Шишков се реши, ще има дебат с Михайлова

* Кметският сблъсък преди балотажа ще е в четвъртък, 29 октомври,
 от 17:30 ч. в салона на читалище „Наука – 1870 г.;
водещ Мариела Шошкова

Местни избори 2015 Балотаж

ИЗНЕНАДВАЩО – след като преди седмица отказа участие в кметския дебат за Троян преди първия тур на изборите – кандидат-кметът инж. Димитър Шишков (ГЕРБ) прие поканата на опонента си Донка Михайлова (БСП) за дебат преди балотажа. Припомняме: на първия тур Михайлова спечели 48,5%, а Шишков - 22,5%, от вота на троянци.

РАЗБРА СЕ, че на днешната среща за уточняване на регламента хората на ГЕРБ поставили условие за смяна на водещия, т. е. дебатът да не се води от мен, гл. ред. на Т21 Генадий Маринов, каквото било предложението на другата страна (защо инж. Шишков и компания са поставили това условие, те си знаят, но то не е толкова важно – бел. Г. М.). Спрягали се десетина различни имена, сред които бил и кореспондентът на БНР в Ловеч Пламен Христов. В крайна сметка от щаба на ГЕРБ излезли с неочакван ход – предложили за водещ галеристката и бивш общински съветник от десницата Мариела Шошкова и тя приела; качествен избор, който със сигурност ще придаде стойност на събитието.

СЛЕД КАТО се справили с „проблема водещ”, от щаба на инж. Шишков коригирали и три други неудобни за тях пункта, залегнали в предложения от г-жа Михайлова регламент. Единият – орязани до нулата били думичките на водещия, който няма да има право на въвеждащ и заключителен коментар, да не говорим за задаване на въпроси. Друго – наложили се дебатът да е в читалищния салон, а не в новата зала на Културно-информационния център. И трето – предложената тема „Перспективи за развитие на община Троян за следващите четири години” била заменена с темата „Три най-важни неща за община Троян, върху които ще насочи вниманието си като кмет през следващия мандат“ (каквато бе темата на дебата преди първия тур - бел. Г. М.).

И ТЪЙ: утре, 29 октомври, четвъртък, от 17:30 ч. в салона на НЧ „Наука – 1870 г.” – предизборен дебат между кандидатите за кмет на община Троян Донка Михайлова (БСП) и инж. Димитър Шишков (ГЕРБ). Вход свободен. И нещо важно: и този троянски кметски дебат ще бъде излъчван онлайн в интернет.

28 коментара:

Unknown каза...

Този пък Шишков голяма капризна госпожица се указа, все нещо му не изнася. Питам се той на НАРОДА ли ще служи или НАРОДА ще се съобразява с него кога му е цикъла. Айде утре да се олее най-после и да се скрива, че не писна от неговите номера.

Аха каза...

Голям зор - читалището, та читалището! Какво толкова свещено има в това читалище?! Или ще му се диктува директно в слушалка от апаратната... Потрес! И смяната на темата.... думи нямам. Явно е имало все пак някаква подготовчица за първия дебат, ама няма сили за подготовка на втора тема. И тъпия клип със спирката в ютюб ми се пуска на всеки 2-3 песни. Голямо облъчване, голямо нещо. В неделя ще им е язък за налятите пари на герПаджиите

Анонимен каза...

Горкия кандидат Шишков! Въобще не може да се мери с Михайлова. Разочарован съм от адв. Ангелов за подкрепата на Шишков - груба грешка, а уж Венко е хитър?!?

Анонимен каза...

Гепаджийте и Митю Умното за втори път ще духат супата

Анонимен каза...

наистина ли не проумявате, че именно това е играта на Венко от самото начало, да стане председател, братя М. искат да имат закони в този общински съвет

Анонимен каза...

Венко е хитър и умен и е добър адвокат, но това е само според него, синът му и жена му! Може би и торбите от избора са му казвали това, щото им беше нужен. Използваха го и сега ще го оставят да се бори в адвокатската ниша.
Иначе, Венко е умен, и е добър адвокат!!!

Анонимен каза...

Адв. Ангелов, явно вие наистина сте голямо мекере, след като говорите за ДПС, но не казвате ВМРО, а споменавате Даниел Сираков, защото за вашите "мотиватори" е неудобна темата ВМРО! Голям смешник сте бе, "Венко"! До 25-ти си го знаехме само ние, а сега "ти" го направи достояние на целия град!

nsdap каза...

ВМРО да подкрепя Донка и да се свършва...Шишков и другите от Герберюгенд на торището...

Анонимен каза...

Ако Донка остане без подкрепа, май... ще си ходе!

Анонимен каза...

С удоволствие ще отида утре. Иска ми се да видя как ще извърти нещата Дона за това, че е скрила от всички за санкцията. Със сигурност е подготвена и ще се представи блестящо..... за овцете, които са готови да я следват.

Анонимен каза...

Аз не знам дали изобщо си заслужава Донка да си трови нервите с тоя мухльо на дебата утре. Най-много пак да й изсипе торбата с лъжи, дето ги въртят от ГЕРБ и от Избор за Троян от самото начало и вече им омръзнаха на хората. Усещам, че ще хвърчат домати в любимия читалищен салон на Шишков, където тооолкова държеше да се състои дебата. Голяма принцеска, голямо нещо.

Анонимен каза...

Аз не знам дали изобщо си заслужава Донка да си трови нервите с тоя мухльо на дебата утре. Най-много пак да й изсипе торбата с лъжи, дето ги въртят от ГЕРБ и от Избор за Троян от самото начало и вече им омръзнаха на хората. Усещам, че ще хвърчат домати в любимия читалищен салон на Шишков, където тооолкова държеше да се състои дебата. Голяма принцеска, голямо нещо.

Анонимен каза...

Митю Умното ще сцепи мрака с тъпизми

Анонимен каза...

Мдааа, ще отида. Интересно е как Дона ще отговори на въпросите за санкциите, колкото и да е подготвена с торбата с лъжите.

Анонимен каза...

Досега не следих внимателно предизборната надпревара но днес ще отида в читалището да видя как един посредствен човек се опитва да надскочи нивото си.Не вярвам да успее.

Анонимен каза...

Митко Митко кой та насади на тези пачи яйца само виж Петко философа иИванчо маслото за малко да издухат супата а на бате Марин всяка му се обаждайте и му пожелавайте да е жив и здрав лошо е че заблуждавате Николайчо и той ви вярва браво на бат Минко и кака Недка 30 да бяха пак ще влезнат вие сте дечковци Лалчо разбра ли ги и ти не са ти на малкото пръзче тези герб младежи

Анонимен каза...

Аман от мъжки к..ви,извинете принцески... Ако жителите на Троян допуснат точно такъв да е кмет ще е жалко....Язък за Троян и труда на всички ,които желаят доброто на града.И най- вече за децата...Ще ги е срам да казват ,че са родени тук...Много жалко...А вие г- жо Михайлова - не се косете..Такива боклуци навред има. Няма Дон Кихотовци ...Вярвам , че ще докажете класата си..

Анонимен каза...

адвоката го разбрахме що за човек жалко за хората който са гласували за него вече общинския съвет има ново мнозинство което ще загроби града честито продажни адвокате и големия гербаджия РАДЕВСКИ който изобщо не милее за града а за интересите си по лош е от феодал за работниците си

Анонимен каза...

Донка пак е изиграха ГЕРБ И Гроб за Троян,те винаги са били едно цяло и се явяват на изборите поотделно за да не могат да загубят мнозинството .Ангел торбата и на предните избори тичаше и агитираше за Акимов макар,че пак го играеха конкуренти,100% КУРВИ ,а сега и адвокат си имат вече в харема.Жалко за Троян и малкото останали свесни хора,ще избягат.

Анонимен каза...

Тотал щета си Шишков.Поне да си беше научил пасквилчето,което ти е написала Ралица.Тя тая комуняга Доца те разби бе.Къде си тръгнал бе горски?Прогнозирам че в неделя ще те разбие поне с 3:1.Ако не и повече.Не мога да ги гледам комуните,няма и да гласувам.Но като гледам ВИЕ Шишков,Ангелов,или накратко Герб и Избор за Троян сте си едно.Не упрекваите БСП,то толкова си можете.Всички десни помним,золумите на Акимов.Станал кмет с подкрепата, която отново се "продава".Но тоз път няма да стане.То мъжкото д... по веднъж.Ще ви разпилее тая.Както итази вечер на дебатченцето,то дебат нямаше.

Анонимен каза...

За пореден път Михайлова доказа, че Шишков е на светлинни години от нея. Не разбрах защо Герб толкова искаха дебата да се случи в Читалището и защо Герб намесват една културна институция в помията си....а забравих, че Траяна е на Акимов. Поне така той се изразява. И накрая ще благодаря на "тези двама хора" за дебата и на Бенчева, че за пореден път ни показа с какви гащи е....мъка, мъка

Анонимен каза...

Това с гащите ме уби! Не знам как стана така, че излъчването онлайн прекъсна около 55-56-та минута и започна с някакви усмирителни реплики към публиката. Сега клипът е само 17 минути. Токът ли спря, кво ли? Някой свидетел в залата?

Анонимен каза...

Раличка отново се изложи.Тя отново закопа Шишков и сие. Та даже излезе да потвърди , че Шишков и листите си не може да подреди. Ех,Шишков,продаде се и сега си пионка. Аман от такива продажници.И защо беше нужно този монолог на Донка .Та тя си може.Поне да имаше и ответност . Аман от продажници!Боже пази Троян !

Анонимен каза...

Шишков не е зле, той е потресаващо зле! Всички в залата го видяха, дори неговите агитки. Дори Минко Акимов беше сто пъти по-добър от него.

Анонимен каза...

Акцент в дебата беше задника на Ралица, който видяха всички в залата

Анонимен каза...

Бреййй, големи самуни имала Раличка !

Анонимен каза...

Нарочно ли го няма записа или тоя дето снима толкова може. Има ли запис изобщо? Онлайн излъчването беше под всякаква критика. Никакъв запис ли няма да гледаме дебата?

Анонимен каза...

Оставяйте го Шишков. Нещата с ГЕРБ в Троян като цяло са пълна каша. Най-новата глупост дето са я направили е да се коалират с не кой да е, а с ДПС!!! Какво да ви кажа...честита да ни е новата коалиция! То само това липсваше...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |