Пеевски пита, Михайлова отговаря

* Съветникът: „Големият проблем е, че години наред определени хора в тази община обикалят света” * Кметът: Предварително имах намерение да запозная Общинския съвет с постигнатите резултати”

  До Елванген и назад
Галеща окото табела в гр. Елванген (провинция Баден-Вюртенберг, Германия)
ДОСТА въпросителни останаха след краткото авансово прессъобщение от Община Троян, че от 25 до 28 юли т. г. на посещение в побратимения ни германски град Елванген ще бъде делегация от Троян, водена от кмета Донка Михайлова и че в състава й ще са и „председателите на постоянните комисии в Общинския съвет”. Много остро въпросът каква точно е задачата на пътуващите за Елванген общински съветници постави колегата им инж. Илиян Пеевски; който в свой коментар в сайта на Т21 нарече групата „поредната нагла, безпринципна, безморална и без достойнство трупа от тарикати” (виж коментарите към материала „Пътните ремонти в Троян и общината - под пара” - бел. Т21).

инж. Илиян Пеевски
СЪВЕТНИКЪТ доразви питането си в политическа декларация, прочетена от трибуната на общинската сесия миналия четвъртък (31 юли). Във въпросната декларация инж. Пеевски, представляващ допреди година партия „Атака”, а сега независим (безпартиен), заяви следното, цитираме дословно:

„Вие, уважаеми общински съветници от Троян, сте свидетели, че в началото на този мандат с колежката Петя Ковачева внесохме и по някакво чудо вие приехте две правила, касаещи командировките на общинските съветници в чужбина. По-малко от година по-късно вашият председател на Общинския съвет (ОбС) предложи, а вие приехте тези правила да отпаднат. Защо ли? Ами защото и вие не искате правила. Защото и вие се изживявате като част от споменатата политическа класа, на която правилата не са удобни и за да може някои от вас да се самоизбират и да се самоизпращат на околосветски пътешествия, какъвто е случаят с поредната туристическа трупа от ОбС - Троян до Елванген в Германия. Че половината от трупата не са председатели на комисии (както сапунисахте населението), е най-малкият проблем.

Големият проблем е, че години наред определени хора в тази община обикалят света и за тези многобройни години – нито една добра практика, нито едно разумно решение, нито един опит нещо да се промени в тази обезлюдяваща и западаща община не предложиха, решиха и въведоха. И тук е моментът да запитам господата Минко Акимов и Дилян Енкин от позицията им на бивши кметове – не се ли напътувахте през всичките тези години? То че полза никаква за община Троян от вашите туристически воаяжи нямаше и продължава да няма, ами поне дънки и шушляк успявате ли да си купите… по-скоро да ви купят?”

Донка Михайлова
СЛЕД КОЕТО думата взе кметът Донка Михайлова, ръководител на въпросната троянска делегация в Елванген, и разясни задачите и целите на посещението. Ето и отговорът на г-жа Михайлова, също цитиран дословно:

„Предварително имах намерение да запозная Общинския съвет с постигнатите резултати от посещението в Елванген на 25-членната делегация от Троян, включваща освен общинските съветници представители на училищата, културните институции, на бизнеса, на гражданските организации и на практика – представители на всички по-големи групи граждани на територията на община Троян. В рамките на посещението бяха постигнати резултати, като ще откроя най-важните от тях:

• На първо място – беше подписан договор за ученически обмен между гимназия „Хариолф” в Елванген и СОУ „Св. Климент Охридски” (Троян); в който договор залегна продължаване на обмена на ученически групи.

• На второ място – подписан бе и договор за обмен на младежки групи, като делегация от 15 младежи от Троян ще посети Елванген от 4-ти до 15 септември, а делегация от Елванген ще посети Троян през следващата година. Изрично искам да уточня, че средства от общинския бюджет за тазгодишния обмен няма да бъдат предоставяни.

• Трета договореност – това е възможността, която Елванген предлага на младежи от Троян, желаещи да получат професионална квалификация в рамките на известното дуално професионално обучение в Германия. Те ще бъдат обучавани в рамките на две или три години, като Община Елванген пое ангажимент да търси възможност за осигуряване на безплатни подслон и храна на тези младежи.

• Четвъртата тема на разговорите, която всъщност бе най-трудната, е за интензифициране на бизнес контактите между Троян и Елванген. В няколко посоки е постигнатата договореност – на първо място участие на група занаятчии от Елванген, членове на тяхната занаятчийска камара, в изложбата през м. май 2015 г. в Националното изложение в с. Орешак и организиране на щанд на община Троян в изложбата „Студеният пазар” в Елванген от 10 до 14 януари. На този щанд ще ни бъде предоставена възможност да представим различни троянски фирми и наши туристически продукти.

По-голямата част от 25-членната троянска делегация в Елванген, 25-28 юли 2014 г.
• Важна посока на договореностите след нашето посещение в клиниката „Св. Ана” бе посоката за обмен на лекари – възможността наши (троянски) лекари да проведат обмяна на опит в болница „Св. Ана” в Елванген. И отделно – ангажимент на ръководството на болницата и на общинското ръководство някои медицински уреди, които сега се използват в „Св. Ана”, да бъдат подарени на болниците в Троян.

• И като заключение – ние очакваме делегация от Елванген от 25 души, която ще посети Троян между 30 април и 3 май догодина. Започваме отсега да търсим финансиране на това посещение. А по отношение на посещението на нашата сегашна делегация – участниците заплатиха 50% от транспорта си (по наша информация около 300 лв. – бел. Т21), а останалите 50% бяха поети от общинския бюджет. Там издръжката на делегацията ни бе поета изцяло от немската страна.”

Т21

Още по темата:

86 коментара:

Анонимен каза...

Пеевски, принципно е хубаво, че имаш позиция. Но ми писна от тебе да знаеш! Ревеш като ощипана девойка, гласът ти е пронизващ, изнервящ и скимтящ. Правиш някакви опити да бъдеш мъж, но за съжаление хрипането ти нажежава обстановката и изнервя още повече положението. Питах те преди и сега те питам. Нормално ли е в работен ден да набиваш кебапи в Орешак и да не работиш? И доколкото знам основния ти доход е от възнаграждението, което получаваш като общински съветник. Ако си истински пич искам да дариш 10% от своята общинска заплата за някаква благородна кауза. Нали казваш, че си по- различен от стадото, че си номер едно като представител на народа? Докажи го с действия !
П.П. И преди някой да ме обвини, че съм комунист, гербер, нарцис, минзухар и прочие. Не съм политически пристрастен, зависим, членуващ в никоя партия и не възнамерявам. Имам глава на раменете си и изразявам своето мнение. Както каза и преди, не съм против Пеевски, но и записите на общински съвети, които са качени в мрежата виждам едно и също нещо. Заяждане с целия общински съвет от негова страна, едно квичене и подскачане. Няма лошо да си против системата, останалото мнение, напротив дори е похвално. Но стотици пъти съм казвал, че Пеевски няма подход!

Анонимен каза...

Донке, от къде на къде ще плащаме на тоя увиснал панталон,Акимов?
Като какъв се явяваше тоя в екскуризята?Младеж ли е,ученик ли е,лекар ли е ?

Анонимен каза...

и аз искам да обикалям на половин цена

Анонимен каза...

Не съм общински съветник,дори не съм общински служител,но искам да обикалям Европа,чрез Общинска Туристическа Фирма на половин цена!

Анонимен каза...


"БЛАГОДАРИМ на собственика на фирмата – г-н Димчо Кюрекчиев, който сам предложи да извърши ремонтните дейности безплатно." /на читалището/ и ни подари 1/2 екскурзия до Германия.
Група общинари

Анонимен каза...

Да запалим общинските паразити ... срам нямат ..

Анонимен каза...

На муфта и до Белиш ще идат, пък нека да затворим всички улици и после с колелета из града.

Анонимен каза...

Поредната подигравка към хората,и поредното доказателство,че Донка е просто марионетка !
За "отчетът" ѝ не ми се говори,и щеше да е много смешно ако не бе толкова жалко!

Анонимен каза...

25 човека за 5 безсмислени договорености??????

Анонимен каза...

Останалите 50 процента били поети от общинския бюджет.Добре,Доцке,що я си помислих,че ние сме плащали масрафа,ама щом общината го е платила,добре ! Те тия пари идват от космоса,не от данъкоплатците !

Анонимен каза...

Не че има значение, ама билет на Юнион Ивкони, която има офис в Троян до Нюрнберг, който е на 50-60 км.от Елванген е 288 лева в двете посоки.А защо туристите от общината са платили двойно ако искат да кажат.

Анонимен каза...

Платили те,друг път.Донка да покаже документ,с който миню от трапето е извадил пари!

Анонимен каза...

Абе защо кметицата ще отговаря за общинските съветници. Както винаги тя е свършила работата, а те са клепали наоколо. Тези същите дето не искат в Троян голям магазин, за да продават скъпите си луканки по магазините.

Анонимен каза...

Нека Ангел Балев да каже какво точно е свършил МинАк в Германия.

Анонимен каза...

Голяма дребнавост, бе хора! Всяка една община поддържа контакти с различни европейски градове.Повечето пъти ползата, която вие търсите, идва по-късно. Но това, което е договорено, не е малко - особено за ученическия обмен.

Анонимен каза...

Абе герб не ходеха ли и те по екскурзии...ограбиха с милиони троянската община.. Какво лошо има да отидат ??? Нима трябва да се правят само градинки и градът ни да не се развива ??? Тоя Пеевски да отиде да го освидетелстват или да почне да си пие лекарствата поне вие като аларма .. Все не е доволен от нещо ...

Анонимен каза...

Отишли 25 човека за да свършат 5 работи

Анонимен каза...

ми така като гледам, пак своите са се събрали

Анонимен каза...

Поздравявам директорката на музея и шефката на галерията, за това че са били поканени на тази екскурзия, но са отказали да пътуват.

Анонимен каза...

Една ударна делегация от 7-8 човек знаещи езици щеше да свърши повече работа!!!!!!!!

Анонимен каза...

Прав е Пеевски, едни и същи маймуни крадат, лъжат и мажат, обикалят от години света и използват служебното си положение за частните си бизнеси. Всички тези са бивши кадри на БКП и ДКМС. Данъкоплатецът плаща, затъването продължава. Статистиката сочи, че 80 % от всички евро средства във БГ са откраднати.

Анонимен каза...

Зa дa отидете тaм кaто предстaвители от общинa Троян трябвa дa сте постигнaли нещо увaжaеми форумни дрaскaчи! Сърдете се нa себе си и търсете винaтa зa кофти нaстроението, в което сте единствено в себе си! Мрънкaлници!!!

Анонимен каза...

Повече от ясно е че Пеевски е виновен. То бива начхалство ма така да се заяжда и не си трае като останалите саветници. Това не се търпи и не ни трябат такива да развиваме нашия град

Анонимен каза...

А ти какво си постигнало,бе човече жалко(22) ?
Какво са постигнали всичките тия "успели" на снимката,я ни кажи,че ние не знаем!Дай примери,напиши конкретно за някое от лицата,което е "постигнало нещо",без да е отроче на партията,или да не се възползва от общинския си пост ! Аман,аман от безумен слугинаж !

Анонимен каза...

Какви представители на общината,бе малоумник? Минко Акимов като какъв се явява там?

Анонимен каза...

22-ия партиен трол, много са постигнали, от град село направиха. Я кажи колко ти плащат за манипулиране на общественото мнение ? Единствената вина която хората имат, е че търпят тази политическа сган, на която слугуваш.

Анонимен каза...

Абе и аз смятам и се чудя-25 човека по 600 лева з а транспорт, нали така, половината 300-те и другата половина-ние.Коя е тази фирма дето взима 15000 лева? Само транспорта ли е това?

Анонимен каза...

Те не са ли лители със самальот??

Анонимен каза...

Ми то в Климента нямало да се учи немски...

Анонимен каза...

Интересна работа-двупосочен билет до Нюрнберг със самолет за тези дати струва185 евра.До софия-още 20 до Елванген още 20-груби сметки 250 евра.

Анонимен каза...

Абе какво сте тръгнали да правите сметка,кое колко струва. Госпожа Донка Михайлова ви е написала,че половината сума е платена от участниците в екскурзията,а другата от общинския бюджет. Никъде не се споменава,че данъкоплатците са я платили.
Ай спрете се вече,че заради вас си изтървах часът за пиене на хапчетата!

Анонимен каза...

До тук не е ясно каква ви е болката...едните били такива...другите онакива...квалифицирате си на воля тук...винаги недоволни...Делегации има по цял свят, само на Троян не се полагат международни контакти, защото ограничените ви главици не виждат по-далеко...

Анонимен каза...

А ти явно или не можеш да четеш,или не ти изнася. Хората питат нужно ли е за такива високи успехи,делегация от 25 човека? Питат още,като какви се явят част от екскурзиантите,още повече,че има лица които дори не работят в нито една от изброените сфери,посочени в съобщението на общината.

Анонимен каза...

Съжалявам за преустановените връзки с Кандерщег в Швейцария. Беше страхотно за нашите ученици. Но, доколкото разбрах,бившият кмет е прекъснал контактите. А самият той, мине-немине прелиташе със самолет. Ако нещо може да се реализира - за децата, за бизнеса, аз съм ЗА!

Анонимен каза...

Хаха, е като за Х-ти път ходят - видяха ли как е направена поне една германска боклуджийска кофа? Знаят ли сега защо никой не рови в нея? Я сега делегацията да вземе да направи една екскурзия до ОУ "Хр.Ботев" в Лъгът, и да погледне внедрения си опит до оградата.

Анонимен каза...

Пеевски Пеевски, защо дразниш общинските хрантутници? Ами спретнали са си една екскурзийка за сметка на плащащите данъци. Освен че всичко им е безплатно то и командировъчни във евро са си взели. Кефа са си правили това и на слепия е ясно. А ти им разваляш кефа и ги тормозиш сега да дават наивни обяснения как са използвали всяка минута и са работили в интерес на гражданите!Я ги вижте тези хрантутници на снимката. Мамини златни!В общината ни-беднотия, безработица, мизерия, хрантутниците на екскурзийка! Не Ви ли е неудобно госпожо Михайлова, не Ви ли е срам?

Анонимен каза...

Да отговори Анчо Балев. Да отговори!!!

Анонимен каза...

Помогнете ми . КОЙ гласува за тях, че не се сещам............

Анонимен каза...

Аз не споря за д-р Бамбов, за д-р Дудевска, за директорите на училищата. Споря за онези съветници, които гласуваха против голям магазин в Троян. И да Анчо да отговаря. Веднага!

Анонимен каза...

Абе да отговаря Марин Радевски. Той ги изкомандве за магазина. Гледах сесията. Той бил голям галфон бе. Бати перача на пари.

Анонимен каза...

Аз да попитам другарката Михаилова видялили са случайно дали имат хората светофари в този град и колко са на брой и как е организирано паркирането по улиците и тротоарите в Германия.От това ще има голяма полза за града ,ако се поучат от Германците ,а не от някъкви измислени специалисти в БГ.

Анонимен каза...

Не мога да разбера , кой се кефи ,че има толкова коментари за Пеевски и отговора на Михайлова. Ега ти тъпотията? Ако ти Генчо се кефиш ,че има посещение в сайта , падаш ми в очите? Дай нещо стойностно,дърпаш назад Редакторе, беше Айса,беше стойностен?!

Анонимен каза...

Брат'чед ,това не ти е фейсбук,нито личен блог,та да събираш "лайк"-ове и коментари!
Хората се възмущават от наглостта на троянската управа,но явно ти като един пълен дебил,не ти дреме,че минко акимов и сашо данков са се возили на екскурзия на твой гръб.По тая логика,що не вземаха и рамбо цигането ?

Анонимен каза...

Абе,Сашо Данков, като какъв се явява там ?

Анонимен каза...

1-вия анонимен, кога успя бе, душата? Кога успя да прочетеш статията и кога успя да напишеш този сравнително дълъг постинг и никой да не те изпревари и да си „първи“ като контрапункт по същността на тази статия? Нали се сещаш, че няма никаква логика, а по теорията на вероятностите си под половин процент да успееш да пробуташ пасквила си като първи коментар? Толкова ли си тъп да не ти е ясно, че или предварително са ти дали /или написал/ този „коментар“ или си го писал при всички случаи знаейки какво и кога ще излезе в този сайт? Защо не изчака поне два три коментара да минат, че тогава да изпълниш поръчката?
Между другото, написал си 8 лъжи и имаш три противоречия… ама кой ти ги брои. Нали си изля отровата? На кой ли му пука!
Но, няма лошо. И от теб има полза. Като навържем всичките лъжи, които години наред хвърляш по мой адрес /този път си забравил да излъжеш за "пиенето", явно някой ти е набил в главата, че не пия нито бира нито алкохол и си се опрял на кебапчетата.... ама и кебапчета не ям, отворко лъжлив/ - та, добре е хората да видят що за първосигнални примати ме критикуват. Нека да видят, колко сте елементарни и посредствени, че не можете едно нещо по същество да коментирате и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се противопоставяте на позициите ми, когато се разминават с вашите, но и да можете да ги защитите аргументирано и без влизане в личното пространство на опонента. Вместо това - като някакви подивели говеда се нахвърляте да ме атакувате в личен план. Или пък – да представяте отстояването на едни и същите ми позиции от години наред да бъдат оприличавани на "заяждане с целия ОбС". Типична комуняшко-фашистка практика при всеки полуграмотен дебил.
1-вия, не разбра ли, че ако ти си овца, не всички сме овце, че да позволяваме да ни набутат в овчето стадо. Да ни казват как да мислим, да ни казват как и какво да говорим, да ни казват кога да сме в мишата дупка и кога можем да хапнем сиренце в капана за мишки, да ни следят къде "ядем кебапчета" и къде и кога работим, да ни се завират "под юргана", да ни сочат с пръст, когато сме "непослушни“, да ни правят медиен, електронен и всякакъв черен пи-ар, когато не вървим със стадото, да ни мачкат и да ни тъпчат, когато защитаваме позиции, да ни...... како ли не последните 45+25 години!!!???
Най-голямата полза от теб /1-вия/ обаче е /тук влиза и Т21/, че вие ме произведохте в единствения общински съветник, на който му се вменява вина, .... че работи и си върши работата. Благодаря, за което!!!
ИП
/следва/

Анонимен каза...

Сега по темата
1. Не съм питал г-жа Михайлова и не ме интересуват останалите участници как и на какъв принцип са подбирани. Защо тя реши да импровизира този „отговор“, също не знам, но знам, че това бе направено при нарушение правилника на ОбС, за което на г-н А.Балев изобщо не му мигна окото. /ето още един пример как никой не иска правила и от позицията на властта потъпква закони и правилници/. Г-жа Михайлова има достатъчно възможности да ви информира или чрез точка от дневния ред на ОбС или чрез троянските медии. Гледам редакторката на Троянски глас също е в делегацията и изглежда като доста „нахранен журналист“
2. Интересува ме кой и как определи тези 8 общински съветника, на какъв принцип и с каква цел, мандат и прочие. Между другото от изнесеното от г-жа Михайлова, още повече се затвърди мнението ми, че те там не са имали никаква работа, освен да идат на екскурзия, след което да се отблагодаряват с „правилно“ гласуване в ОбС и пълно мълчание, докато ви обират и разпродават общината.
3. Горните цитати в статията са от Изявлението което направих на тема „Политическите разбойници в България“ и обира в КТБ, който се канят да покрият с нов държавен дълг, който аз и вие ще трябва да плащаме години наред.
На последната сесия бяха:
1. разпродадени поредната порция общински земи за цената на топче тоалетна хартия на кв.м.
2. разпродадени двуцифрено число гаражи на цена строителна или под строителната стойност.
3. бяха хвърлени стотици хиляди лева за безсмислено проектиране и някакви измислени „актуализации на проекти“ за обекти от т.нар. актуализация на бюджета
4. направи се опит да се продаде един безценен терен в центъра на града, под благовидното обяснение за строителство на магазин от „голяма верига“, където предисторията е доста интересна. Освен това се оказа, че този терен вече е съсипан, защото около една четвърт от него отива за... скоростен път през Троян??? Това са го гласували на майската сесия в ОбС, където не присъствах и НИКОЙ не е "изквичал" /според каруцарския лексикон" на 1-ви/ и да спре това безумие. На всичко отгоре се унищожава и градинката до СХУПИ.
п.п. Искам да припомня, че преди две години също такава подобна делегация с много общински съветници беше в Елванген и отново ни обясняваха, че е заради „бизнеса“ и какви големи успехи са постигнали и договорили – само че аз поне нищо конкретно не видях до сега. Тогава предложих ОбС Троян да се превърне в туристическа фирма. Е, поне за нещо ме послушаха. Туризмът в ОбС Троян видимо процъфтява!
ИП

Анонимен каза...

Peevski za kmet! I'm serious.

Анонимен каза...

Е, какви бизнесмени са като не могат да си платят цялото пътуване?

Анонимен каза...

И аз искам Пеевски за кмет, казвам го сериозно, но като гледам останалите, май ще трябва да се кандидатира като независим.

Г-н Пеевски, понеже много от нещата се правят тихомълком, бихте ли ни казали на кой терен са искали да построят магазина от голямата верига и къде са продадените гаражи?

Анонимен каза...

51-ви, става дума за терена под Къпинчо. Това е парцел, който от десетилетия се пазеше като резервен терен. След 89-та, за да не бъде реституиран, статута на парцела бе сменен като "зелена зона", в която не може да се строи нищо освен парк. Бившите собственици разбрах са си продали имотите защото така или иначе не могат да строят и общината ги е изкупила. Това обаче не променя нещата със статута. След майската сесия разбирам, че с някакво решение на ОбС статута е сменен, прокаран е някакъв "скоростен път" /поредната идиотия/, а в остатъка са предвидили /около 1,8 дка за "обществено застрояване".
Нито обществено обсъждане, нито някакви обяснения - просто едни хора са решили да си правят един път и един магазин. Това, че се унищожава съседната градинка - изобщо не ги интересува. Това, че в Троян няма паркове, а да не говорим за спортни площадки за младите хора - две на ръка.
Това, че този терен е естествено предмостие към парк Къпинчо и взаимодействие със съседния парк - какво ги интересува.
Това, че никъде по света магазини от търговски фирми не се строят в централните части на градовете, а по периферията или извън града - не ги интересува.
Това, че няма места за паркинг, а с малкото места ще се вкара допълнителен трафик и замърсяване - на кой му пука?
Това, че някой иска да строи някакво на практика по-голямо квартално магазинче и то само на 200 метра от магазин от веригата Т-маркет - никого не смущава.
Не съм против голям магазин от търговска верига, но не съм и глупак, че някакъв собственик на няколко магазинчета в Плевен да ми определя местото и да ми поставя условия.
Освен това, беше ни предложено да ПРОДАДЕМ остатъка от парцела и никой не ми обясни как и по кой закон след това ще може да задължи новият собственик да строи магазин... и т.н. Пълна какафония. Хубавото е, че все пак доста общински съветници се вслушаха и номерът не мина.
Остава обаче въпросът с онази идиотска и малоумна идея да се строи някакъв скоростен път през Троян. Разбирате ли - карате по съществуващ път, после се прави някакво "ухо" /както е случая с градинката и част от този парцел/, после пак на стария път, после пак "ухо" и в крайна сметка.... всички пътища в Троян се събират при моста на Витекс и до там... по само един път .. та чак до южна България. Разбира се, от общината ще бъдат изпомпани стотици хиляди лева за този пореден и безумен експеримент, към който е включен и "онзи" мост, за който дадоха още близо 50 000 лева да актуализирали проекта по еврокодовете. Тези еврокодове пък са другото поредно безумие на Политическите разбойници за пълнене гушите на производителите на строителни материали и за убийството на българките инженери. Но, това е друга дълга и жестока тема, свързана с отнемане на суверенитета ни и заличаването на всичко българско. Само да ви припомня, че когато Уста Колю Фичето построи моста на Бяла /двупосочен, което е прецедент за Европа по това време/ и когато буйната река след много години е отнесла част от моста - австрийски и други европейски инженери дори не са могли да го поправят... какво останало да го построят.
Гаражите са в огромната си част в блока зад малкия пазар, който бе построен преди няколко години. И тук никой не ми обясни как е построен този блок без гаражи за собствениците, след като закона е изричен че за всеки апартамент трябва да има гараж. Защо поне вместо гаражни клетки не е изграден обществен паркинг под блока, както за собствениците, така и за други хора?
Но, както писах по-горе - в Троян никой не бръсне ни закони ни правила.
Троян, както и в цяла България сме под партийно робство. Там закони не важат!
ИП

Анонимен каза...

Аз съм 1-ви. Пеевски, не бих искал да пиша с тона, с който го правиш ти, защото не бих си позволил да се призиня на твоето ниво. Не мисля дори да ти чета смешните постове. Никой нищо не ми е плащал, напротив с моите данъци се плащат твоите заплати смешко! Не ми дръж такъв тон, става ли ? Не забравяй, че трябва да имаш уважение. Колкото до кебапчетата не те знам какво си ял или пил, но съжалявам, че онова лято когато те видях там не ти щракнах едно селфи, та сега да не ми се правиш на интересен. За мен ти не си достоен човек! Хората, които те подкрепят също!

Анонимен каза...

Пеевски защо не отговори на въпросите ми от първи пост? Общинската заплата ли ти е основното възнаграждение? Ще дариш ли 10 % за благотворителност от възнаграждението си ? Защо се правиш на разсеян? Не забравяй, че не всички сме политически облачета, на които можеш да си развяваш байряка и да се правиш на войвода. Аз не съм политически зависим и мога гордо да се изправя и да го кажа, но ти ? Разбирам, че когато подложих на съмнения мъжеството ти, скочи срещу мен със ругатни в предишни постове, но както казах, няма да получиш същото отношение бъди сигурен, аз имам достойнство, а ти ?

Анонимен каза...

Ти си жалка картинка,драги! Явно имаш комплекс от този човек,щом си признаваш,че от години сипеш жлъч по него, Говориш за достойнство и се пъчиш, но толкова години се криеш зад анонимността.Пишеш се за оригинален и остроумен, а в същото време не знаеш какво е "селфи".

Анонимен каза...

51-ви съм
Г-н Пеевски, благодаря за отговора. Когато ви видя , някой път, ще ви обясня как общината се опита да продава гаражи под тези блокове(преди години) и как търга за гаражите беше спрян.

Анонимен каза...

Не съм фен на Пеевски, но в този случай той е напълно прав. Отиват 25 човека да свършат работа, която могат да свършат двама. Плащат 7500, но толкова им плащат и от бюджета. За някой по-горе да разясня, че общинския бюджет се формира от нашите данъци. По-интересното е, защо ако са отишли да свършат истинска общинска работа не са им платили всичките разноски, а е трябвало сами да си плащат?...Или пък обратното, ако са отишли само на екскурзия да видят Германия, защо не са си платили целия билет? Доколко представително-срамна е тази делегация няма да коментирам, но дори количеството й е срамно. Поне да бяха наели автобус да ги натовари и да им спести пари. Знам също,че има достойни хора, които са отказали да "екскурзиантстват", включително общински съветници. А пък на тяхно място в последния момент са канени наред хора само и само да се съгласят да пътуват. Факт е, че на много от поканените изобщо не е обяснено каква е целта на посещението и какво точно се изисква лично от тях. Което доказва безсмислието на делегацията. Което пък доказва, че за много неща си караме по старому.

Анонимен каза...

Асфалтира ли се в Троян или цяла година ще е блокиран града заради малоумията на една лелка и група говеда! Вие Нормални ли сте в тая община? За Пеевски е ясно, че не е, но пак има краткосрочни прояви на разум. Къде сте видяли ремонти да се правят по тоя безобразен начин? Като ходихте в Германия, защо не ги питахте как те правят ремонтите и за колко време? Кретени!

Анонимен каза...

ОК, 57-ми, ще с радвам да науча ... и това. Иначе, идиотщините около жилищните кооперации "Охрид" и "Оборище" са още от 80-те години на миналия век.
1-ви, /54, 55,/, благодаря за последните ви два коментара. По-голямо доказателство за това, което написах за вас и подобните ви - здраве му кажи!
В последните два коментара сте написали "само" 9 лъжи и 4 противоречия... ама както казах - кой ти ги брои. По-интересното е, че това вас изобщо не ви притеснява и дори не се защитихте срещу обвиненията, че лъжете и манипулирате.
А това, че две думи не написахте по предмета на статията или коментарите /вкл. и моите/, а занимавате хората с мен и личните ви "душевни полюции" - освен да сте поредният поръчков помияр, за друго не се сещам.
Само на две неща ще ви обърна внимание от пакета лъжи и алогични твърдения, които тиражирате с такава охота:
1. В първия коментар твърдите, че цитирам ви - "набиваш кебапи". Във втори коментар твърдите, че цитирам ви - "Колкото до кебапчетата не знам какво си ял или пил". Е как хем не знаеш какво ям, хем съм "набивал кебапи". Ти нормален ли си? Или си просто един дебил, който дори не помни кога и какво лъже. За твое сведение, дори не беше миналата, а по-миналата година, когато се засякохме там и не си успял да МИ "щракнеш едно селфи" ... ама верно си завършен дебил! "Селфи" означава да снимаш и да тиражираш сам себе си, ама ти от къде да го знаеш..... :)
2. Говориш и натякваш за "мъжество"-то. Гледай сега, душа, аз когато критикувам някого, правя го открито лице в лице или се подписвам. Другият начин е да се крия като мишка и да "нападам в гръб". При всички положения и видимо от коментарите които са пред вас под тази статия, единия от нас е мъж, а другият е страхлива анонимна мишка, която като някакво миризливо влечуго "напада в гръб". Хайде сега познай кой от нас двамата е мъж и кой е мишката. Това ти го оставям за домашно. Утре като седнеш зад служебния и забележете, служебен и обществен компютър, дано си разбрал кой кой е и какъв е. И не пишете, че имате достойнство - това отнесено за вас звучи като оксиморон :)
3. Възнаграждението което получавам като общински съветник се дава за да покрива и компенсира разходите, които извършвам като такъв. Тук въпросът с "даренията" е много комплициран, защото ако чуете, че някой общински съветник дарява възнаграждението си - то на практика това означава, че той декларира ОТКАЗ да върши задълженията си като такъв. Освен ако не компенсира дарената сума с лични средства. Тогава обаче се пита - защо не декларира, че е дарил лични средства, а се пъчи и сапунисва хората как бил дарил възнаграждението си като общински съветник, което му се дава за да работи и извършва дейности, вменени му от закона. Или пък изобщо не работи, за което не му е необходимо нито възнаграждение, нито нуждата да компенсира "дарението" с лични средства.
Освен това, 1,54,55, - даренията са анонимни, когато не целят някаква изгода или евтина популярност, а ти, жалко и злобно човече, от къде знаеш, че не правя или не съм правил дарения?
Съвсем отделен въпрос е защо в Троян има 29 общински съветника, а не са 9 или максимум 11 и то мажоритарно избрани на райониран принцип и с възможност гражданите да отзовават тези, които не си вършат работата? С точка 7 от европейската "Харта за местно самоуправление" пък е напълно безсмислено да ви занимавам.
п.п. Извинявам се на останалите участници, но, понякога се налага на лъжците и поръчковите дебили да им се отговаря и то подобаващо
п.п.2 1,54,55 - при следващата ви поява, ще си поговорим за корупцията при някои от общинските чиновници /много са малко но ги има/. Предполагам ще ви е интересно. А може и да се познаете и... самоопознаете :)
ИП

Анонимен каза...

Пълни кретени!

Анонимен каза...

Иляне болен мозък си ;)

Анонимен каза...

Донка Михайлова дали се чувства доволна от този "отчет",който е предоставила?Та там няма нищо смислено!
Дори на въпросите на Пеевски не е отговорила,а увърта !

Анонимен каза...

Да, прав е г-н Пеевски,и № 58, че това са били поредните екскурзианти за сметка и на германския данъкоплатец.Внимателно прочетох за ползата от ходенето им в Германия.Това,което е отчетено е свободно съчинение на кметицата и я моля,сърдечно да си признае,че това е поредното отбиване на номера - ДА ВИ
ДОЙДЕМ,ЧЕ ДА НИ ДОЙДЕТЕ! Преди години Д.Енкин и Вера Добрева чак в Япония ходиха да се учат и бяха похвалени за великолепния проект който са разработили там,в следствие от проведеното обучение за развитието на община Троян,като туристическа дестинация. Питам : къде се намира този великолепен проект и какво е направено по него? В най-тежките финансови времена на общината,когато за закупуване на брашно за хлебозавода продадоха общинска земя,посрещахме делегации от Франция и Швейцария и съответно отново местни депутати и администратори си върнаха гостето за сметка на троянския,френския и швейцарски данъкоплатци.Даже от Франция идва някакъв мусю,да ни дава акъл как да си събираме боклуците и какво от това?

Какъв подход да има Пеевски,бе №1.Да сведе главица и да си мълчи или най-малкото да захваля за "мъдрите" решения на няколкото хора в ОС, които са си поделили общината.На този дето е превърнал работниците си на зверове.Ти влизал ли си в работните помещения да видиш как се работи и какви норми имат.Ти виждал ли си му работниците как изглеждат когато изпълняват тези норми.Ти чувал ли си до какво степен са озверели,че освен псувни и цинизми нищо друго не се чува там.Този пръкнал се социалистически капиталист им изкарва душиците на три смени с помощта на няколко верни административни гавази и т.н..А виж другаря Съев не работил по капиталистически и го шитна от фирмата си.Но на другар в нужда се помага и му намериха айляшка социалистическа службица в Комуналните. Как пролича на хигиената в града от неговото началство и отлична работа.Тези всичките на снимката са все хора добре платени от общинския бюджет, а някой са известни богати и "бизнесмени". Как не ги е срам да им се плаща екскурзията от общинската хазна,ами ще трябва да се плаща и на още толкова немци, като дойдат и те на екскурзия..Тези бизнесмени да им поемат разноските?Добавям само,че отчета на кметицата за ползата от екскурзията е ДА ВИ ДОЙДЕМ, ЧЕ ДА НИ ДОЙДЕТЕ.Тези екскурзии не са от сега.Колко делегации се извървяха през годините на прехода и сега на обмяна на опит из Франция, Германия,Италия .Вера Добрева с Д.Енкин даже в Япония "специализираха" и получиха похвала том за разработения проект за развитието на община Троян като туристическа дестинация.Къде е този проект?Какво реализираха от него.?Нали Добрева е най-добрият изучил се специалист по проекти в общината,къде и какво свършиха?Повече няма да пиша,защото уважаеми форумци -КУЧЕТАТА СИ ЛАЯ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ.Така е от както се помня.



Анонимен каза...

От № 64 Съжалявам за повторението с Енкин и Добрева, но ми се губеше част от текста и затова съм го повторил.

Анонимен каза...

Може ли някой да ми отговори защо най-върлият противник на предложението за магазин е Марин Радевски / въпреки подскачането на Илиян/. Ха познайте от първи път!

Анонимен каза...

как можаха да гласуват против отварянето на голяма верига магазин, нали всички това искаме от три мандата насам.

Анонимен каза...

Ами как - за може пак да пътуваме напред-назад по съседните градове да си пазаруваме седмично. А ако имаше магазин на такова хубаво, централно място, да подбие малко тези безумни троянски цени..Някой явно няма интерес от влизането на голяма верига в Троян.

Анонимен каза...

д-р Михайлова, тия пари да ги бяхте дали компютърно да открехнете жалките общински съветници, ама то "ти на мен, аз на теб"...

Анонимен каза...

Какво плюете по Михайлова. Да не сте очаквали нещо друго от комунистическо-комсомолска деятелка? За Пеевски няма смисъл да се коментира. Той не може да намери друго поле за говорене, където някой да му обърне внимание и за това е нападнал сайта. Ако е имал някакво основание за нападките си през годините да е завел поне едно дело. Даже да е спечелил някое. Не му обръщайте внимание, той само си квичи, най-вече защото него ниой за нищо и никъде не го кани. Да не е луда Михайлова да го заведе в Германия, да и се смеят хората като го видят. От там му идва целия яд.

Анонимен каза...

Приятел,явно си мислиш,че си на училище и класната ще те води на разходка за добро поведение ?

Анонимен каза...

70-ти, ТАЗИ статия е със заглавие, което започва с моето име, а не с твоето и по тази причина съм тук, да добавя и доуточня някои неща, защото това ми е работата и като общински съветник. Под другите ме няма и то от доста време заради такива лъжливи и платени лъжци като теб и заради политиката на този сайт, който отдавна е объркал понятията между "свобода на словото" и "слободия".
Колкото до съдебните дела - сезирал съм прокуратурата многократно за всякакви и всевъзможни обири и далавери в тази община. Сезирал съм многократно и областен управител и Народното събрание. За съжаление, не аз, а от прокуратурата трябва да заведат делата. Даже е било заведено едно дело за едни изчезнали 1,7 млн.лв общински пари, ама е било спряно от министър Цветанов . Така, че аз си върша работата, ама ти какво свърши бе страхливецо, дето се криеш като анонимен плъх, който дори и това не знае - че прокуратурата, а не такива като мен завеждат делата, касаещи обществения сектор.
Колкото до "екскурзиите", и да ме канят - точно като директорката на музея и галеристката също щях да откажа, за което шапка им свалям!!!
Със сигурност съм ходил в толкова много държави, в колкото всичките общински съветници взети заедно не са ходили. Само че ходя и си плащам от джоб.
Само преди месец се върнах от едномесечно пътуване в Австралия и Малайзия. Та, в каква Германия да ме водела г-жа Михайлова и за какво да ме е яд? Божее, аман от тъпи селяндури с голямо самочувствие без никакво покритие!
ИП

Анонимен каза...

Писна ми да пътувнам до тук и там за да си пазарувам...аха тъкмо да стане и ...препъни камък...ще замре бизнеса на няколко човека, които поддържат умишлено високи цени в магазините си...Искате да продължаваме да пътуваме ли?

Анонимен каза...

Желанието на ръководството на община Троян да направи възможно изграждането на по-голям магазин удря корпоративния интерес на г-н М.Радевски и г-н П.Пенков. Те-еснафите на град Троян няма да позволят това да се случи, защото някой ще удари цените им в магазина на П.Пенков, също така и съвместния им бизнес с месо и т.н. Ако си спомняте изказване на общински съветник от тяхната група, че на Троян не му трябва чужд инвеститор!!!! Те инвеститорите били в Троян. Разбира се, нали ако дойде някой инвеститор в Троян, ще удари г-н М.Радевски, като го принуди да увеличи работните заплати на своите служители.Общо взето група общ.съветници от групата "ГЕРБ" нямат интерес и няма да позволят нещата да се случат, защото искат да държат троянци с ниски заплати и високи цени на хранителни и други стоки.

Анонимен каза...

Г-н Пеевски,
Какво стана с Вашето предложение за създаване на общинско селско-стопанско предприятие? Това беше една много хубава идея за съживяване на града. То е ясно, че индустрия няма да има идните 100 години.

troyan21 каза...

До №72 (ИП): Г-н Пеевски, безкрайно ценя свободата на словото. Свободата на коментиране в този сайт е в името точно на това - свободата на словото. Вярно е, прав сте, че понякога свободата стига до слободия (говоря за коментарната част на сайта ни), няма какво да се лъжем, но това е неизбежен риск; и, казвал съм го и друг път, по-добре така, с този риск, отколкото с всевъзможни ограничения, смаляващи риска, но съсипващи идеята за свобода на словото, превръщащи се в цензура. Но, г-н Пеевски, точно от Вас обвинения, че объркваме понятията "свобода на словото" и "слободия (на словото)", не приемам, някак не ми се връзва, звучи ми като "крадецът вика дръжте крадеца".

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

troyan21 каза...

Пак до №72 (ИП): И още нещо, г-н Пеевски - всички модерни политици и политически коментатори не само на високо равнище, но и местни (сещам се за общинския съветник Иво Райнов от Ловеч) имат лични блогове. Направете си такъв, нито е сложно, нито е скъпо, и коментирайте и информирайте колкото, както и когато Вие желаете; а агресивните и недоброжелателни коментатори в блога Ви можете да ги триете, да им блокирате достъпа и така да изкорените "слободията на словото". Ако не блог, същата работа върши и личната фейсбук страница. Аз лично с интерес бих чел един такъв Ваш блог/фейсбук страница, успех.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Допълнение към горния коментар:
Каква е процедурата за реализиране на тази идея? През гласуване ли трябва да мине? Дали ще има средства?

Анонимен каза...

Илияне,не се занимавай с тия анонимчици начело с .......Недей слиза на нивото им.Господ ще им прости-те не знаят какво искат Просто не си заслужава!

Анонимен каза...

Прочетох всичко написано за екскурзията на нашата"делегация" до Германия.Нищо не ме учудва в отчета на госпожа Михайлова,така разбира партньорство с развитите западни страни, така го прави ,но имам питане лично към нея относно поведението им в болницата "Св..Ана". Защо нашата "делегация" беше БЕЗ МЕДИЦИНСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ ?Вие сте се срещнала с управителя, той ви е запознал подробно с организацията по здравното обслужване на населението там.Много добре! Нашите широко скроени придружаващи ви "специалисти" са кимали с глава разбирайки отлично как и по какъв начин се организира лечебният процес и като" вещи в докторската професия" са одобрили предложението на ръководителя на болницата да се изпратят наши лекари на специализация там.Това добре, но нашите лекари на кои апаратури ще се обучават?НА ТЕЗИ,КОЯТО ЩЕ НИ ДАДАТ след БРАКУВАНЕТО ИМ. ЗА ДА НИ ЦЕРЯТ С ТЯХ ?. МАЛКО ЛИ БОКЛУЦИ СЕ ИЗСИПАХА В НАШАТА БОЛНИЦА ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ? Още през 1992 г.. от т.н град за побратимяване Виньо дойдоха "големите" помощи събирани от местното население в кашони.Лекарства с изтекъл срок , блистери от които липсваха половината хапчета или имаше по 2-3 на тях .Това,че бяха само на френски език и че липсваха придружаващите инструкциите за предназначение им - диваците в България да се оправят, защото те едва ли са знаели дори и името на града за където са ги събрали и изпратили..Това беше чиста подигравка и унижение от страна на френските ни" побратимени приятели".Унижението ни стигна до там,че в няколко кашона имаше: от 5-до 10 пакета: ориз, фиде,макарони,зрял фасул,леща ,които бяха с изтичащ срок на годност.Количеството не достига за едно готвене в болничното ни заведение с 250 легла, а имаше филиали в с.Дебнево и в Априлци. От всичките цели опаковки с лекарства, лекарите трудно намираха и комбинираха някой заболявания, другите полупразни опаковки се подмятаха дълго време и на края се изхвърлиха.След това като заваляха едни "помощи от"побратимен "град в Швейцария - всичко,което бяха бракували в болницата го препратиха в нашата,дори и старото и амортизирано кухненско оборудване.Подигравката продължи с децата ни.Ските,които получихме от там като помощ за училищата и за спортните ни клубове бяха също бракувани,с повредени автомати,изподрани,изпочупени ,едва се окомплектоваха няколко чифта за училищата и за Беклемето. "Планинските"велосипеди нашите дарители бяха ги събирали захвърлени по Алпите и държани в мазето на общината им.Специалистите от клуба по колоездене сглобиха от всичките колелета няколко,които да карат децата.Понеже сме народ с убито самочувствие и разбира се с възпитание да оценяваме добрите намерения на т.н."побратимени" братя,преглъщаме подигравката на тези високомерни нации.Мина доста време и вече не ни учудва постиженията на западните технологии.Голяма част от техните последни модели са закупени и се намират в нашите здравни заведения .ТАКА ЧЕ УВАЖАЕМА ГОСПОЖО КМЕТ ПОСРЕЩНЕТЕ СИ ДЕЛЕГАЦИЯТА ОТ ГЕРМАНИЯ,НО БЕЗ БРАКУВАНАТА ИМ МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА.НИЕ НЕ СМЕ ВТОРА РЪКА ХОРА ЗА ДА СЕ ЛЕКУВАМЕ С НЕЯ.НЕ УНИЖАВАЙТЕ НАШИТЕ ЛЕКАРИ.ТЕ КАТО НЕМСКИТЕ СИ КОЛЕГИ СЪЩО ИСКАТ И МОГАТ ДА РАБОТЯТ С НОВИТЕ МЕДИЦИНСКИ МЕТОДИ И ТЕХНОЛОГИИ.ОТКАЖЕТЕ ТАЗИ "ГОЛЯМА" ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ ЗА НАШАТА БОЛНИЦА.Ако пък нямате смелостта да го направите,поне вземете мнението на нашите лекари, не действайте като специалист по всичко.С уважение :един българин - троянец с достойнство и самочувствие на европеец..

Анонимен каза...

Искам само да допълня,че тези т.н. побратимени швейцарци по същата линия бяха "подпомогнали" един също побратимен район с тях подобен на нас в Карпатите с 2000 бр. нови ски от всички модели, 110 бр. всички видове нови велосипеди и 25 бр. нови лодки за градското езерото.Дано сте ме разбрали госпожо кмет ? Румънците ни демонстрираха партньорството си със швейцарците и се гордееха с него без да знаят, че ние сме получили "помощи" също от тях.

Анонимен каза...

До N:76(troyan21): Г-н Маринов, пак нещо не сте доразбрали. Отново ще ви припомня. Няма обществен сайт, в който да се толерират анонимни лъжи, обиди и квалификации към други участници в този сайт, които пишат с имената си. Още повече, когато става дума за публични личности.
Няма сайт към вестник или дори електронен вестник или информационен сайт, в който собственикът или редакторът си позволява да влиза в обяснителен режим към хора, пишещи с имената си и да им препоръчва кой къде да ходел да пише. Да не говорим за брадати лъжи и внушения от рода на "крадеца вика дръжте крадеца".
Точно за мен да намеквате в посегателство към "свободата на словото" в този град е меко казано доста глупаво и наивно. Да сте чували някой друг освен мен да говори в ОбС и изобщо да е споменавал тези две думи? Да сте чували друг освен мен да е говорил, че на гражданите са запушени устата и буквално са прогонени и ограничени от всички процеси случващи се в общината? Да сте чували друг освен мен да говори, че Троян от години е потънал в информационно затъмнение, което е с косвено посегателство спрямо свободата на словото?
А ако не беше такова отношението ми към "свобода на словото", мислите ли, че така безнаказано щяха да ви се разминат статии от рода на "Да влезе психиатъра", "Я да видим кой не си е пил хапчетата", "Да влезе психиатъра 2" и пр. А всички тези поръчкови статии вие, г-н Маринив ги писахте по времето, когато община Троян буквално я ограбваха и съсипваха преди 4-5 години и когато всички се бяха покрили и никой не смееше да се опълчи.
Да ви припомням ли за липсващите 1,7 млн лева от общинския бюджет?
Да ви припомням ли как и защо загубихме имоти на "Търговията" за няколко милиона лева?
Да ви припомням ли как и защо загубихме имота под панаирните палати в Орешак, които също са за огромни пари?
Да припомням ли какво се случи с "европроектите" от това време и кой пророкува, че ще плащаме глоби за милиони лева. Е, днес ги плащаме и ще ги плащаме до 2020 г.
Да припомням ли какво се случи с газифицирането на Троян и кой се опълчи на тази поредна далавера, заради която отново пророкувах, че газ ще гледаме през крив макарон? Е, къде ви е газта днес и защо си траете?
Да ви припомням ли за предложението ми за общинска фирма по европроектите, с което трябваше да сложим блокаж на комисионерството и да акумулираме допълнително пари, които да останат в Троян, както и малкия човек и малкия бизнесмен да имат възможност да се добере до тези проекти? Имате ли представа колко пари загубихме, които потънаха в джобовете на софийски и какви ли не външни консултанти, проектанти и комисионери? Хабер си нямате!
Има ли смисъл още да ви припомням?

Питам ви - къде бяхте вие тогава с вашето разбиране за "свободата на словото"? Защо тогава и във вестника ви и в сайта ви изливахте лъжи и напоителен /вероятно и добре заплатен/ черен пи-ар по мой адрес? Дори за общинската консултантска фирма ме обвинихте във вашият вестник, че съм искал да "ограбя пенсионерите" на Троян??? До там стигнахте дори!
Всичко това заради вашето разбиране за "свободата на словото" ли го правехте? Поръчки ли изпълнявахте или Акимов буквално ви прегази, както Балев прегази и заплаши редактора на "Троянски глас"? Не знам, вие кажете, защото и на мен не ми се "връзват нещата".
Питам ви, защото аз бях там и "казвах нещата, такива каквито са", докато вие този цитат сте го лепнали като мото на вестника си, но на практика казвате нещата такива каквито ви кажат от "белия дом" в Троян. Факт! Неоспорим факт! От много години!
ИП /следва/

Анонимен каза...

Давате ли си сметка колко милиона лева можеха да се спасят и да останат за жителите на Троян, ако имаше "свобода на словото"? Давате ли си сметка колко недоразумения щяха да изхвърчат от политиката и обществените постове, ако имаше "свобода на словото"?
Още нещо - преди 6-7 месеца писахте за някакви колосални суми, които съм вземал като възнаграждение от ОбС Троян. В крайна сметка се оказа, че за 2013 г съм получавал по 105лв и 18 ст на месец, докато за същото това време вие сте получавали от общината ТРИ ПЪТИ повече средно месечно. Не стига че не ми се извинихте заради лъжите и внушенията, които правехте по мой адрес, ами на всичко отгоре не информирахте хората за вашите възнаграждения от община Троян. Това някаква особена форма на "Свободата на словото" ли е? Или е някаква поръчка за "добрият кмет" и "лошите общински съветници"?
Е, кой е сега "крадеца" и кой "крадец" ще хваща другия крадец?
Другият ФАКТ е, че заради вашето разбиране за "свобода на словото", вече почти никой не си позволява да пише с името си в сайта ви. По тази причина и аз напуснах сайта ви и идвам тук само когато има материали касаещи името ми или при особено важни случаи, когато ползвам истинската, а не вашата свобода на словото, за да информирам жителите на Троян за поредното безобразие в общината им.
Не ми е приятно да идвам във вашия сайт, но като общински съветник съм длъжен да търся и намирам всякакви форми и начини да информирам хората. Да не мислите, че ми е много приятно някакви анонимни и полуграмотни дебили да се упражняват на мой гръб с безкрайните си лъжи и безпочвени квалификации, които вие така благоразположено толерирате заради вашето разбиране за "свобода на словото"?
п.п. Ще се постарая, колкото се може по-рядко да идвам в сайта ви. Наистина си давам сметка, колко ви е неудобно, когато пиша за ФАКТИ и събития, с които информирам кой и как съсипва общината ни, за които вие, г-н Маринов, не бихте и сънували дори да напишете, а все пак вие сте журналиста с призванието да информира гражданите ... и как беше - "вестникът, който казва нещата такива каквито са" /намиг, намиг/. Ако изключим ревността, нещата повече ми приличат на онази приказка за кучето на лозето, което не ядяло грозде, ама и на другите не давало да ядат.

С Уважение: Илиян Пеевски, общински съветник в ОбС Троян

Анонимен каза...

80-ти, искрени поздравления!!!
Европрограмите и т.нар. европейски фондове, са другата голяма измама, съпоставима и дори многократно надминаваща тези "помощи", за които пишете. От месеци насам водя люта битка и се опитвам да обяснявам и доказвам, че тези европрограми са една перфектна система за ограбване на българите и съсипване поминъка, индустрията и селското стопанство на България.
За мое съжаление, троянци само след половин година ще разберат за какво говоря и защо се опълчих срещу този грандомански европроект, който се реализира в момента в Троян.
А двете табели, които нашите славни туристи-общински съветници са "открили" в двата края на Елванген за някакъв общ "партньорски" европроект /според програмата, която постфактум извадиха, след като изкарах нещата на "бял свят"/, направо те кара да се просълзиш от умиление. Някои с по-слаби нерви, казват, даже се подмокрили от щастие.
Съвсем ни взеха за канарчета......
ИП

Анонимен каза...

Илияне, душко, не страдай, че не те канят никъде. Ами ти си труден за гледане, труден за издържане.

Анонимен каза...

Байганьовщина из Европа - Епизоди до безкрай.
Муфтата да живее.

Анонимен каза...

Покажи на тия хора как пътуваш ,как лудуваш ! Със парите на данъкоплатеца как пируваш ,как набиваш(вурстове) !

Анонимен каза...

От тези вурстове Розалина се е окръглила здравата! Да живее муфтата!!!

Анонимен каза...

Еййййй, много писане за нищо. Ами решили хрантутниците от снимката начело с госпожа Михайлова за сметка на данъкоплатеца да си спретнат една екскурзийка до немско. И си я спретнали.Какво толкова има да се коментира?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |