ОБРЪЩЕНИЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ

Скъпи приятели, троянци, 
жители на община Троян и област Ловеч,

Владимир Хаджийски
БЛАГОДАРЯ ВИ, че упражнихте правото си на глас в изборния ден. Демокрацията означава правото на всеки да има своето мнение и да го отстоява свободно и според своята съвест! Благодаря на всички, които ме подкрепиха и ми дадоха доверието си! На мен и на „БСП - Лява България“! Благодаря Ви, че ми повярвахте. Че повярвахте в моята искреност и различност.

БЛАГОДАРЕН СЪМ, че успях да ви убедя, че политика може да се прави по различен начин, че можем да бъдем толерантни и диалогични един към друг. В изминалия месец на предизборна кампания се срещнах с много знаещи и можещи хора от различни поколения, които искат да останат в България. Заради тях и тяхното бъдеще си заслужаваше усилието.

ВАШЕТО ДОВЕРИЕ и подкрепа ме радва и задължава да продължа да работя за хората на Троянска община. Това доверие се изразява в получения резултат, който е с почти 100% повече, отколкото получи БСП на предходните избори за европейски парламент. Това е с 3% повече от процентите на БСП в национален мащаб и това се случва за първи път в Троян.

БЛАГОДАРЯ и ценя високо труда на предизборния щаб, сътрудниците и организаторите, положен в предизборната кампания. Убеден съм, че добрият резултат, който постигнахме в Троянския регион, се дължи и на това, че бях много искрен - не съм обещавал повече от това, което мога да изпълня.

Уважаеми троянци,

ПРИЕМАМ вашето доверие с нужната отговорност. Ще продължа да работя за развитието  на нашия край. Ако днес не ни достигна малко, за да покажем, че можем да работим за хората по различен начин от досегашния, вярвам, че следващия път ще се поздравим като победители. И заедно ще направим от България една социална и справедлива държава! И накрая, просто БЛАГОДАРЯ!

Владимир Хаджийски

28 коментара:

Мариян каза...

Тоя заживя на сайта ви. Що не му направите една отделна рубрика?
Като кликна на "Начало" и се показват 18 статии. Седем са за комуниста. Това ли е най-важното за троянци и ТроянЪТ?
Щом така сте я подкарали изпълнявайте сега: Станете всички! Мирно! Ура за путин! Днес вожда на вождовете се роди. Урааааа... и вейте знамената! Урааааа...

Анонимен каза...

Този омразна на всички.. Троян 21 все едно е негов.. само за този толуб пишат..В целият град е разлепен този като никролог !!! Е той е политически труп.. много шум и накрая нищо.. Бил от БСП, та той е чист СеДеСар !!! СРам и позор е този дървеник за Троян !

Анонимен каза...

Към ВТОРИ! Не съм съгласен с теб, че е политически труп. Той е само труп, защото не е член на никоя политическа партия. Ако не проим факта, че е дамската превръзка на кметицата, той е една безлична фигурка в града.

Анонимен каза...

Към ТРЕТИ! Той е тоалетната хартийка на Доцка .. Прав си, че не е член на никоя партия!!!

Анонимен каза...

Поздравления, Владо!

Анонимен каза...

Петниш еднa достойнa фaмилия! Едвa ли ще те огрее депутaтското място, но вероятно е било зa добре. Не изпитвaм негaтивизъм към теб, a по- скоро безрaзличие! Успех.

Анонимен каза...

Ух, 6-ти, това би ме заболяло ;)
Добре казано.

Анонимен каза...

Влaдимире, не се успокоявaй с Европейските избори, a виж дaнните нa БСП в гр. Троян от предишните пaрлaментaрни избори: 2013г. БСП-4040глaсa
.2014г. 2650глaсa.
Отбелязвaте спaд с 1390глaсa. После ти блaгодaриш???Зa кaкво? Хорaтa нито ви вярвaт, бито ви искaт. Стигa вече фaлшив PR и зaмaзвaне нa очи. Искaм сегa дa ми отговориш с кaкво ще помогнеш нa нaродa си след изборите? В кaкво се хaрaктеризирa твоят обществен дълг? Предизборно видяхме, a сегa?

Анонимен каза...

Браво Владо, така се прави, независимо от резултатите достойно е да благодариш и да погледнеш хората в очите. Това е смисъла на изборите - не може всички кандидати да станат депутати.Друг е въпроса кой как става депутат.
А на по-горе пишештите комплексари ще кажа. Не съм нито от БСП нито познавам лично г-н Хаджийски. Не знам вие какво сте дали на обществото и какво сте помогнали на други хора, но знам че г-н Хаджийски е дал и продължава да дава работни места, да плаща редовно заплати и осигуровки и спаси десеткси фирми от фалит / по казуса с фирма "Олимпия"/

Анонимен каза...

9-ти не зaбрaвяй дa споменеш хвaлебствените си словa нa г-н Хaджийски, може и дa нaмaжеш някой бонус към зaплaтaтa.

Анонимен каза...

Шефът на изборния щаб на Реформаторския блок Божидар Лукарски и лидер на СДС все пак е казал, че искането на РБ Бойко Борисов да не бъде премиер, а Цветан Цветанов - вътрешен министър, е било трик за привличане на избирателите.




Това става ясно от публикация на в. „24 часа", придружена с аудиозапис (въпросната реплика е на 1,35 мин. от записа).

http://www.24chasa.bg/media/Documents/SDS.mp3

На пресконференцията в неделя през нощта репортерка попита Лукарски дали е казвал, че говоренето срещу Борисов и Цветанов е било предизборен трик, като цитира следния пасаж от интервюто в "24 часа": „Ще продължавате ли да настоявате Борисов да не е премиер, а Цветанов да не е министър? Мисля, че за ГЕРБ ще е здравословно Цветанов да не е министър. Не можем да поставяме условия. И преди това беше трик за вдигане на нашия електорат, ако мога да се изразя така на шега."

През нощта Лукарски каза, че не бил произнасял думата "трик". "Не съм разбран и цитиран правилно, това не е трик. Не съм произнасял думата "трик". Така на пресконференция в изборната нощ лидерът на СДС Божидар Лукарски отговори на въпрос. Думите на Лукарски за "предизборния трик" и отричането му от тях силно раздразни привържениците на РБ, които от неделя през нощта негодуват във ФБ и му искат оставката.

Анонимен каза...

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? И кой самоуби зам-шефа на сигурността на сибанкя, дето се гръмна с лявата ръка на предната лява седалка на затворена кола с вдигнати стъкла? Щото дясната ръка му беше отнесена от граната? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от рода на макя ти – Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена.

Анонимен каза...

Хаджийски, една от причините за малкото гласове за БКП на изборите е, че бабичките намаляват прогресивно, следствие на неумолимите закони на природата. Много от тях вече не могат да се дотътрят до урните, пак поради същите закони. Не виждам на какво се надявате болшевиците на следващите и последващите избори, при условие че вашите избиратели са 70+. Може би очаквате млади, образовани и чели ИСТИНСКАТА история на България да класуват за кървавата ви партия, която докара нещастния български народ до дъното. Защото тези млади хора знаят, че в дъжавите където никога не е имало комунизъм пенсионерите с едната пенсия обикалят света и се радват на живота, докато нашите едва свързват двата края, но от простотия и неграмотност лелеят за кръволока Тодор Живков-създателят и вдъхновителят на лагерите на смъртта в Ловеч и Скравена...

Анонимен каза...

Владо, показа мъжко поведение! Поздравявам те за това!

Анонимен каза...

Мини Аки
Да ни и чистита Пубедатааааааааа.... Туп.

Анонимен каза...

Владо от коя страна на барикадата е при класовата борба - с капиталистите или с пролетариата?

Анонимен каза...

Ха-ха-ха

Анонимен каза...

14-ти,
когато станеш на възрастта на БС-парските бабички,ще разбереш колко грешно си живял.
И когато дойдат избори ще усетиш колко си ненужен.

Анонимен каза...

Една от причините за слабия резултат са немаляването на бабичките ,а другата е ,че циганите този път ги купиха турците и гласуваха за ДПС вместо за БСП.Те БСП други гласуподаватели нямат.

Марин Платников каза...

Владо е достоен човек, но за съжаление "матрицата" не работи в полза на достойните! А анонимното лаене и плюене се е превърнало в най-масовия троянски спорт. Жалко, със злоба и завист не се гради! Добър да е денят Ви троянци! :)

Анонимен каза...

21-ви, може ли да обясниш за коя "матрица" говориш?

Анонимен каза...

Реално БСП в Троян не съществува,Донка е АБВ,Кольо е постоянно в "Джаза"....младежката организация се разпада....а Владо никога не е бил и няма да бъде истински комунист...дори партиец не е...на следващите избори гласовете за БСП ще клонят към нула...Замислете се!

Анонимен каза...

Да, 23-ти, прав си за джаза и затова, че Владо не може да комунист, когато е капиталист. Но той понесе всичките негативи на вашата партия, нямаше да постигнете и толкова без него. А младежите ви, търсят изгодата. Те пък едни младежи...
БП

Анонимен каза...

24-ти бъркаш израза вашата партия защото не членувам в такава.А едва ли Владо е отнесъл негативите на БСП....има един честен и добър мъж на име Росен Веселинов който години им слугуваше и за благодарност все е последен в листата...сега дори не го споменават като кандидат...май той отнесе повече негативи.БСП е неблагодарна и зла мащеха за честните и идеалистите.Там виреят само предатели и кариеристи.

Анонимен каза...

25 да си честен не стига,трябва и акъл

Анонимен каза...

Да 25-ти, най вече предателите и кариеристите като младежите на БСП.
БП

Анонимен каза...

Далеч съм от мисълта да споря,всеки има право на мнение.Уважавам чуждото и нека следващите избори да покажат дали съм прав.Ако без предателите младежи БСП покаже по-добри резултати ще черпя пица в "бар 12"

Анонимен каза...

Ако не закрият и бара до тогава?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |