Войводите обявиха кметската кандидатура на Даниел Сираков

* Партийната конференция бе на Айдушкото сборище под Беклемето в деня на Съединението и бе предшествана от традиционния автопоход на ВМРО през Троян и селата
Местни избори 2015 
Автопоходът на ВМРО през Троян, 6 септември 2015 г.
С ТРАДИЦИОННИЯ автопоход през Троян с развети национални трибагреници и войводски знамена общинската организация на ВМРО отбеляза 6 септември – деня на Съединението на България, чиято 130-годишнина празнувахме сега. Автомобилната колона този път премина и през селата Старо село, Борима, Дълбок дол, Орешак, Шипково, Бели Осъм, Чифлик и Балканец. А след шествието партийната структура проведе своя конференция на открито – на Айдушкото сборище под Беклемето, на която официално обяви кандидатурата си за кмет на община Троян на предстоящите местни избори, листата за общински съветници и кметските кандидати за селата.

Даниел Сираков
КАКТО ВЕЧЕ се знаеше, номинацията за кметското място в Троян е на областния лидер на партията и настоящ общински съветник от ВМРО Даниел Сираков, чиято кандидатура ден по-рано е била одобрена от Националния съвет на партията. Кметският кандидат ще води и листата за съветници, а на следващите места са двама инженери – Боян Владовски и Тихомир Лилов, бизнесменът от Голяма Желязна Тотьо Христов и председателката на женската секция Десислава Тодорова.



Т21

26 коментара:

Анонимен каза...

Той сега от ВМРО ли е???................А от коя партия не е бил?

Анонимен каза...

Как не го е срам този лашпуняк.

Анонимен каза...

Браво, още един дупедавец от действащия общински съвет!

Анонимен каза...

Хайде сега Даниел Сираков доказвай, че нямаш сестра

Анонимен каза...

Браво!
Не е като другите кандидати - кандидатират се, а коментарите под статията им...забранени. Или крият нещо или са страхливци!

Анонимен каза...

А другите войводи на Пенко Терзиев от ВМРО-НИЕ към тези войводи ли са.Партия ВМРО-НИЕ или само НИЕ е заличена от съда.Ама нали са войводи и гледат да се докопат до власта са сключили споразумение Избор за Троян.И тази коалиция се води от баш войводата Пенко Терзиев.И адвоката Ангелов дето трябва да спазва закона се е подвел на тази шашмалогия

Анонимен каза...

Ами другия войвода Ангел Балев

Анонимен каза...

Това по тяхна информация ли е автопоход? Щото бяха 4 коли на Айдушкото сборище....

Анонимен каза...

8-ми, не бъди лъжец! Аз имам вила в посока Шипково. Удивен бях колко много коли участваха в похода и до колкото разбрах това е бил единия ръкав от похода, а е имало същия и в посока Голяма Желязна. Когато Шишков и Ангелов мобилизират толкова много хора на национален празник, ми се обади!

Анонимен каза...

На изборите, Сираков "приятно" ще изненада останалите участници, защото никой в момента не го слага в сметките, а той наистина работи с хората.

Анонимен каза...

Работи, неработи-всичко опира до бира и кебапчета ...

Анонимен каза...

Най ми аресва Ангел Ваевода как мааше клепите из общината лятото. Навил ангуца до коляно и отпуснал онова легендарно шкембе да се поклаща като галера в буйно море. Ама като гледам той и Пеню Ваевода го е догонил на към тъмбак ! Ангеле, да вземеш да кажеш кво стана с достойнството троянско де щеше да връщаш ?!?!

Анонимен каза...

Това за галерата много ми хареса :)))))
Чудя се тенис кортовете ползват ли се изобщо и ако "да" - каква е таксата, собственика и работното им време...на кортовете .

Анонимен каза...

виж по-важното

http://lovechmedia.com/%d0%bc%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%8f/%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%8f%d0%bd-%d0%bf%d0%b5%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82-%d0%b4%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d1%81%d0%b5%d0%bf%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b2%d1%80/

Анонимен каза...

Даниел Сираков„ Николай Малчев и Станислав Съев ще са общински съветници за 6 мандат. 30 години на власт РОЙНЕВА И РОЗАЛИНДА ги догонват с 5 мандат. ЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА ЛИЧНОСТИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА ТРОЯН НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ НИКОГА.

Анонимен каза...

Някой чете мандатите ,като дявола евангелето
Хайде да видим и кой какво е свършил.

Анонимен каза...

Да, пишещият преди мен е прав. Без да имам претенции за всичко, което се е случвало в ОС, мога да кажа кои са мъртвите души в него.

Анонимен каза...

А какво щте кажем за донка

Анонимен каза...

Кметицата коиато раскопа града три пъти и источи евро парите по бесепарски фирми,всички фирми които които копаеха в града биаха от градове кадето кметовете са или бсп или дпс,германеца които ште открие 20 работни места за произвотство на зглобиаеми кащи в добродан защо не ги открие ниакаде да речем по дунавската равнина ааа щото ниама гора ама нешта картица мисли много за града и го води води в добродан да открие 20 робо места и да сече дарва за жалти стотинки,а пак за патни данаци ниама да говориа дори ниамам дими таиа донка е добре да стане кмет на чарвианска и цигани саде макне в града на бузложа се дуе като пуика ништо не става от неиа и тоиа сираков е саштиа компнис

чичо Пенчо каза...

19-ти изби рибата с граматика, най-грамотният коментар за полугодието, давай, баце!

Анонимен каза...

ГолЕм си 19–ти!Нямаш ли буква Я и З и Щ на клавиатурата или толкова си можеш?Разпознаваем си под всички публикации!На заплата ли си?Дано отделиш някой лев за речник, че вместо да направиш добро на тези, които ти плащат, ОТВРАЩАВАШ..................!

Анонимен каза...

19--ти!!! Всички слуги на ГЕРБ сте толкова ниско грамотни, че чак се чудя дали сте ходили на Школо. Изключително неграмотен екземпляр. Но защо ли се чудя, те всичките от ГЕРБ са такива.

Анонимен каза...

Съжелявам за "неграмотността си" затова вмомента съм си взел писател. Неграмотността ми се дължи на факта че съм завършил във американски университет със английска фиология и поради тази причина допускамправописни грешки.. Ако за вас правописните грешки са чак толкова голям проблем.. Евала ви баце! Давайте, продължавайте в същият дух, търсете незначителното и затваряйте очи за реалността! Не съм нито Гербаджия нито Бесепар, обикновен човек съм си. А интересите на някой обслужващи, без да те ппзнавам си ми по мазен от Радан Кънев!

Анонимен каза...

Ахаххха, бил завършил английска филология, я напиши горния пост на английски тогава! Ама не можееееш, освен с Гугъл транслейт :)

Анонимен каза...

Хахахха и ти си разпознаваем! Някой канцеларски плъх на Бсп който се страхува да не загуби месечната си заплатка ;) Ти си гаден комунист, защитаващ интересите на Бсп "Донка". Толкова ли те интересува моето умствено развито положение, ти недаваш дума да се каже за Бсп бе? Абе страшни сте бе ей

Анонимен каза...

Аз не съм слуга на Герб. Ама на 1500% ти си слугана Бсп. ;)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |