Четирима ще участват в кметския дебат за Троян

* Даниел Сираков (ВМРО), Донка Михайлова (БСП), Захари Велев (ДПС) и адв. Венелин Ангелов („Избор за Троян”) ще застанат пред публиката в събота; инж. Димитър Шишков (ГЕРБ) се отказа в последния момент
 
Местни избори 2015 

ОКОНЧАТЕЛНО е ясно - четирима ще са участниците в троянския предизборен кметски дебат: Даниел Сираков (ВМРО), Донка Михайлова (БСП), Захари Велев (ДПС) и адв. Венелин Ангелов („Избор за Троян”). Това се разбра след втората предварителна среща, състояла се в сряда, 14 октомври.

ПРИ ПЪРВАТА среща в понеделник, 12 октомври, съгласие за участие дадоха и от щаба на ГЕРБ, но два дни по-късно стана ясно, че техният кандидат инж. Димитър Шишков няма да се включи. Причината – от ГЕРБ поставиха условие дебатът да е в големия читалищен салон, а не в залата на Община Троян, каквото бе предложението на инициатора на събитието Даниел Сираков. А защо въпросът за мястото се оказа толкова важен и доведе до отказване на един от възловите участници и дали зад отказа не се крие по-съществена причина – няма яснота. Под въпрос беше и участието на кандидата на „Избор за Троян”, тъй като неговото съгласие дойде след обявения краен срок. Което пък доведе до известно недоволство от страна на ДПС, но в крайна сметка се стигна до разбирателство – виж по-долу декларацията на предизборния щаб на ДПС по случая. 

КАКЪВ е регламентът? Публичният предизборен дебат на кандидатите за кметския пост на Троян ще се състои в събота, 17 октомври, от 14:00 ч. в залата на Общината. Водещ ще е гл. ред. на Т21 Генадий Маринов. Цялостното компютърното осигуряване ще е дело на IT специалиста Свилен Димитров; като любопитна екстра ще е излъчването на дебата на живо по интернет – вижте по-долу прозореца за гледане онлайн. Жребият за реда на говорене ще се изтегли на място. 

ЧЕТИРИМАТА кандидат-кметове ще говорят по темата „Три най-важни неща за община Троян, върху които ще насоча вниманието си като кмет през следващия мандат” – в рамките на 9 минути. След това всеки от участниците ще има право да зададе два въпроса към останалите – по 1 мин. на въпрос; отговаря се веднага – по 3 мин. на отговор. Всеки ще може да зададе и по един допълнителен въпрос към един от опонентите си – 1 мин. за въпроса и 2 мин. за отговора. Дебатът ще приключи със заключителни обръщения в рамките на 2 мин.

17 октомври, събота, начало 14:00 ч., залата на Община Троян

Т21

Пълен видеозапис на дебата, Троян, 17 октомври 2015 г.


Още по темата:
 
Факсимиле на подписаното споразумение за дебата

Декларацията на ДПС


49 коментара:

Анонимен каза...

http://desebg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2480
Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.
(2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.
Чл. 3. (1) Посочените в чл. 1 и 2 обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за престъпен.
(2) Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система.
Законът е приет от ХХХVIII Народно събрание на 26 април 2000 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.

Не следва ли всички били на щат в апаратата на този режим да са престъпници и какво има да се дебатира с тях ?

Анонимен каза...

Е разбра че шишков е неграмотен бяга от диспут

Анонимен каза...

Заявление,
Моля да бъда приет за член на БСП-Донка Михайлова,за да ползвам привилегиите да закупувам земя за 0.50 стотинки -0.80 стотинки.
Обещавам винаги да гласува за другарката Донка Михайлова и винаги подобаващо да се отблагодарявам.

Анонимен каза...

Насраните гъзове да си траят!Хем насрани, хем големи!

ИванХ каза...

... Между предизборните срещи с гражданите на общината инж . Шишков веднага се отзова на обаждания на граждани за пострадала птица - воден бик , която ще бъде транспортирана до спасителния център Стара Загора. Кандидата за кмет на ПП "ГЕРБ", инж . Димитър Шишков не се страхува от дебат! Неотложни, наистина неотложни ангажименти в събота не позволяват присъствието му в Троян. В събота е ден за посещения в спасителния център в Стара Загора! Инж . Шишков които е с милозливо и състрадателно сърце на български ловджия, с нетърпение чака съботния ден за посещения .С грижа и към хората, и към животните той ще посети спасената от него птица, като преди това ще и накупи птичи лакомства от ЗОО магазина на "Малкото пазарче "! Залогът е голям! Със свито от притеснение милозливо сърце той очаква новината: Успели ли са спасителите на птици да вдъхнат живот на пернатото и да го извадят от препарираното състояние в което кандидата на кмет на ПП "ГЕРБ" го намери и спаси. Съгласете се, че това е по важно от някакъв си дебат! За видими резултати!

Анонимен каза...

Резултатите на Г-на Шишков са видими още от сега. Видяха се и тези които е сътворил от раждането си та до днешни дни. Да се потапя под вода, да си събира плакатите и да пътува. Може да се включи и в кампанията "Местни изроди 2015".

Анонимен каза...

1-ви, ти да видиш, колко много неща научих от теб.
Значи г-н Акимов е отговорен за управлението и катастрофата в Троян до 90-та година. Освен това - г-н Акимов е бил част от комунистическия режим, който е обявен за престъпен. И не на последно място - г-н Акимов е потъпквал човешките права и демокрацията.
Накрая се съгласявам с извода на 1-ви - г-н Акимов е престъпник.
Сега остава 1-ви да ми обясни как така престъпника Акимов беше номиниран от ГЕРБ и избран за кмет на Троян и второ - какво прави престъпникът Акимов в листта на ГЕРБ за предстоящите избори?
Това означава ли, че ГЕРБ е наследник на престъпната БКП?"
Това означава ли, че г-н Шишков е кандидат на една престъпна партия, зад когото стоят комунистически престъпници като г-н Акимов, който очевидно е извън закона, защото - " Законът е приет от ХХХVIII Народно събрание на 26 април 2000 г. е подпечатан с официалния печат на Народното събрание", както точно го е описал 1-ви?

Анонимен каза...

Винаги съм гласувал за ГЕРБ ама това поведение на Шишков е направо неприемливо!!! Как няма да се яви на дебат?! Като кмет знае ли какви по страшни срещи го очакват!? Като няма смелост за дебат не заслужава вота ми.
Дано Ангелов да смени властта, защото като гледам няма кой друг да се изправи срещу Донка!

Анонимен каза...

Седми, аз съм първи . Абсолютно си прав за другаря Акимов, който е и възпитаник на школата на КГБ - в столицата на Империята на Злото. Те (комунистите) са навсякъде и затова сме на това дередже !

Анонимен каза...

Ще помоля г-н Г.Маринов като собственик на сайта да ми позволи да ви предоставя дебатите по една точка от един Протокол на ОбС Троян.
За да видите как Кмет и общински съветници работят ПРОТИВ интересите на гражданите и как съучастват в ОБИРА на имущество от общината ни, независимо кой кого и каква партия представлява.
Някои от "героите" днес отново са кандидати за кметове или общински съветници.
Да - крадците на общински имоти днес пак искат вашия вот. Пръснали са се в различни партии и листи, но едно нещо винаги ги е обединявало - КРАЖБИТЕ и СЪСИПВАНЕТО на общината и все по-малкото хора останали в нея.
п.п. ще изчакам известно време и ако г-н Маринов изрично не даде позволение или забрана - ще приема мълчанието му като знак на съгласие.

Анонимен каза...

Сигурно е, че Димитър Шишков бяга от дебата, не заради мястото на провеждане, а заради самия дебат.
В писмото на ДПС има редица граматически и пунктоационни грешки. Жалко, ако го е писал кандидата Захари Велев.

Анонимен каза...

На Владко баща му(тоест другаря ШИШКОВ) се е наакал от страх сигурно и затова няма да отиде!

Анонимен каза...

Забелязвам ,че освен от Бойко Борисов,месните троянски хартуници много ги е страх и от Димитър Шишков!Явно това е правилния кандидат за кмет!Малко да поразчисти кметството от административната мафия,която трови живота на троянци.!

Анонимен каза...

13-ти лумпен такъв. Нито от бат ти Бойко, нито от Митьо Пишков ни е страх. И кое по-точно му е правилното на твоя кандидат-кмет. Я сподели, че нещо не ги разбирам тия работи!? Я си събирайте плакатите и малкото акъли дето имате.

Анонимен каза...

Ха,ха месните троянски хартуници и административната мафия казват,че не ги е страх,но аз много се съмнявам. До сега винаги сте лъгали 14.

Анонимен каза...

15-ти за твоя информация се храня сам от собствен бизнес. Или твоят другар Шишков е замесен от друго тесто и толкова вече се е взел на сериозно, че му е под достойнството да седне с другите простосмъртни кандидат-кметове да дебатира в "Името на Народа".? Жалки мъже!

troyan21 каза...

До №10: Разбира се, че давам съгласието си - в Т21 никога не е имало и няма да има забранени теми, още повече когато се говори по най-важните въпроси и се търсят големите истини, засягащи всички ни. Затова изпратете ни материала си и ще го публикуваме; но, това предполагам е ясно, трябва да застанете с името си и да го подпишете. Очакваме.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Очевидно на все по-неграмотните троянци и все по-неграмотните троянски медии всеки може да пробута всякакви "кандидат-кметски дебати" от името на потресаващо политически неграмотните троянски партии. Това включва и "отказалия" се/го/ Шишков и ГЕРБ, които в тази политическа тъпотия /този дебат/ се оказаха най-тъпите.
Защо казвам, че голяма част от гражданите, троянските медии и особено троянските политически партии са отчайващо тъпи от гледна точка на законите и политиката.
Те ще дебатират по следното - "Три най-важни неща по които ще насочат вниманието си".
Е, и като го "насочат" - какво от това? По всяка вероятност ще ни обяснят и какво ще направят, след като си "насочат" вниманието, защото дебата съвсем ще заприлича на пълна и безсмислена идиотщина.
Все пак има някакво развитие и този път няма да „дебатират“ по предварително определена тема, а всеки ще говори за собствените си „насоки“ и „внимание“. Добре де, ами тогава къде и кое е „дебата“, след като всеки ще рекламира себе си?
Това от една страна. От друга страна, избирателите са убедени, че този дебат се прави за да кажат кандидатите за кметове какво и какви решения ще вземат или какво ще правят след като ги изберат.
От трета страна медиите надуват балоните както на кандидатите, така и на избрания вече кмет, като човек, който взема решенията в общината и е нещо като пълен господар, на който само ОбС му пречи да ни изведе в космическа орбита.
И така - всеобщата масова простотия и неграмотност е довела този град до илюзията за "Кмета самодържец", от което следва доброволен отказ от демокрация и местно самоуправление, както и съзнателно потъпкване на Конституция и закони. ФАКТ!
Ако някога тези хора вземат да прочетат някоя книжка, закон или Конституцията на България, с което поне малко да се ограмотят – сигурно с голямо учудване ще установят, че в България от 26 години съществува разделение на властите. На местно ниво това означава, че общинските съветници в ОбС ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯТА какво да се прави, а Кмета ИЗПЪЛНЯВА РЕШЕНИЯТА на ОбС. Точка по въпросът!
Така е във всички държави с демократично управление. Нещо повече – има европейски общини, където Кметът рядко стъпва в общината си и дори живее в друг град.
И сега да ви питам – ако не съм прав, кой взема решенията в тези европейски общини, където кмета го няма? Какво става с неговите „три най-важни насоки по които си насочва вниманието“?
И така – стигаме до „Урок номер едно“. Горните бавноразвиващи се и неграмотни индивиди би следвало да са научили първите две най-важни неща:
1. ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩИНА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА БЕЗ КМЕТ, НО НЕ МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА БЕЗ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!!! А НЕ МОЖЕ БЕЗ ОбС ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА В ОБЩИНАТА!!!
2. АКО НЯКОЙ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ВИ ОБЕЩАВА КАКВИ РЕШЕНИЯ ЩЕ ВЗЕМА – ТОЙ ИЛИ Е НЕГРАМОТЕН ИЛИ ВИ ЛЪЖЕ. КМЕТА НЕ ВЗЕМА РЕШЕНИЯ. КМЕТА ИЗПЪЛНЯВА РЕШЕНИЯ НА ОбС.
Обратното схващане действа единствено в Северна Корея и … очевидно в община Троян, където ОбС наистина не работи и е абдикирал от задълженията си, а троянските кметовете се са превърнати във феодали, робовладелци и каквото се сетите.
Хайде сега някой да ми обясни как тези „дебатиращи“, заедно с „водещия на шоуто“ ще знаят КАКВО ЩЕ РЕШИ бъдещия общински съвет, че и да говорят от негово име на база тези бъдещи Решения?
Ето за това, в съседния Ловеч има покана за дебат между кандидатите за общински съветници, които когато бъдат избрани – само те и единствено те по ЗАКОН И КОНСТИТУЦИЯ имат правото да вземат Решенията за /в случая/ Ловеч.
Сега разбрахте ли защо в Троян нищо не върви и всичко е наопъки?

Анонимен каза...

Законът казва , че комунистите са престъпници...! Защо се допускат да кандидатстват отново във властта ?
Народът е казал: Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го. Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода. Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй. Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси.....

Анонимен каза...

Браво на 18-ти, най-после един разумен човек да напише нещо!

Анонимен каза...

18-ти, ти много си чел, ама си НИЕГРАМОТИЕН! Чети за пълен и кратък член, защото много ти куцат. Пропуснал си 3-ти и 4-ти клас! Пък тогава говори за Конституцията!!!!
И казваш, че Кметът нямал никакви права, а след това казваш, че бил феодал? Феодалите имат много права! Кое последно е кметът - феодал или плебей????????? Не знам колко енергия губиш да пишеш дълги и безсмислени постове, ама така като гледам нямаш много работа!!!

Анонимен каза...

18 изпий си хапчетата бързо!

Анонимен каза...

С отказа си да участва в дебата, Митко Късопишков се ЗАКЛА. Закла и герб Троян. Сега за наказание Късопишков ще бъде разжалван до горски на зелето.

Анонимен каза...

Дрисльо 21-ви, когато се цитира, слагат се кавички и там правилата за пълен или кратък член не важат.
Дрисльо 21-ви, никъде не съм писал, че кметът "няма никакви права". Написал съм, че кметът няма права да взема Решенията в една община, защото това е вменено на общинския съвет. А когато един кмет си позволява да взема Решенията в един град - това е беззаконие, което е съпоставимо с това при феодалите, робовладелците и тоталитаристите от комунистическите или фашистките режими. При демокрацията нещата са съвсем други, но понеже видимо си тъп цървул - напълно безсмислено е да ти се обяснява.
Дрисльо 21-ви, тези "дълги" коментари не са предназначени за малоумници като теб и следващия 22-ри. Така, че кое е "безсмислено" и кое не е - един тъп цървул няма и не може да преценява. Може единствено да чете или да си остане тъп до края на жалкия си животец.

Анонимен каза...

Шишков не е отказал,а са му забранили от централа на ГЕРБ да вземе участие в дебата!!! Защото вероятно ще му стане тъпо че няма какво да покаже,и ще вземе да си покаже пишката ...

Анонимен каза...

Ех, братя и сестри, живеещи в троянска община, всякакви кметове са я управлявали или са се кандидатирали, но ГОРСКИ до сега не се беше напъвал! На Шишков не му стиска??ПР-ът му няма как да бъде до него и да му суфлира.Защо в регламента на дебата е изключена възможността да има и въпроси и от избирателите присъстващи в залата или на електронния адрес.Подкрепям №18, че дебатът трябва да се състои между кандидатите за общински съветници, а не като кметове.Хубаво е, г-н Маринов в своето експозе да вметне и това, защото те са и кандидат съветници и от тях ще зависи как ще се развива общината за следващите 4-ри години, а който стане кмет ще изпълнява.До сега, както следя писанките в местните вестници, първи направи отчет Сираков, какво е планувал и какво е свършил през мандата си като общински съветник от ВМРО-БНД и какво ще предлага на новото общинско ръководство!!!,След това Михайлова направи отчет на свършеното от нея, но като кмет! Моля коректно и точно да ми напише някой от останалите общински съветници какво е предложил в ОС за благото на троянци.ГЕРБ и БСП не можаха да разделят рушвета за газификацията на града ни за 8 години и провалиха най-добрият проект за последните години.Моля г-н Маринов да зададе този въпрос към всички кандидат съветници/ не кметове/ на дебата, как виждат решаването на този основен въпрос за в бъдеще.Шишков явно няма да го подкрепи като общински съветник,защото ще му се спрат комисионните от дърварските фирми.?

Анонимен каза...

25-ти, че той има ли такъв мъжки орган? Аз лично съм в огромни съмнения!!! Поне акъл да имаше щеше все пак да е някаква компенсация.

Анонимен каза...

Отново забелязвам ,че освен от Бойко Борисов,месните троянски хартуници много ги е страх и от Димитър Шишков!То бива злост,бива наглос ама вие прекалявате!Явно това е правилния кандидат за кмет!Малко да поразчисти кметството от административната мафия,която трови живота на троянци.!.....Комунизмът си отива!

Анонимен каза...

28-ми,нестига че си неграмотен,ами биеш и барабан да те видят всички!!!

Анонимен каза...

Шишков вече е Митко врабчето

Анонимен каза...

28-ми абе ти да не си на Шишков жена му или сина му? Само тях ги топли кандидатурата му, щото няма да има какво да ядат след изборния му провал!

Анонимен каза...

31-ви, не че да защитавам тоз горски, ама само да кажа, че синът му е много кадърно и образовано момче и няма да остане гладно, да си спокоен.

Анонимен каза...

Шишков в момента е както една карикатура:
Преди изборите са сред хората и им се усмихват любезно (двулично), а след изборите им показват един пръст и бягат като им се задават неудобни въпроси за кражбите им.

Анонимен каза...

32 -и той ще да се е метнал на майка си, видно!

Анонимен каза...

Няма ли кой да обясни на 28-ми, който за трети път в коментарите си пише "хартуници", че такава дума не съществува?

Анонимен каза...

24-ти, тъп си като майка си!!!!
А майка ти е много тъпа!!!!
Едно, че не знаеш правилата за пълен и кратък член, друго, че не знаеш правилата и закавичките.Трето - не разбираш от политика!
Едно лайно колкото повече го бъркаш, толкова по-мирише!!!
Така че спри, за да не потъваш, педро!!!!

Анонимен каза...

Ангелов ги отнесе на дебата. Излезе всичко наяве - как ДПС и БСП купуват гласове, как Донка Михайлова обещава на местни бизнесмени общински облаги ако спечели изборите и така нататък!!!
Браво Ангелов!!! За теб ще гласувам, защото си честен човек!

Анонимен каза...

Алоо, 37-ми, ти кой дебат гледа?!
Аз гледах този по интернет и това което ме изуми, е, как човек, който мънка като п*едал и няма никакви ораторски възможности, може да е добър адвокат?

Анонимен каза...

Въобще не съм съгласна, че Ангелов мънка и няма ораторски способности! Ако под ораторски способности разбирате викане и напъване - да, няма ги. На мен обаче много ми хареса начина му на говорене - тихо, спокойно и разумно.

Анонимен каза...

Е , нема кво , това ни е Матрахала в Троене ,друго нема ..? Гледах и слушах,ама нищо не долових ,ни мисъл , ни разум,ни светлина в тунела съзрях...., пък да не говорим как течаха часовете , минутите,секундите , иии точно на секундата за Началото отказа системата та чак 17 минути ни говор , ни картина? Боже пази Троене !!

Анонимен каза...

40-ти , малко неграмотно, но точно го каза. Бих допълнил: Гледах един диспут , мисля в Хасково беше ,че там негово Величество Народа не даде думата на Богоизбраните , а ние присъстващите бяхме само едни немощни клакьори ,дори и това не успяхме като хората.Повтаряха ония отпред , втръсналите ни се до вкисване глупости , а ние раята попивахме и ръкопляскахме анемично и чинно, нали бяхме "помолени" да присъстваме. Боже опази Ни !

SED каза...

Аз съм Свилен Димитров и заставам с името си зад написаното.
Не обичам да коментират хора, които нищо не разбират от техника, но се пишат на специалисти като номер 40. Съгласно изискванията на г-н Сираков, който беше инициатор на дебата имаше уговорка излъчването да започне 15 минути преди самия дебат (т.е. в 13:45), за да може, в случай на техническа авария да се отреагира и дебатът да стартира наистина качествено на живо в 14:00. Сайтът на вестник "Троян 21" беше отворен на екрана зад говорещите и може да се види, че излъчването беше стартирано дори 1-2 минути по-рано, затова на сайтът около 1:40 минута все още се вижда броячът, който отмерва времето до началото, а на 4:08 минута може да видите как стига до нула и веднага започва излъчването, което беше вече в ход, но не беше споделено за зрителите.
По мое предложение, с което г-н Сираков се съгласи, звукът до истинското начало на дебата беше заглушен, за да не се чуват размествания на столове, скърцане, сядане, звънене на телефони и т.н. Звукът започна на секундата, в който водещият, г-н Генадий Маринов, ми даде знак. На 16:05 той се обръща към мен и звукът започва няколко секунди по-късно. Некоректно е да приказвате, че подобна организация е била зле реализирана, след като не сте запознати с фактите. Ако имам някаква вина, то е, че можеше да обявим в сайтовете, че звукът ще започне с началото на дебата, но предвид факта, че дебатът си започна в разумно закъснение (1-2 минути след 14) не мисля, че това е нещо толкова фатално.

Анонимен каза...

П***ки са Донка и Велев, който купуват гласове!!!!

Анонимен каза...

38-ми, тъп си като майка ти!!!
Хванаха вещицата на тясно и ти продължаваш с глупостите!!!
В България ако някой каже истината в очите или става черен или го очернят!!! Затова ли плюеш по Ангелов??!
Боклук!!! ДГД!

Анонимен каза...

37-ми Шишков не се яви на дебата, в профила му само арогантност и самонадеяност, върви из града все едно вече е кмет, аз очаквам за него да се купуват гласове. Поведението му е доста самонадеяно. Да се замислим е време!

Анонимен каза...

44-ти, интелекта ти няма да коментирам, нивото му е видно!
Никъде не плюя по Ангелов, казвам само, че това говорене тип пасивен г*й, не е присъщо на един добър адвокат, за какъвто го представяте! Аз не съм го виждал в съдебна зала, но повярвай ми, познавам много от добрите адвокати в България и те нямат нищо общо с Ангелов като поведение, излъчване, говорене! Не разбрах от представянето му да се е занимавал с нещо друго, затова, преценявайки дали да гласувам за него, въпреки че не живея в Троян, но не съм променил адреса си и ще дойда да гласувам, коментирам професионалните му качества. Един човек който не е ръководил повече от двама души в живота си, който е бил само адвокат, уж добър, което не личи отстрани, как ще ръководи общината?
Що се отнася до "вещицата", искам да знаеш, че изобщо не съм й фен и не я подкрепям, но пък съм сигурен, че ти, вашият "локомотив" и всичките прогнили и изтумбени вагони от многото кражби, ще сте първите, които ще й предложите "милувки по всички части на тялото", за да договорите председателското място, ако конюктурата в ОС налага това! Така, както го правехте с Енкин години наред!

Анонимен каза...

Заявление,
Моля да бъда приет за член на БСП-Донка Михайлова,за да ползвам привилегиите да закупувам земя за 0.50 стотинки -0.80 стотинки.
Обещавам винаги да гласува за другарката Донка Михайлова и винаги подобаващо да се отблагодарявам.

Анонимен каза...

Венко Балев Ангелов не беше си пил хапчетата,изложи се на стари години ЖАЛКО,той е пасивен гей и не става за нищо.

Анонимен каза...

46-ти, ти наистина се неграмотен и наистина не знаеш правилата за пълен и кратък член!!!
Такива неграмотни като теб не трябва да имат право да гласуват!!!
Защото неграмотните в България са лесно манипулируеми и гласуват или за бившото БКП, настоящо БСП или за бившото ДС, настоящо ГЕРБ.
А относно това кой адвокат е добър и кой не мисля, че следва да се определя на база спечелени дела, а не на празни приказки, които твърдиш, че адвокатът трябва да говори.
Съветът ми към теб е да хващаш читанката и да се образоваш дори и на този по-късен етап за теб, или ако не можеш да го направиш, да се застреляш в тъпата селска глава, за да ти е по-лесен животът.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |