваха земята на Троян. Направете си справка.
Само ще ви припомня сесията през юни, когато "лудия" вдигна такъв скандал в ОбС, че това принуди Михайлова да изтегли 8 точки от дневния ред на сесията за ПРОДАЖБА на земи. Разбира се, от троянските медии вие нищо не научихте защо това се случи.
2-ри, пиъташ за А.Балев как е гласувал. Ясно е как. Само ще ти кажа, че на другия ден след като Михайлова изтегли точките, реакцията на вашия председател на ОбС, който трябва да пази имуществото ви, беше следната - ето какво казва: "Тоя пак се обади и обърка работата на толкова 'ора".
Е, сега "лудият" вече няма да го има и няма кой да бърка работата на ..."'ората".

Анонимен каза...

Пеевски, и дума не мога да ти поместя от написаното! Точен си!

Анонимен каза...

Ей тикви щт гласуваме за Ромка Михаилова яадно ли е тъпани такива.

Анонимен каза...

Къкъв Информационен Тористически Център ви направи Ромка Михаилова във вашя така бързо Циганизиращ се град за 297 000 без ДДС,я виште Боровец Банско Панпорово Приморско Хисаря и т.н дали имат такъв инфо.торис.центар???Ами не нямат тяхните торис,информац,центрове приличат на троянските цигански Катуни аааа троянския инфо,торист,центар прилича на ПАЛАТА НА Пламен Данов. Браво на Г-жа Ромка Михайлова

Анонимен каза...

9-ти, ти си НИГРАМОТИЕН, брат! Ама пък си прав!

Анонимен каза...

9–ти, скрий се , дори една ромка пише по–правилно от теб!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |