Пак омацаха пътните знаци, този път стикерите са на ЦСКА

* Явно полицейското разследване заради предишната изцепка не е стреснало червените ултраси
Троянски лайнарщини
ОЩЕ не е отшумяла историята със сините фенски стикери на „Левски”, с които местни ултраси олепиха десетки пътни знаци и указателни табели в Троян и бяха нанесени щети за няколко хиляди лева (които ще се плащат от общинския бюджет); заслуга за това имаше и последвалият незабавен контраудар – замацването на сините стикери с червен и черен спрей от фенове на кръвния враг ЦСКА.

И ВЕЧЕ има нова подобна вандалска акция – от няколко дни доста пътни знаци в града ни, оцелели при предишните лепежи и мацаници, са „разкрасени” с фенски стикери на ЦСКА. Лепачите този път са били малко по-дискретни и стикерите не закриват цялото изображение и информация и не са съсипали напълно пътните знаци (с други думи – знаците могат да минат и така, макар че в някаква степен комуникацията е затруднена, а за естетиката няма какво да говорим – бел. Т21). Което по никакъв начин не прави вандалщината по-малко вандалщина и/или по-приемлива.

ЯВНО полицейското разследване и привикването на десетки фенове на „Левски” и ЦСКА заради предишната изцепка не е стреснало червените ултраси. И напук на всичко отново са се изакали на метеното. Което ни навежда на една-единствена мисъл – че полицията този път трябва да е абсолютно безкомпромисна. Дано!

Т21

Още по темата:

24 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

червените не са се стреснали, защото когато привикваха сините целта беше да бъдат изкарани като най-големия проблем на града, а в същото време да се покрият спреяджиите които са точно двама.Единият син на полицай, а другия на военен.Освен това има лепени и по лампионите на уличните лампи.Все пак браво за статията т.к. иначе излиза, че едните са лоши, а другите се толерират,както беше в периода от 1948 до 1989г.

Анонимен каза...


"футболните идиоти на Европа на" (накратко, "Euroidiots") е популярно, иронично име на български футболен клуб ПФК Левски (София), по-рано Витоша (София). Той първо се появява в няколко европейски медии след мача между Royal Antwerp и Левски (UEFA Cup 89/90, 1-ви кръг). В този мач Левски бяха водещи с 3:1 до 89-ата минута, а след това Антверпен успя да вкара три гола в следващите 5 минути с 10 души на терена. Мачът завърши 04:03 за Антверпен и те са били през след първия мач 0:0 в София.

Като резултат от фиаското на Левски, на 26 септември 1989 г., на популярния в Европа Sports Channel "Евроспорт" започна тяхната вечер UEFA преглед мач с мач на Левски, като се позовава на тях, тъй като "футболните идиоти на Eurpope". На следващия ден, на френски спортен вестник "L'Equipe" отново споменава Левски като "Euroidiots" за тяхното фиаско срещу Royal Antwerp. Съвсем наскоро, на испанския вестник "El Mundo Deportivo", посочена Левски София като "El Debil" преди мача на Левски Лига Европа с Виляреал. "El Débil" е на испански превод на "Идиотите" - "El Villarreal себе estrena предварителната ел débil Левски"
След поредица от бедствия в европейските футболни турнири, различни вестници и спортни уебсайтове в България са непрекъснато посочена Левски София като "Euroidiots" ...

Анонимен каза...

Точно така номер две ... но има и друго, не споменато в статията, предишния път стикерите на цска в града бяха десетки на брой, дори повече и от тези на сините, само не знам защо не беше написано нито сега нито в предишната статия. Интересното е, че те бяха премахнати доста бързо след като се дигна шум около това главно чрез статията тук, явно бяха предупредени от някого. Както е споменато и в коментара на номер две, единия е син на полицай, другия на военен, правете си сами изводите.

Анонимен каза...

то и предишния път снимките бяха 11 а сега само 4 но пак е по- добре от нищото.иначе сега е олепен целия град.

Анонимен каза...

медицината е безсилна за 3-тото чорбарче

Анонимен каза...

Имтересното е, че всички в града знаят ,кои са тези 3-4 фенчета на на ЦСКА ( синът на военния, синът на полицая и други малки мишки) и другите фенчета на Левски ( двамата братя и обкръжението им) , но въпреки това , полицията не може (или не иска) да стресне 8 хлапета, които направиха мизерий за хиляди левове ...

Анонимен каза...

За каква полиция говорим изобщо... а ние се надяваме да спират разпространението на наркотици ...

Анонимен каза...

нека да си припомним че шефът Ичев е червен

Анонимен каза...

специално при привържениците на ЛЕВСКИ има и хора над 75г.Не трябва заради няколко момчета всички да бъдат слагани под общ знаменател

Анонимен каза...

на много места предимно по къщите на хората чорбарите със спрей са изписали и годината на основаването си

Анонимен каза...

Шшш,луд ли си бе 8-ми?Спрат ли белото,троянските зомбита ще изпаднат в абстиненция и ще стане страшно.Нервни,бледи,гризящи нокти,висока температура...

Анонимен каза...

Да си осереш собствения град. Не го разбирам! Да си фен на Левски и ЦСКА - посредствени отбори използвани само за изпиране на пари - и това не го разбирам. Келешите олепили знаците да се замислят малко, че техните родители ще плащат с техните данъци за ремонта?

Анонимен каза...

А сигурно ли е, че са фенове на ЦСКА.Я вижте за 4 стикера какъв вой надавате.Чували ли сте думата"провокация"? Ако има с какво,се замислете!

Хуманист каза...

Спаси свиня-пребий чорба!

Анонимен каза...

Какви десетки лева..какви глупости бе ... БОЖЕ..с малко вода и стикерите падат..стига сте всявали излишно напрежение,а и за какво са ни тези знаци,като цял Троян е разкопан..

Анонимен каза...

14 не са 4 а много повече.Аз мога да попитам защо не са снимани всичките.Целия град е олепен от Мондешкото до Лъгът.Най-много има около разклона за болницата и главната и по центъра.Също и по ул.Хр.Ботев и т.н.

Анонимен каза...

споко то не сме град и всичко друго е наред тук че се хващате за стикерите интелигенти хора си разхождат кучетата и като свършат работа техните любимци си продължават ни лук яли нито го мирисали водния цикъл раздъни половината град кал и пепел има навред скоро няма да трябват тези знаци

Анонимен каза...

Разбира се, че интелигентните хора си разхождат кучетата. Простолюдието не гледа нищо, което не се дои, стриже или яде !

Анонимен каза...

И като едни видни интелигенти, водят помиярите да осират и опикават тротоари,улици и паркове.После ще заведат(само интелигентните го правят),отрочетата си на разходка в парка,да се търкаля върху лайната от кучето,и ще се чуди от къде е хванало тенията...Разбира се интелигентните хора,ще обвинят простолюдието,защото лайното на кучето на интелигентен човек не е като останалите.То е интелигентно!

Анонимен каза...

само цска мишкиииии

Анонимен каза...

поне като лепят да идат да олепят полицията ? тогава може и да предприемат нещо ! ACAB

Анонимен каза...

21 ти си най-големия мишок.

Анонимен каза...

Важното е да се дига шум, все пак и без това на обикновения троянец му е скучно в сивото му ежедневие, а това, че целият град е разкопан, мръсен и прашен, с ужасни улици и тротоари не е важно, нали багерите работят, нищо че половин година не се забелязва промяна ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |