Кой си ти, адв. Ангелов?

Местни избори 2015 Балотаж

Уважаеми адв. Ангелов,
Венко,

В ролята на „опаковка” искам да ти припомня, че на 19 февруари 2015 г. ми връчи  наградата на комитета „Васил Левски” с пожелание да открия паметник на Левски (очевидно като кмет) в следващите 2-3 години. Кой се промени за тези осем месеца – аз или ти?

Вчера, по време на разговора ни за кампанията и за бъдещето, говореше различни от написаното днес неща. Кой си ти – този от вчера или този от днес? Когато те попитах какво си имал предвид, когато на дебата едва ли не ме обвини в готовност за злоупотреба, призна, че съм заявила, че мога да направя само това, което е в рамките на закона. Защо и на дебата, и в написаното от теб пропускаш това последното? Лъжа ли е или е злоупотреба от твоя страна?

Кое е доброто същество до теб – Николай Тодоров, Ангел Балев или някой друг. Та нали ти ми каза, че не можеш да им вярваш на тези хора!

Кой си ти, адв. Ангелов? Много ми се искаше да си Венко, който уважавам и ценя!

Донка Михайлова,
кандидат за кмет на община Троян
или Донка (не знам коя съм за теб)

43 коментара:

Анонимен каза...

Веню Далаверата и Митю Умното божкее,божкеееееее.........

Анонимен каза...

Класата си е класа!

Анонимен каза...

В десятката! Ангелов сбърка и той също го знае. Той не е глупав човек, но се поддаде и подлъга. Убедена съм, че Михайлова ще спечели и трябва да спечели!

Анонимен каза...

Кой си ти, адв. Ангелов?
Е как кой? Този, който заедно с Акимов и Балев подведоха и измамиха неграмотните общински съветници да гласуват и жителите на Троян да загубят земята и сградния фонд в Панаира в Орешак. А ги подведоха и измамиха с един фалшив нотариален акт, където се придобива държавна земя по давностно владение, което е пълен юридически абсурд. И това го правят адвокатите Акимов и В.Ангелов. Общата загуба от земята и сградния фонд е над 5 милиона лева!!!
Днес на кого се сърдите, г-жо Михайлова, и какво изобщо сте очаквали от тези хора от ГЕРБ и Избор за Троян?
Защо си мълчите за глобите и санкциите, които наследихте от управлението на ГЕРБ и Избор за Троян, които би следвало с лихвите да са около 5,5 милиона лева? Когато станахте кмет по ЗДОИ ви изисках тези глоби. Вие ми дадохте списък с около 3,2 млн лева. После дойде още една допълнителна глоба по проекта за „Техническа помощ за водния цикъл“ за още около 2 милиона лева. А колко са лихвите до 2020 г?
Защо си мълчите за загубата на общинските имоти на Търговията и меко казано странното поведение на Акимов, Балев и Топалова, които по мое мнение умишлено не защитиха интереса на троянци? Колко са загубите от тези имоти? 3 млн? 4 млн? Повече?
Защо си мълчите за онези 1,7 млн които „изчезнаха“ от бюджета на община Троян и за което сезирах и прокуратурата и Комисията по корупция в НС? Какво стана с одита и кой и къде го покри?
Колко станаха до тук загубите в пари и имущество от управлението на ГЕРБ и Избор за Троян. Я смятайте? Над 16 милиона лева!!! За 4 години ГЕРБ и Избор за Троян ни загробиха с над 16 млн лева, но вие от БСП си мълчите. Мълчите си и предпочитате да инкасирате мръсни удари, отколкото да говорите.
Защо не говорите и защо не кажете каква е истината? Кой и какво ви запушва устата? До кога ще е „гарван, гарвану око не вади?“
До кога ще действа закона Омерта в този загиващ град, където всеки овластен бандит може да го краде и граби безнаказано, а като награда – овчето население пак да си ги преизбира, а те пак да го крадат, докато му смъкнат последната овча кожа?
Не е нормално след 4 години да не знаете кой кой е в този град. Това, че все още се туткам и все още не съм приключил с „Речник на помиярите в Троян“ не е оправдание.
Не питайте кои са. Това са същите онези, които стоят зад „опонентите“ ви Шишков и Ангелов и които ви изработиха и прекараха в самото начало на мандата ви да унищожите антифашисткия паметник, нарушавайки 11 български и европейски закона, а после в ОбС ви забраниха да сложите обозначителна плоча над съществуващия до ден днешен безименен масов гроб в центъра на „европейския“ град Троян. И в драстично нарушение на Женевската конвенция.
Ами, мълчете си! То скоро целият град ще замлъкне.

Анонимен каза...

Донке не се ядосвай това са те неграмотни забравящи малоумни тъпи като Николайчо само се радвам че ще работим без двама малоумника Илиянчо и Николайчо хубаво беше да го няма и Анчо тюфлека

Анонимен каза...

Само в Троян кмет на БСП???Срамота !Троянецо,живееш в миналото!

Анонимен каза...

Не мога да разбера какво толкова е направила Доца. Получава хвалби, все едно всички ви е раждала.
Кой назначи за Ангел Ангелов? Син на Елка Комунягата и абсолютен фигурант. Този мишок другаруваше 4 години и нищо не направи, освен да крачи по площада. Май забравите колко дълго улиците бяха кални и прашни. Колко пъти фирмите асфалтираха и след това пак копаеха?
Герб са много жалки в Троян, но те просто ще са лицата тук. Всичко ще се решава от друго място.

Анонимен каза...

Само в Троян свестен кмет. И ти го знаеш, 6-и! Че за човек, който лъга, черни и плю цяла кампания ли да гласувам? И да повяравм, че като стане кмет няма да е такъв? Няма такъв филм. Шишков показа в този един месец истинското си лице. За мен този човек просто не съществува.

Анонимен каза...

Дона и върховенство на закона.Две противоположни неща.Дона подписва всичко което и се поднесе и слуша лъжите на администрацията си.А администрацията и лъже безогледно.Зависи колко пари са гушнали.

Анонимен каза...

Коя е Дона?!
- Тази, която 4 години само хубави приказки говори и големи кражби реализира.
- Тази, която 4 години не допусна троянска фирма да спечели обществена поръчка, а само ловешки фирми печелиха.
- Тази, която свикаваше какви ли не комисии и след като и дадат подходящо решение си го присива на нея.
- Тази, която се възполза от положението си и заплаши цялата администрация с думите: "Слушайте докато ме няма, защото после ще се върна".
- Тази, която още докато беше кмет привикваше бизнесмени в кабинета си и им обещаваше ОБЩИНСКИ ИМОТИ ако я подкрепят!!!
- Тази, която скри, че е общината е глобена заради нейната неграмотност 1300000 лв.
- Тази, която манипулираше изборите и открадна гласовете.
- Тази, която март месец се регистрира в Троян като жител, за да може да гласува, защото преди това беше регистрирана в Ловеч.
- Тази, която дойде преди 4 години от Ловеч и стана кмет на Троян, без дори да познава имената на улиците.
- Тази, дето беше избрана на предния мандат, само за да бъде премахнат Акимов.
- Тази, дето с празни обещания напълни сърцата на хората и джобовете на ловешките фирми.
- Тази, дето се хвали с намаляла безработица, а не казва на хората, че Троян за 4 години е намалял от 29000 на 22000 човека.
- Тази, дето ако ни управлява още 4 години централното управление ще ни отлъчи, защото само Троян е управляван от БСП, а цяла Бълагрия посиня!!!!
- Тази, дето иска да нагуши още 4 години ловешките фирми с нашите обществени поръчки.
- Тази, дето от 1 месец се сети да върви между хората в града и да казва "здрасти".
- Тази, която купи и регистрира циганите в града да гласуват за нея и която им позволява строя гета, а след това иска да им срои общински жилища и да ги оземлява.
........
Много е и има още много да се напише и знам, че всеки ги знае тези неща.
И тя ги знае, обаче въпреки това смее да се показва пред жителите на Троян и видно да не и пука!!!

Анонимен каза...

Информацията от тази сутрин е, че ГЕРБ със подходящите средства и партньори, вече са обърнали вота в повечето села! Предполагам, че това ще стане и в Троян и Донка, наистина може да загуби по най-тежкия начин!

Анонимен каза...

Тази дето би некадърниците от ГЕРБ - Троян така както само те заслужават!!!

Анонимен каза...

Милият той 11

Анонимен каза...

13-ти, предполагам че си някоя партийна мижетурка в БСП и като такъв, те съветвам да провериш написаното по-горе, чрез вашите структури и тогава да пишеш!

Анонимен каза...

Уважаеми 10,
Безкрайно си некомпетентен, дори граничи с глупостта това, което си изнесъл като данни...но пък си Анонимко, така че е без значение, това че подвеждаш обикновените граждани. Несериозно е да твърдиш, че Михайлова се е регистрирала преди 6 месеца в града, тъй като вече 4 години е Кмет на общината.Още преди 4 години е била регистрирана, за да се яви и тогава на избори. Къде ли видя колко е намаляло населението? Или в щаба си сверявате списъчета, незнайно откъде снабдени с тях, че да твърдите поредните безумия?

Анонимен каза...

Браво на номер 10 окраде Троян тази Донка стига и вече нека малко се променим .

Анонимен каза...

Адвокат Ангелов се е доказал кои е ,ами ти Донке за 4 години неможа да се докажеш коя си ......

Анонимен каза...

Доне, май а... Пресечената скала те зове!

Анонимен каза...

16-ти Троян видимо се промени и то в правилната посока. Единствено слепците като вас не го виждат. Невиждащи сте и за мандата на ГЕРБ преди 4 години. Коментирайте видимите резултати от тяхната работа! Освен, че сте слепи сте и неми като риби за управлението на Акимов.

Анонимен каза...

Ами що Дона не коментира управлението на Акимов, а? За четири години, веднъж не го направи! Може би, някои нейни близки са набъркани в това управление!

Анонимен каза...

Голяма борба между кадрите на БСП и БКП. "Епично сражение" на номенклатурата в наше село. На къде се движи Троян е видно и ясно, та голямото крякане е само за това кои кадри да се налапат повече, и кои по-малко. Така че изходът на тези избори е толкова важен, колкото 5 цървула наредени на площада на селото.

Анонимен каза...

Ралице, Ралице, седни си на дебелото дупе и спри да пишеш глупости. ГЕРБ загубиха и заради това, че ти си им PR. Неморален човек да съди другите и да дава оценки при положение, че не може да оцени собственото си НЕМОЖЕНЕ. Колкото и да ти плащат - няма да станеш нито по-умна, нито ще можеш да си измиеш с пари цялата кал, с която се самополиваш.

Анонимен каза...

19-ти, каква е тази посока, може би на провинциализация, профанизация, циганизация и постепенно западане? Въпреки, че родителите ми са възрастни, аз рядко стъпвам в Троян за да не гледам мизерията и разрухата.

Анонимен каза...

15-ти, аз съм номер 10!
Първо - провери в Общината ако мислиш, че те лъжа!!! Донка е регистирана в Троян от март месец тази година. За периода на мандата си е била с променена регистрация в Ловеч. Това лесно може да го провериш и да видиш!!! Пък всеки да си прави изводите какво означава това и защо Дона докато е била кмет не е регистрирана в Троян.
Второ, това, че Троян е намалял от 29000 на 22000 човека се видя от избирателните списъци. Преди 4 години в Троян са имали право да гласуват 29000 човека, а на тези избори имаха право да гласуват 22000 човека. Това за теб не е ли ясно доказателство, че градът е обезлюдял със 7000 човека.
В тази връзка как може Дона да се хвали, че е намаляла безработицата, като те хората ги няма!!!!
Боклук комунистически си ти!!!

Анонимен каза...

Абе вие герберите как може да сте толкова прости. Не ви ли стана ясно, че троянци не ви искат. Вие сте срам и позор на партията. Отбор измамници начело с Акимов, Радевски и солташака Балев. Колкото и пари да налеете, пак няма да успеете да си купите кметския пост. Виждаме ви какви сте. Не ви искаме не заради партията, а заради самите вас. И кажете на Балев довечера да си закопчее поне гащите на дебата, че голам смях пада.

Анонимен каза...

Аз не мога да подкрепя кандидата за кмет Донка Михайлова, която е скрила информация от Общинския съвет за дължими над един милион лева, а в своя защита дори заяви, че задължението било двойно по-голямо, но и тази информация е била скрита. Как може в една Община да се работи честно и почтено, а да се крият от всички такива документи, изходящи от официални държавни институции? Това е недопустимо и демокрацията не следва да търпи подобни действия.

Анонимен каза...

Раличке никога няма станеш не си на малкото пръсче на Гената журналист не виждаш ли че с това дебело дупе не ти ходи къса пола апък си старичка Митак имаш вкус към жените защо я избра нея смешничка

Анонимен каза...

Здравейте читатели,

На 19 години съм и за пръв път гласувам (гласувах). Изчетох всичко. Всички статии, всички коментари. Исках да се ограмотя преди да дам своя глас, както и да го дам за правилния кандидат. Прави ми впечатление, че масово се коментира как г-жа Михайлова и нейната партия била подкрепяна предимно (само) от възрастни хора - това не е вярно. Това е конспирация. Аз и всички мои приятели, които вече имат 18 и мога да гласуват, повече харесваме и подкрепяме г-жа Михайлова от колкото ГЕРБ и техния измислен герой, който никой от нас никога и никъде не беше чувал, а изведнъж реши да става кмет.

Не живея вече в града, тъй като заминах да уча с надеждата някога да се върна, но моля ви, един апел към всички вас, които все още живеете там - не правете грешни избори, не съсипвайте града до като ме няма мен и моите приятели, младите, които вярваме, че сме бъдещето на този град и до като продължаваме да бягаме към София и фермите в Англия, то няма да става по-добре!

Анонимен каза...

Доне, колицата ти е малка, тъй че почвай от сега с багажа - да не ти е наприпряно после!

Анонимен каза...

Как сте гласували 28-ми, при положение, че сте заминали да учите? Защо аз, живееща извън страната нямам право на глас?

Анонимен каза...

Ти, живеещата извън страната явно си внесла промени в адресната си регистрация, за разлика от студентите. Иначе нищо не би те спряло да влезеш и да гласуваш.

Анонимен каза...

До 30,

Това, че уча в София - не ме прави софиянец, камо ли пък по-малко троянец. По лична карта съм си жител на Троян и имам законното право на глас там. Гласувах заедно с приятелите ми в СОУ "Св. Климент Охридски". Възнамеряваме да се върнем да подкрепим госпожа кметицата и на балотажа!

Троянци, пазете града ни до като ни няма!!!

Анонимен каза...

До 32, като поучиш и поживееш малко извън Троян меракът да се върнеш ще почне да избелява, докато изчезне напълно. Много ми е любопитно, как се виждаш в бъдещето там, какви перспективи би имал?

Анонимен каза...

32-ри, с тези номенклатурни кадри и Господ не може да го опази !

Анонимен каза...

27-ми я се огледай, къде видя пък ти вкус към жените от страна на Късопишков (т.е. Шишков, така го нарече някой). Я погледни жена му какъв е алкохолизиран крокозъбел е. Някой си умен мъж беше казал: "Мъжът сам се оценява с жената до себе си".даже и от жени не разбира, а тръгнал в политиката да се навира!!!!!

nsdap каза...

http://www.presstv.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BE%D1%82-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0/06/08/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%81-%E2%84%961/

Прочети за "шефа" и да ти стане ясно за подчинените му...

Анонимен каза...

Следя изявите на кандидатите за кмет и правя извод, че Михайлова е единственият достоен човек сред тях. Толкова кал, колкото изсипаха опонентите й върху нея, не съм виждал никъде.
Хора, направете си сметка, колко пари потроши ГЕРБ за предизборна реклама. То не бяха пасквили в централни вестници, то не бяха "публикации" в сайтове на Дилян Пеевски, то не бяха безплатни вестници "Седмица", то не бяха пържоли, шведски маси, рекламни шапки и т.н. Всичко това струва поне 100 хиляди лева, а вероятно доста повече. Нали се сещате, че ако се докопат до поста кмет, те ще искат да си ги върнат. Откъде? От нашия джоб.
Питам Венко, нека да каже какво мисли, дали Левски би одобрил постъпките му сега, ама честно, с ръка на сърцето. Венко, изборите ще минат, а ние ще продължим да се срещаме в този малък град. Ще ни гледаш ли в очите, както го прави Михайлова, или ще се обръщаш на другата страна.
Скъпи симпатизанти на ГЕРБ, които казвате, че за 4 години Михайлова нищо не е направила. Спомнете си, че преди да дойде тя, в Троян нямаше дори градска тоалетна, а такава е имало във всеки античен град. Спомнете си откога не работеше градския фонтан. Спомнете си калта, която газехме на паркинга на малкия пазар, десетките ремонтирани улици и тротоари. Те можеха да бъдат и повече, ако не бяха санкциите, натрупани по време на вашето управление.
За обществените поръчки. Няма как кметът да избере изпълнител за такава. Прави се конкурс, съгласно ЗОП. Комисия избира изпълнителя на база подадени документи по критерий "най-малка цена". Ако някой от участниците не е доволен, обжалва. Съгласен съм, това не е най-добрия начин. Но такъв е законът. Защо ГЕРБ не го промени, заедно с Реформаторите има мнозинство в парламента? Защо не промени закона за горите и спре дървената мафия? Защо дава възможност да се развиват само 4-5 големи градове?
За това, че Донка се разхождала и се здрависвала с двулична усмивка. Пълна глупост. През 4-те години на мандата й съм я срещал стотици пъти да отива пеш на работа. Винаги ме е поздравявала с искрена усмивка. Виждал съм я на откриването на десетки изложби и културни събития, а Шишков само веднъж - в музей по време на предизборната кампания.
Призовавам всички да се явим на изборите в неделя и да гласуваме за достойния кандидат - Донка Михайлова. Да покажем, че не се страхуваме от Марин Радевски, Венко Ангелов, Ангел Балев и др., които нямат интелекта на Михайлова. Да покажем, че не сме роби, както са го правили нашите деди през Априлското въстание.
Стигам до нерадостния извод, че в този град Донка Михайлова е май единствения човек, който заслужава да носи панталон. Жена с мъжки дух!

Анонимен каза...

Митю Умното срещу Донка Михайлова е като "Бистришките тигри" срещу "Барселона" ..голем смех у наше село

Анонимен каза...

Левски, Михайлова и Априлското възтание????, а Септемврийското къде е???? Всичко за славното бъдеще на Троян беше направено от Герб и БСП, и то заедно ! По време на избори големите опоненти, а след това всите възтанници заедно. Исках да кажа всите разбоиници!

Анонимен каза...

28-ми вероятно е дъщерята на Дона, която и тя сигурно от скоро се е регистрирала в Троян, за да може да гласува. Не виждам кой друг млад човек може да гласува за нея, освен Гадевски, дето й е в листата.
37-ми е заместник-кметът Ангел Ангелов, дето 4 години ближе гъзове и всичко би казал, само да остане още малко на пост, защото иначе ще е поредният безработен политик!!! 2 лв. няма от къде да изкара!!!
Тук с такива глупости не може да се формулира обществено мнение!!! =)

Анонимен каза...

А кое от казаното от 37-ми, който и да е той, е невярно?

Анонимен каза...

Аз съм на 21 и също гласувах за г-жа Михайлова и сега пак за нея ще гласувам.Моите приятели също подкрепиха Михайлова.При нас младите няма партия НИЕ гласуваме за човека а не за партията. Според мен всеки на моите години мисли така!

Tssvety каза...

защо всички сте анонимни, пък иначе много компетентни

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |