7-ми Народен събор в жк „Лъгът”

* Организатор и спонсор на събитието е бизнесменът Иван Макариев, собственик на „Дим” ЕООД * Ще пее Георги Гоцев, курбан с попска яхния за всички - 21 септември, понеделник, 18:00 ч.
Предстоящо
Иван Макариев бърка попската яхния на втория Народен събор в жк "Лъгът", 2013 г. 
НА 21 СЕПТЕМВРИ, понеделник, по време и като съпътстващо събитие на Фестивала на сливата, ще се състои 7-мият традиционен Народен събор в троянския жк „Лъгът”. Организатор и спонсор е бизнесменът и дарител за различни социални каузи Иван Макариев, собственик на фирма „Дим” ЕООД и на едноименния ресторант, който пък ще е домакин на купона.

Георги Гоцев
КАКТО бе и в досегашните издания на събора ще гостува известен български изпълнител – този път това е прочутият народен певец от македонския край Георги Гоцев, който преди време посвети и подари своя песен на Троян. Ще я има и другата неизменна екстра – курбан за здраве, като майстор готвач на попската яхния ще е самият г-н Макариев. Заповядайте, веселбата започва в 18:00 ч.!

Т21

Още по темата:

9 коментара:

Анонимен каза...

Може ли някой да каже,колко хигиенни изисквания са нарушени на снимката горе?

Анонимен каза...

Абе я стига пък ти с тез глупости - хигиенни изисквания. Ти у вас по тези изисквания ли действаш?

Анонимен каза...

Хубава работа,ама предизборна.......Няма ли някоя,екскурзийка тая попска/комунистическа/яхния ни накърти?

Анонимен каза...

Направи ти нещо и тогава коментирай

Анонимен каза...

Празника на сливата и той ли е предизборен

Анонимен каза...

Абе тарикат Ути прави курбани в цяла България все на открито

Анонимен каза...

Госпойце Баръмова, в Ловеч за теб и попска яхния няма след като се нареди на хранилката на ГЕРБ–Троян!Обаче работодателите ти не отчитат, че с това плюене вредиш единствено на техния смешен кандидат, не го прави по–смешен отколкото е!

Анонимен каза...

Абе тя Баръмова, така добре му пише профила на Шишков, явно много добре го познава. Той пък и се кефи, нали не може две думи да върже на кръст, горкия ама за кмет се е запътил. Боже каква пародия са тия от нашия троянски ГЕРБ.

Анонимен каза...

Голяма пародия са ей! Особено на снимката Шишков и така известната и уважавана в града личност Миховски.. Толкова ми е мазна тая снимка.. Шишков аиде хубаво снимал се човека, ма па туй мазничкото момче Миховски къде се слага немога да разбера. И къде е автосервиз, къде е политика, община и управление?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |