Троянец сред новите попълнения на шампиона „Лудогорец”

* 19-годишният Преслав Петров преди броени дни бе на абитуриентски бал с випуска си от троянското СОУ „Св. Климент Охридски”
 * Юношеският национал отива при „крейзитата”
 от „Видима – Раковски” 
Цар Футбол
Националът Преслав Петров
ЕДИН талантлив троянски младеж – 19-годишният Преслав Петров, е сред новите попълнения на футболния първенец на България „Лудогорец” (Разград). На 17 юни от разградския клуб официално представиха новия си играч, подписал 3-годишен професионален договор с шампионите. „Виждаме какво направи „Лудогорец” в последните години. Когато такъв отбор те поиска, не мислиш много. Лично аз искам да играя на високо ниво, напрежението не ми пречи, аз го обичам, то ме кара да давам най-доброто от себе си”, заяви троянецът на церемонията.

Представяне на новото попълнение на шампиона "Лудогорец"
Абитуриентът Преслав Петров с директорката г-жа Цекова
ПРЕСЛАВ идва в „Лудогорец” от „Видима – Раковски” (Севлиево), в чийто редици бе от 2011 г. и игра както в юношеската формация, така и при мъжете. Преди това бе в школата на ексшампиона „Литекс” (Ловеч). В състава е на националния юношески отбор на България (до 19 години), който след страхотно представяне в квалификационната група (победи над Швеция и Чехия и равен мач с Италия) се класира на финалите на Европейското първенство; нашите ще стартират с мач срещу Германия на 19 юли, следващите ни срещи са с Украйна (22 юли) и Сърбия (25 юли). Преслав е твърд титуляр в състава и играе с №4 на поста ляв бег, но поема и ролята на централен защитник.

ПРЕДИ броени дни бе абитуриентският бал на футболния национал, който завърши с общ успех 5.10 троянското СОУ „Св. Климент Охридски”. Преди това е учил в тукашното ОУ „Иван Хаджийски” и една година (2008/9 г.) в спортното училище в Пловдив. „Стабилен и интелигентен младеж, който въпреки сериозните си спортни ангажименти успя да завърши с много добър успех. Пожелавам му блестящи успехи във футбола и живота”, заяви пред Т21 директорката на училището Иванка Цекова. Разговаряхме и със зам.-директора Николай Марков, който е чичо на Преслав. „Смятам, че има голямо бъдеще и за него ще се говори – интелигентен играч, със страхотна физика, стабилен във всяко отношение”, коментира племенника си г-н Марков.

И ОТ НАС – успех и късмет на Преслав в големия футбол! А през новия сезон имаме сериозно основание да викаме за „Лудогорец” или „Крейзи форест”, както ги знаят в Европа след запомнящото се участие през миналия сезон в Шампионската лига и Лига Европа.

Т21

11 коментара:

Анонимен каза...

Разбира се,че ще поддържаме момчето и дано има късмет да стъпи на стадион "Георги Аспарухов".

Анонимен каза...

Ще стъпи що да не стъпи когато Крейзитата гостуват на Левски и мачкат яко!!

Анонимен каза...

Ще ти смачкат тиквата червена и не само...

Татяна Петрова каза...

Много съм горда- това е моят син!

Анонимен каза...

uspeh

troyan21 каза...

До №4: Нашите поздравления, г-жо Петрова - да те радва момчето ти във всичко, а на СП 2018 да го видим на терена с българските лъвове. БРАВО!

Анонимен каза...

Дано изпревари футболягата борко папазов, хубавеца дето се наигра и се прибра на Врабево да му се радват селските моми. Светло бъдеще желаем, ама ....абе дано, щото издъни ли се работата както няма образование след училище какво ще прави надали и той знае. Младежо, яхнал си вълната, дръж я до последно, че после много боли
който не знае - борко папазов мина през литекс, левски софия, испания, австрия - та обратно на врабево...

Анонимен каза...

Като става въпрос за образование- Преслав продължава в НСА.

Анонимен каза...

Е,и?

Анонимен каза...

БРАВО!

Анонимен каза...

Ей,хора пожелайте му успех на момчето и толкова,стига сте се чудили какви дивотий да пишите .

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |