Големи яйца!

* Пред Община Троян се появи гигантска кошница с огромни шарени великденски яйца
За Великден
СЛЕД КАТО за Баба Марта (2014 г.) събраха очите на наши и гости с над 2-метровата мартеница Пижо и Пенда в центъра на града и с декоративната цветна стомна троянка от другата страна на реката, също превърната в грамадна мартеница, за Великден Община Троян и Общинското предприятие (ОП) „Комунални услуги” ни зарадваха с нови атракции.

ПРЕД СГРАДАТА на Общината се появи гигантска кошница с огромни шарени великденски яйца – голяма радост за малчуганите, а и за всички останали. Споменатата стомна троянка също бе нагиздена в шарена великденска премяна, изпълнена от възпитаници на Художествената гимназия (НГПИ „Проф. Венко Колев”).

Т21

Бел. ред. Някои сигурно ще кажат „Големи яйца!”, тоест – какво толкова. Ще им опонираме. Защото тези „големи яйца” означават фантазия, настроение, остроумно намигане, все градски неща, които са ни необходими. И правят живота по-смислен и по-хубав. Христос Воскресе!

33 коментара:

Анонимен каза...

Парите са при вас

Анонимен каза...

И кошницата с яйцата, и стомната са чудесни атракции и за гостите на града. А могат и снимка да си направят до тях. Браво!

Анонимен каза...

Така или иначе нищо друго атрактивно няма в Троян.

Анонимен каза...

Браво и толкоз без философстване....

Анонимен каза...

Първата снимка-пълна тъга, без философстване...

Анонимен каза...

На фона на празният град, бедните, очуждили се хора и вечната усмивка на "управляващите" , това е малко, хм, странно :))) , но кой както си иска. Браво, г-жо кмет, дано освен шаренията откриете и повече платени работни места, защото искаме да си гледаме децата в родният град, а не по света !!!!

Анонимен каза...

Да притеснителна е снимката с празния площад. Дали не симвилизира нещо?

Анонимен каза...

36 000 po-malko ziteli za edna godina! Topim se!

Анонимен каза...

По повод големите яйца в Севлиево ги имаше още преди месец, град Троян много се забави едва този четвъртък ги сложиха, много изостанал провинциален град е този Троян,добре че ги има къщите за гости по селата че да живне малко града по празниците иначе трагедията е пълна !!!

Анонимен каза...

Същото беше и с мартеницата.В няколко града имаше същата мартеница,само че няма кой да им захвалва за голямото "направено" .

Анонимен каза...

В няколко други града имало също мартеници и яйца, ама за сметка на това си нямат мрънкалници като в нашия.

Анонимен каза...

6-ти, кметът не открива работни места, прочетете ЗМСМА, за да се информирате какво влиза в задълженията му.

Анонимен каза...

Така ли,явно назначените пенсии на работа в общината,не ги броиш!

Анонимен каза...

големи Яйца

Анонимен каза...

13-ти, искането за откриване на работни места, всъщност е за раздуване на щата в администрацията, така ли?
Интересно, навсякъде се говори за съкращаване на администрации, а вие искате от кмета да открива нови места...

Анонимен каза...

Искане?Кой иска,къде иска? Я се научи не само да четеш,а и да разбираш прочетеното. Общината е тих пристан на пенсионирани наши хора.От години!

Анонимен каза...

Хайде ти пък се научи да четеш, и като го постигнеш, внимателно прочети шестия поред пост, за да проумееш кой какво иска. И друг път да не се намесваш неподготвен/а.

Анонимен каза...

Защо тогава се обръщаш към номер 13?

Анонимен каза...

Защото той се намеси с не особено адекватна реплика след поста ми, насочен към номер 6, с което ме заблуди, че 13 и 6 са един и същ човек. Други разяснения?

Анонимен каза...

Да, здрави ли са ти яйцата ?

Анонимен каза...

Да, и са големи!

Анонимен каза...

Може да са големи, но са кухи като онези пред/в общината.

Анонимен каза...

Ако избиването на комплекси под статията ти помага да намалиш хапчетата, продължавай.

rosirosi664 каза...

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Бъдете здрави и щастливи! Бъдете и малко поне смирени! Когато се направи нещо хубаво се усмихнете! И идете на изборите да гласувате,за да не се сърдите след това! Не плюйте по красивото! Радвайте се на красотата! И бихте ли ми припомнили кога и кой преди е украсявал града така? Тук поне не говорете за политика. Весели празници!

Анонимен каза...

Града? Ти да не си се натровила с яйца ?

Анонимен каза...

Христос воскресе!
Рано-рано ни направиха антиреклама!
Чифлик-4-звезден хотел без вода, колкото я има е мътна, разбита тоалетна, мухлясала завеса в банята, мухъл около ваната, ръждясали метални части, съмнение в посетителите за чистотата на приготвената храна при тези проблеми с водата!
Провалени празнични дни на хората, които може да не се върнат никога вече на това място!
Утре се очаква разговор с гръцкия собственик, ако го открият!
Доколкото си спомням, преди време имаше положителна реклама за същия, неговите възможности, и същия хотел!

Анонимен каза...

Положителна или платена от т.н. меринжей, в която разбира се,се хвали:)

Анонимен каза...

Отзивите за хотела бяха добри при старите собственици. Сега е пълна скръб.

Анонимен каза...

Нормално като всяка сериозно манипулирана база, да се износва и амортизира.Плаче за ремонт,както и Балкан както и Дива. Все пак хотели по на 7-8 години,Дива над 10, няма как да са в топ състояние.Но виж,съотношението качество на услуга и цена, е просто излишно. Плащаш луди пари за нищо.

Анонимен каза...

Да, правилно! Жилищни кооперации по на 7-8 години приличат на 40-50 годишни/отвън и вътре/. Цените са за първо качество, а материалите и изработката-за ХVI-то!?
След като са за ремонт, защо се експлоатират още, и то на такива цени, защо си плюем на суратите/извинете за израза/, защо рискуваме здравето на хората? Има ли органи, които да проверяват и санкционират?
Раздутите цени на апартаментите преди, сега излизат на хората "през носа"!
Видимо е и друго-40-50 годишни хора в България приличат на 70 годишни!? От сериозна експлоатация и стрес, разбира се. Един час работа в нормална европейска държава, се равнява на надницата от 8 часа в България, на същите обикновени хора.
Възкресението ни е почти невъзможно при такова управление/експлоатация/.
Какво ще правят накрая и експлоататорите, когато се свършат експлоатираните?

Анонимен каза...

Ще внесат роби от Китай.Докато овцете са с наведени глави и се бунтуват само в интернет и на маса,това ни е съдбата!

Анонимен каза...

Тук темата за какво е? За износените хотели или за великите инициативи на кметицата? Ох, просълзявам се като я спомена:'(

Анонимен каза...

С нетърпение очаквам украсата за Гергьовден...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |