Яка кражба от бензиностанцията в Борима

* Неизвестният извършител разбил шахтите и отмъкнал около 5000 л дизелово гориво и 400 л бензин, грози го до 10 години затвор
Крими 
НА 10 ЯНУАРИ в РУП – Троян е започнало досъдебно производство срещу неизвестно лице, извършило кражба с взлом в с. Борима, научихме от прессъобщение на полицията. Предната нощ авантаджията успял чрез разбиване на два катинара да отвори шахтите на бензиностанцията в селото и да източи около 5000 л нафта и 400 л бензин. За да замаскира извършеното, предварително демонтирал уредите за измерване на нивото на горивата.

ОБРАЗУВАНОТО производство е по чл. 195, ал. 1, т. 4 от Наказателния кодекс и „бензинджията” го заплашва лишаване от свобода от 1 до 10 години.  

Т21

9 коментара:

Анонимен каза...

зАПЛАШВА ГО ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА - дрън-дрън...заплашва го единствено неразумното харчене на парите от откраднатото !!!

Анонимен каза...

Ха,Ха,Ха,Ха,Ха,Ха......

Анонимен каза...

Сигурно му е причерняло от цените.Браво на Хаидукът.

Анонимен каза...

само така хахахаха

Анонимен каза...

Барманът каза :
Това ще да е работа на Д. Енкин или на М. Акимов. Аз тия двамата отдавна не ги пускан в бара, щот все нещо изчезваше,когато те идваха да пийнат по едно :)

Анонимен каза...

до коментар 5-барманът каза ... Какъв е този твой бар - да минават само с по едно???

Анонимен каза...

Незнайно защо.но коато се случи някоя беда на някй от нас,останалите се радват! Вие господа граждани,мислите ли че България някога ще се оправи,докато има злоратство и несебеуважение! Дано го хванат ПРЕСТЪПНИКА!

Анонимен каза...

Майстор(и) брееее!

Анонимен каза...

Айде сего всички които са работили на тази бензиностанция през последните 10-15г. да се явят в РУП Троян за справка.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |