Синьо-червена битка в Троян, пострадаха десетки пътни знаци

* Сините стикери и червено-черните петна от спрей – неизтриваеми, пътните пособия ще се подменят, щетите са за няколко бона, плащат троянските данъкоплатци
Сблъсъци
Озлочестената указателна табела на входа на Троян откъм Ловеч
ДЕСЕТКИ указателни табели и пътни знаци в Троян са съсипани от залепените по тях несметни количества фенски стикери на футболния ФК „Левски” и последвалия отговор – замазване на сините стикери с червен и черен спрей от противниковата агитка (явно на ФК ЦСКА). Това стана ясно на пресконференция на кмета Донка Михайлова вчера (12 юни). Като вандалщината не е само естетически проблем, макар че и то не е без значение, а крие реална опасност за всички ни.

ОБЯСНЕНО бе, че от службата по чистотата опитали да премахнат сините стикери и червено-черните петна от спрейовете, но това се оказало невъзможно. Което пък ще наложи подмяната на доста от озлочестените пътни пособия, играещи ключова роля в организацията на движението. Щетите не са никак малки, тъй като само една от по-големите указателни табели струва над 300 лв. (ще трябва да се подменят няколко), а пътните знаци - около 80 лв. (пострадалите са десетки); и общата сума набъбва на няколко бона. които, разбира се, ще плати троянският данъкоплатец (общинският бюджет). Научихме, че във връзка със случилото се от общинската администрация поканили на среща представители на троянските фенклубове, но никой не се отзовал.

НИЕ СЪЩО потърсихме становището на местния фен клуб на „Левски”, който има сериозна членска маса и е най-активното подобно сдружение в града ни. Разговаряхме с един от доайените му – Петър Попов (председателят – уважаваният троянски стоматолог д-р Красимир Гунешки, от седмица е извън града). „Това не е клубно дело и ние не носим отговорност. Но е възможно някои от нашите хора, от по-малките момчета, да са си набавили подобни стикери и да са ги лепили из града. В цялата страна се случват подобни неща”, коментира г-н Попов. Който допусна заслуга за случилото се да има голямата еуфория около скорошното честване на 100-годишнината на ФК „Левски”, в което участва и голяма група (около 60 души) от троянската синя агитка.  

Т21

Още снимки:

84 коментара:

Анонимен каза...

БАнков ги лепи тези стикери, търсете него какво занимавате големите с проблема, малките хулигани се пищовят от уефски за големи.

Анонимен каза...

1-ви кои от всичките банкови в троян ?

Анонимен каза...

Чикиджии!!!

Анонимен каза...

Марио Бисеров е главният деятел от страна на ЦСКА.Като ще наказвате момчетата Левски, то нека бъде така и за връстниците от ЦСКА.Те не са по-малко виновни!

Анонимен каза...

Банков купи няколко хиляди стикера и сам обиколи града, за да ги разлепи! После купи и червени спрейове, за да натопи и вечния враг! Ех, тоя Банков...

Unknown каза...

Стикера се отлепя, а спрея не може да се изтрие, не е чак толкова трудно да се сети човек :)

Анонимен каза...

Да браво натопете момчето за всичко -_-

Анонимен каза...

Когато пишеш имена, се покажи и ти от хралупата си червена мишко... ДО КОМЕНТАР 1.

Анонимен каза...

Със сигурност не е Марио Бисеров пръскал със спрея,не топите така хората.Ако не ви харисва момчето не по този начин.

Анонимен каза...

Селяни

Анонимен каза...

Пробвал съм се да разлепя стикер лепнат на новите лампи в деня на мача между Левски и Лацио. НЕ СЕ МАХА, така че не говорете глупости.

Анонимен каза...

Фенове на футболни клубове. Надъхани, че са недосегаеми от футболните ръководства, млади, необразовани, хулигани наричащи себе си футболни фенове. Чиста проба келеши на които държавата не може да каже гък за вандалщината им. Държанието на стадионите-чупят, палят, замерват полицаи. По улиците-безобразия, не спазване на обществения ред, чупене и трошене на обществено и частно имущества. Полицаите ги охраняват и гледат безучастно на това. Не могат нищо да им направят защото ги спират ръководството на МВР. То е спряно от политиците. Това е картината н РБ, която аз квалифицирам като свинщина. Проблема е решим и то много бързо. Намесва се полицията товари самозабравилите се говеда, съд по бърза процедура и в Белене 1 месец да чукат камъни на хляб и вода.Нарушавали им правата? А те не нарушават ли нашите? Обществените права къде са и защо се допуска това? При втора проява-бой до насиране. Трети път няма да го направят. Но проблема е, че това никой няма да го нареди, от МВР ги е страх за службичките им, а политиците са алчни курви. Затова феновете ще мажат и серат на всичко, а общините с нашите пари от данъци ще поправят щетите. Това ли е прехвалената демокрация която ни налагат. Това е слободия и неспазване на закони. Това не е демокрация.Това не е държава или поне аз такава не искам!!!!

Анонимен каза...

Марио Бисеров и Минко Донковски са оспрейосали знаците.... МЪР*И

Анонимен каза...

ЧИКИДЖИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Говеда сини вий пак сте втори,а ние червено-бели шампиони ;)

Анонимен каза...

браво натопете хората . дори не знаете фамилията на марио ....... за всичко са дребни хулиганства са виновни "ултрасите на левски'' мислят си че са много интересни с тея лепенки,но не са напротив само грозят града ни

Анонимен каза...

Има няколко човека в тоя град, разни тънкопишковци като Марио Бисеров(синковец на полицай) или братята Георги и Йосиф Банкови, дето са решили да се правят на големите ултраси, и понеже са ходили по 2 пъти в София за някой мач и са видяли, че там целия град е осквернен с такива същите лепенки и спрейове, и решили да осерат и из Троян. Абе, тапапнарино като искаш да си изливаш простотията, трябва ли да е по знаците и табелите?! Направи го някъде дето поне няма да пречи! Големите хулигани били, ама всяка вечер по къщите им им дърпат ушите и ги шамарят, че не слушат... СРАМ сте момчета, срам за града!

Анонимен каза...

Милицията да вземе да си свърши работата или да даряват суми от заплатите си, ако не им се върши!

Анонимен каза...

Марио: Момчета и момичета само едно ще ви кажа като незнаете кои е драскал със спрея да не говорите много а??? А също така с лепенките не е банков,а няколко други момчета около 10 така че си замълчавай те всички ;)

Анонимен каза...

до 16ти - Е, знаем му фамилията във Фейсбук я пише - "Марио Бисеров ЦСКА" от това следва че фамилията му трябва да е ЦСКА.

Анонимен каза...

И още нещо не съм само аз от най запалените в троян ЦСКА ри има още имена незабравяй те ;)

Христо Калистерски каза...

Защо пишете анонимно?
Момчетата от новата синя вълна в Троян ми направиха много добро впечатление на юбилея с Лацио! В крайна сметка бях при тях в сектор Б и мога да преценя, какви момчета са! Естествено е,че на тази възраст могат да се направят дребни грешки като лепенето на подобни стикери на неправилни места! В никакъв случай обаче не са хулигани и всичко най-лошо! Такива глупости пишат идиоти, които не са стъпвали на стадион, ама дай да приказваме! И мисля, че проблема на държавата е в управляващите, а не в децата, които са дали израз на любовта си към единствената институция останала през последните 70 години в България! Но след като в крайна сметка сме недоволни и навикваме собствените си деца, нека първо погледнем какви родители сме и каква е нашата вина за това състояние в държавата ни и какво ще оставим на тях - едно голямо нищо! А на Пешо Петров ще му кажа, че не е прав, защото не можем да се разграничаваме от малките, трябваше навреме да се усетим и да ги посъветваме да не лепят където им падне! Ама в стария клуб се занимаваме с други глупости, вместо да помогнем на момчетата в интересните им и амбициозни начинания, а не да гледаме само да сме с чаша бира на масата!
Предлагам общината да даде едно табло на клуба на привържениците на Левски на центъра, на мен лично ще ми е по-приятно да гледам нещо свързано с Левски отколкото ликовете на бивши кметове и общински председатели като минавам през центъра!

Анонимен каза...

ДЕСЕТКИ указателни табели и пътни знаци в Троян са съсипани от залепените по тях несметни количества фенски стикери на футболния ФК „Левски” и последвалия отговор – замазване на сините стикери с червен и черен спрей от противниковата агитка (явно на ФК ЦСКА). Това стана ясно на пресконференция на кмета Донка Михайлова вчера (12 юни). ..............................................................................................
Това ли само направи бе госпожо Михайлова? А, ааа и си се разпоредила да се сменят с нови пак за наша сметка. Защо бе Михайлова? Ти да си чувала, че в този град има полиция и прокуратура? Защо не ги сезира та да се намерят келешите и те да заплатят новите знаци?Значи според взетите мерки от Вас госпожо Михайлова, всеки хулиган в този град може да чупи и троши, а Вие госпожо кмет ще поправятещетите с нашите пари така ли?Че то така де го дават?Къде спите бе господа общински съветници? Къде Ви е контрола над кметицата?Кога в този град някой ще удари по масата и ще каже-стига свинщини!

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

Йосиф Банков:

НА 17-ти да му кажа да не знае много, много, защото в този сайт всеки пише каквото си иска без да има и понятие от нещата, които се коментират. Също както Христо Калистерски каза не разбирам защо като сте толкова "компетентни" пишете анонимно, страх ли ви е да застанете зад думите си или какво ? Да ти предложа лично да се видим и да си поговорим или ти ни познаваш всичките щом даваш такива цветущи определения по наш адрес, приятелю ... :)

Анонимен каза...

В интерес на истината така наречените стикери не са проблем, защото могат да бъдат премахнати, а и ако не са залепени по средата на знака не закриват самото означение, което всъщност е важното за организацията на движението. По-големият проблем е петната от спрейове, което лично за мен е абсолютна идиотщина и безсмислица, дело на троянските фенове на цска. И да вметна само, че стикери в града разлепени има и на двата отбора, просто червените явно не са били снимани от автора на статията. Също така трябва да се има предвид, че доста често преминаващите през града ни фенове олепяват знаци със стикери, особено табелите на входа на града.

Ol` dirty bastard каза...

Значи като цяло боята от спей е малко "ташак работа",и не е невъзможно да бъде изтрита.Става и със спирачна течност и парцал.А боята на знаците би трябвало да е достатъчно качествена,за да остане невредима от този препарат,ако може така да го наречем ... в крайна сметка аз съм го пробвал това (не върху знаци разбирасе),и преди да се дават сума пари за нови знаци,не е лошо да се потърси и алтернативно решение на проблема.

Анонимен каза...

Марио Бисеров :
Пак ви казвам нетопете невинни хора като мен и банко за вс квот дтане в Троян се аз и банков като най запалени пак ви казвам не съм драскал със спрея по нито един знак! Не сме само аз и Георги едни от запалените фенове в града Blue Boys Troyan sa okolo 30,40 запалени а Армейци Троян около 25,30 така че не обвинявайте само мен,Гошо Йосиф и така.Това е от мен и пак ви казвам нямам нищо в работата със спреьове ре ;)

Анонимен каза...

Ми Минко Донковски, Мокера, Колевски,Драголов,Шкодров и Компания

Анонимен каза...

do vseki znak-militsioner !

Анонимен каза...

Повечето стикери на Левски са налепени от Данчо (дебелия) и Кико (русия гей) ..също така посред бял ден съм виждал Георги и Йосиф..така,че да не казват,че не са лепили.Даже имаше и спречкване пред кафе Тифани,което видях с очите си.Георги знае :)

Анонимен каза...

Петър Попов:-------Първо малко корекция на фамилията ми.Второ не съм казал точно тези думи и не се разграничавам от младите фенове.Казах ,че това не е организирана акция и ,че вероятно е дело на по-малките, т.к. човек на нашите години трудно ще отиде да лепи лепенки.Иначе многократно съм заявявал, че се възхищавам на ентусиазма и енергията на младите, дори цялата организация по юбилейния мач беше изцяло тяхна.Също така както каза Калистерски това не са хулигани, а момчета обичащи отбора си които цяла пролет нямат изпуснат мач.Разликата в поведението между тях и техни връстници от страната е огромна.Относно поканата от общинската администрация не знам към кого е отправяна.Тъй наречения стар фен-клуб отдавна не функционира като дори на практика са прекратени и срещите на по чаша ракия (не бира).САМО Л Е В С К И

Анонимен каза...

Не е ли време Иван Иванов да ошамари някого... И после бащите да се изръсят по 200 кинта и да ги ошамарят втори път!

Не съм ли прав госпожо кмет и да спрем да се дърляме тука...?!

Анонимен каза...

Петър Попов-----макар и не по темата ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички ЛЕВСКАРИ!!! А на коментари като N15 няма да отвръщам с обиди, а ще го попитам какво направи неговия отбор за 5:0 годишния си юбилей? -Срязаха си гредите след финала за купата

Георги Банков каза...

Който иска да ми каже нещо - може да ме намери и знае как да се свърже с мен (ако изобщо има смелостта да го направи).

Анонимен каза...

Момци,ич да не ви дреме. Леля ви Доца е дърта комунистическа слуга,която за нищо не става,и от нищо прави големи проблеми.Залови извършителката на най-тежкото престъпление за последните 120 години-КРАДЛАТА НА ТЕМЕНУЖКИ!Сега ще бори и една група тийнейджъри,направи гаменска проява. А за това,че заробва родителите на тези "престъпници" и самите тях с нов заем от 5 милиона,не ѝ дреме.
Този въпросният урод Минко Донковски не е ли същият малоумник дето блъсна майката с количката на Вила Ванна?Навместо да се скрие от хорска срама заради деянието си,още повече се е разпърчило това педалче малко.
Горе главата,подкрепяй Левски докрай и БИЙ ЧОРБАТА ПО ЧАЛМАТА!

Анонимен каза...

Не разбирам защо тук са снимани само стикерите на Левски , като на цска има още толкова . И стикерите се махат и само с вода ,недейте обеснява ,че не може ! ;)

Анонимен каза...

Torcida Plovdiv: ние бяхме Кур за лефски! 100 години вечно втори! Хайде не обвинявайте нашите приятели от Троян! Кур за ГОВЕДАТА!

Анонимен каза...

пукни бе идиот 38.неграмотник такъв

Анонимен каза...

Минко Донковски :
36.Анонимен боклук,мишкар жалък.Това,че някой идиот ме е замесил в коментарите не означа,че имам някаква вина за случило се.Както каза Гошо : "Който иска да ми каже нещо - може да ме намери и знае как да се свърже с мен (ако изобщо има смелостта да го направи)". А точно ТИ искам това да ми го кажеш в очите.. ЖАЛКАР !!!

Анонимен каза...

Бегай от тук, бе убиец на майки с деца!Мястото ти е в затвора-гадже на циганите!

Анонимен каза...

Какво спорете излишно всичко е ясно ЛЕВСКИ СОФИЯ

Дончо Минковски каза...

Този Донковски, не беше ли онзи дето блъсна жената и едва не я осъдиха, че му е пречила с количката да си изпробва БМВ-то ?

Анонимен каза...

всичките армейчета-ГЕЙЧЕТА

Анонимен каза...

Банков : САМО ЛЕВСКИ ЛАЙНАРИИ

Анонимен каза...

Да, да ...... всичко може да се изтрие и да се отлепят стикерите ...лесноо е ... и също така искам да кажа, сина на ушев (бисеров) да не се оправдава, много хора (чорбета ми казаха че е той)

Анонимен каза...

хаха........мишкари 100% тези дет плюят по сметка на минко са малките олигофренчета дето родителите не ги е*ават за живи и ги оставят да си правят каквото си искат

Unknown каза...

Ей боклуци... големи клевети, големи приказки сте изписали.. Ние (Blue Boys Troyan) ни боли хуя от всичко изписано по-горе. Така или иначе няма как да докажете "тежките ни злодеяния" така, че няма особено значение. Айде със здраве, ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО! :)

Анонимен каза...

Недодялко,по-спокойно майка,малък си още,пести си нервите - ще вдигнеш я кръвно,я шекер ...

Анонимен каза...

Ушеееееееееееееееееееееееев, арестувай сина си заради спрейчетата хахахаха

Анонимен каза...

Като прочетеш всички коментари и те избива на смях. Разбираш и осъзнаваш грозната действителност в България.Комплексари и хора без стойности.Това сме ние всеки мрази другия ,все някой ни е виновен.Спорим за глупости само и само да си нахраним егото и да си избием комплексите.

Анонимен каза...

xaxaxaaaaaaaa браво 50ти, а за това, че Левски бил над всичко... браво ,похвално, явно за вас няма майки, бащи, семейства, любов....

Анонимен каза...

до горепосочените имена: Момчета, обръщам се конкретно към Георги Йосиф и Марио, вместо да разправяте как не сте замесени се замислете какво сте направили. Никой не очаква да напишете тука "ДА! Аз бях!" Помислете си какво правите следващия път като подгоните някого с олук откъртен от къща, защото бил казал само ЦСКА. Раздавайте го по така...

Анонимен каза...

Точно тоя Минко Донковски е келеша дето удари майка с количка на кръстовището с БМВ на хиляда години. Келеша си е келеш - колкото и време да мине - оправия с такива няма. След половин година до 1 максимум да очакваме още някоя простотия от прическото? Или се стегни, или заминавай да учиш някъде, поне да си проблем на друг град и на родителите си, не да вършиш простотиите си в Троян.

Анонимен каза...

Всякакви сикери се отлепят лесно с горещ въздух, а ако остане част от лепилото се почиства с кореселин или ксилол

Анонимен каза...

Като прочетох за отговорното поведение на кмета при това деяние,няма как да не си задам въпроса, защо Троян не е най-добрият град за живеене не само в България?Загрижеността ,която се показва в конкретния случай за джоба на данъкоплатеца е уникална. Досега никой предишен кмет не е показвал такова отношение. Нито при тегленето на борчове,които данъкоплатците ще връщат, нито пък към проблемите им.Да не говорим за отношението ѝ към пътните знаци и светофари. Хора биват избивани на пешеходни пътеки от ненормални изроди, а тя плаща пари на някакъв самозванец да казва,че нямало нужда от светофари. Вечерно време осветлението е толкова мижаво,че дори и знаците да не са намацани,пак не се виждат. Но тя лампи няма да сложи!

Анонимен каза...

РАЗРЕДИТЕЛ ХК - 1

Анонимен каза...

преди да се почистят знаците има едни 240 тулупа за чистене в София

Анонимен каза...

Аааа 57-ми, чича ти Енкин и дяда ти МинАк де ги изхФърли от класацията, ще вземат да се поболеят нещо. Те на Донка за газов фенер пари не оставиха, само за някоя кашпия хартисаха, а той осветление искал човека и светофар као у Софето, чекай барем от следващия кредит! Донка сад има проблем с новио пикочопровод на Троян оти много народ са навъди у тоа град, а па вие сбираите пари от закуските за БТР-и, оти не се знае со кола дорде ша стигнеш! ;)

Анонимен каза...



"футболните идиоти на Европа на" (накратко, "Euroidiots") е популярно, иронично име на български футболен клуб ПФК Левски (София), по-рано Витоша (София). Той първо се появява в няколко европейски медии след мача между Royal Antwerp и Левски (UEFA Cup 89/90, 1-ви кръг). В този мач Левски бяха водещи с 3:1 до 89-ата минута, а след това Антверпен успя да вкара три гола в следващите 5 минути с 10 души на терена. Мачът завърши 04:03 за Антверпен и те са били през след първия мач 0:0 в София.

Като резултат от фиаското на Левски, на 26 септември 1989 г., на популярния в Европа Sports Channel "Евроспорт" започна тяхната вечер UEFA преглед мач с мач на Левски, като се позовава на тях, тъй като "футболните идиоти на Eurpope". На следващия ден, на френски спортен вестник "L'Equipe" отново споменава Левски като "Euroidiots" за тяхното фиаско срещу Royal Antwerp. Съвсем наскоро, на испанския вестник "El Mundo Deportivo", посочена Левски София като "El Debil" преди мача на Левски Лига Европа с Виляреал. "El Débil" е на испански превод на "Идиотите" - "El Villarreal себе estrena предварителната ел débil Левски"
След поредица от бедствия в европейските футболни турнири, различни вестници и спортни уебсайтове в България са непрекъснато посочена Левски София като "Euroidiots" ...










Анонимен каза...

"футболните идиоти на EURPOPE". Неграмотна работа.

Анонимен каза...

и спортни уебсайтове в България са непрекъснато посочена Левски София

Анонимен каза...

57-ми, Михайлова в коментарите под предишна статия отговори, че експертът е дал мнение относно нуждата от светофари напълно безплатно. Такива като теб обаче продължават да си пеят едно и също. На идиоти като тези, омазали пътните знаци, и светофари през пет метра да им се сложат, пак ще правят нарушения.
Само яки глоби оправят работата и Михайлова е прекалено мека в това отношение! Би трябвало да се глобят фенклубовете, и на Левски, и на ЦСКА, с една хубава сума, а не всички ние да плащаме за новите знаци!

Анонимен каза...

Михайлова ако ти каже,че един лев е равен на 4 английски лири,пак ли ще ѝ повярваш?А аз вярвам на това,което виждат очите ми :

"НЯМА НУЖДА от светофари на проблемното кръстовище на ул. „Христо Ботев” и ул. „Радецки” (под болницата), където наскоро стана поредната тежка катастрофа; същото е и за другото сходно като натовареност и проблеми кръстовище на същата улица – под Вила „Ванна” (ул. „Хр. Ботев” и ул. „Симеон Велики”). Такава е констатацията на поръчаната от Общината експертна оценка, извършена от екип на „Виалукс България” ЕООД начело с управителя на фирмата инж. Николай Васков, стана ясно на заседание на Общинската комисия по безопасност на движението в Троян (31 октомври)."

Анонимен каза...

който ще да го е направил то както е тръгнало знаци няма да ни трябват с този воден цикъл

Анонимен каза...

66-ти, доста си прав, целия град разкопаха ...

Анонимен каза...

Aко от полициятa някой си нaпрaви трудa дa привикa ,, aнонимните", чрез следственa тaйнa нещaтa ще бъдaт повече от ясни. Остaнaлото сa прaзни прилкaзки. Нaй- лесно се поемaт aнгaжименти с чужди пaри.Този път, моля знaците дa бтдaт зaкaчени нa нужнaтa по зaкон височинa!!!

Анонимен каза...

Някои изводи: Колкото повече стикери се лепят насам-натам, толкова Левски е по силен. Колкото повече червен спрей има върху тях-толкова по-силен е ЦСКА. Хората от агитките са по-левскари/цесекари от самите спортисти в клубовете. Има големи правописни грешки в коментарите на МОМЧАТИЯТА.
И интересно, защо има далеч поизявени спортисти от футболистите, а нямат фен-клубове?

Анонимен каза...

Дали нямат бе,г-н опитвам се да бъда оригинален? Това,че негово величество полуидиота не знае,не означава,че нямат! Аман!

Анонимен каза...

Оригинален Полуидиот:Моя грешка, дълбоко се извинявам на 70-ти, може да имат фенклубове,но те поне не лепят стикери тук и там. Всъщност, аз не знам дали и в този случай агитките имат нещо общо, може някой си да се шегува, топи ги и т. н.

Анонимен каза...

КУР ЗА УШЕВ

Анонимен каза...

Абе вие всичките много знаете да пишете анонимно ама никой не смее да си напише името.. ;))))

Анонимен каза...

К*р за всички вас и за Левски и за ЦСКА само Олимпик Ралчови камъни !

Анонимен каза...

Ей , вижте сега относно за 17, 29. Тези момчета няма да тръгнат нито да пръскат с спрей,нито пък да лепат някакви смотани стикери.Познавам много добре братята Банкови и те са луди левскари но въпреки това имат малко мозък и няма да тръгнат.Пък за Марио и Минко за тях пък 100про съм сигурен че и на абер си нямат от тези неща.Така де това с знаците е извън правилник малко се замислете който и да сте ..

Анонимен каза...

До номер 8 аз съм Д Николова, проблем ли има бе? Стига сте се оправдавали като ученички!!! Смешно е, седнете си на гъзовете и си гледайте учението, не да юи се правите на 'хулигани'

Анонимен каза...

Давам квартира на буковец тел : 088 667 9677

Анонимен каза...

Да бе точно пък банковите няма да тръгнат,ай моляти се

Анонимен каза...

Ей смотаняк,ама кат играхте с пфк "див заек" врабево кво стана а? :D

Анонимен каза...

и накрая какво излезе? феновете са най-големия проблем на града."самоудавянията " и побоищата пред дискотеките са просто случайност.кредитите на общината и разкопаните улици също.или е по-лесно да действаме по сталинския модел няма човек няма проблем

Анонимен каза...

До 78 да няма да тръгнат или аре питай ги да видим кво ш кажат...

Анонимен каза...

Ушев, виж сина си, курво!

Анонимен каза...

Няколко пъти ми криете коментара, но аз пак го пиша! От Левски замесените са с инициали КК, НГ,ТХ, ХЦ, СС, РП, НИ. Тези, които са от ЦСКА са МБ, ГХ,СК,БА,КИ

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

КУР ЗА УШЕВ БЕЕЕЕ МЪРШИ И ЗА ЦСКА 2

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |