Здравейте, балканжийки!

* Затова ако има някоя жена от вашия край, самотна като мен (на възраст 45-50 години), копнееща за добър, весел и общителен мъж, нека ми пише или позвъни
Запознанство 
Казвам се Николай Айвазов, на 50 години, канадски гражданин с български корен. Мой сънародник популяризира в Канада „Троян 21”. Отлично списван вестник, четем го с интерес.

Мен специално силно ме впечатляват материалите, в които главни действащи лица са балканжийките. В продължилото в годините ми устройване в живота не успях да се задомя. Сега нищо ми не липсва, но нямам само едно - домашен уют, с добра и приветлива стопанка до мен. Затова ако има някоя жена от вашия край, самотна като мен (на възраст 45-50 години), копнееща за добър, весел и общителен мъж (непушач, пийващ за настроение), нека ми пише или позвъни.

За контакти с мен

Имейл: nayvazov@ucalgary.ca
Скайп: ayvazov, nikolay
Телефон: 403-371-249
Адрес: Calgary, Canada, H4-2723-38 ST, SW T3E-3E9

26 коментара:

J каза...

Запознанства/обяви 21...

Анонимен каза...

Генади сигурен ли си, че в пурите не си слагаш марихуана ?

Анонимен каза...

Така е като няма какво да напише в тоя вестник :/

Анонимен каза...

Бас държа, че ан.3 е ИП и се сърди, че балканджийките ще го загърбят и ще харесат безпартийния Ники Айвазов, който си е пич отвсякъде

Анонимен каза...

Частен вестник,обяви и за запознанство какво лошо? Браво на човека,че има смелостта да се покаже и да каже какво желае.

Анонимен каза...

Успех Николай,има хубави троянки и дано стане работата....

Анонимен каза...

До г-н Админитратора на този сайт.
Чашата съвсем преля! Не е ли време да вземете някакви мерки спрямо този под номер 4, който месеци и години наред злослови по мой адрес и ме набеждава, приписвайки ми чужди коментари. Имате му IP-то и не е проблем да реагирате.
Това ли СВОБОДАТА НА МНЕНИЯТА? Да клеветиш, да лъжеш, персонално да злепоставяш, а мнение - никакво.
Няма уважаващи себе си сайтове, които да не подлежат на модериране. И то именно заради такива нагли и безпардонни типове като този под номер 4. Навсякъде подобни участници, които си позволяват да клеветят и обиждат другите участници биват изхвърляни като боклук и повече не ги допускат!!!
Аз съм единствения, който редовно се подписва под коментарите си в този сайт. Има някои които също го правят, но все по-рядко. Други изобщо не смеят, а всички - за да не бъдат оплювани или набеждавани от такива като този под номер 4.
Аз съм единствения общински съветник, който застава с името си публично и редовно информира и коментира с хората. Това ли е "наградата" - някакъв самозабравил се тип да ме преследва и клевети, а вие на практика да се превръщате в негови съучастници като собственици на сайта, които не реагират на подобни клевети и набеждаване от години?
Надявам се на адекватна реакция от ваша страна!
ИП

Анонимен каза...

Ми,господин Пеевски,явно сте го комплексирали въпросното същество,че навсякъде му се привиждате.
Кажи си бе,4-ти, на карти ли те би Пеевски, дъвката ли ти взема?

Анонимен каза...

Елена каза: По балканжиѝка не мога да съм, но за разлика от теб Николаѝ , ти живееш в голям град ,малко те познават,а ние тук всички се знаем , не намирам смелост да си кажа името,но ме заинтригува. Отговарям по моему на изискванията ти,писах ти надявам се ще ми отговориш.Бъди все така отррит и човечен.

Анонимен каза...

Е-е-ех,двама млади - двама мераклии......Амин,дай боже да се вземат и да са щастливи!В тази пуста далечна Канада да свият и те гнездо....

Анонимен каза...

Г-да частни вестникари, коментарите като този на N4 превръщат този форум в говорилня на пъпчиви незадоволени пубертети, а не в приемливо място за размяна на мнения. Наистина се замислете и направете нещо по въпроса.

Анонимен каза...

Ми,8-ми, да ти кажа ве. Само едно магаре ли се казва Марко?
Та и тук някакъв си абревиатурчик реши, че е най-важният, че само за него трябва да се пише, че трябва безпрекословно да приемаме неговата"размяна на мнения", без право на наше мнение!
ИП може ли да е например съкращение на Издателство "Просвета" или нова неправителствена и безпартийна организация на самотните мераклии "Искам Пу.ка"??:))) Пардон за чистосърдечния ми хумор-дано няма засегнати

Анонимен каза...

ИП, някъде написа лъжа, вмени мнение,или каза неистина ?
Явно нямаш никаква аудитория, която да се радва на "чистосърдечния " ти "хумор", както сам се определяш...Нищо, мисли се за остроумен, но недей обижда и клевети хора,които едно,че не познаваш,а и явно си далеч от това което пишат...

Анонимен каза...

Davay Kolyo!

Анонимен каза...

Мнение: Не разбирам мъжете над 50г., възраст когато дават обяви за запознанство. Толкова ли са калпави, че една жена не могат да завъртят около панталона си. А като излезеш на улицата е пълно с жени, по-вечето от които ще ти пуснат не след дълго увещание.Още по-вече такива като този"плейбой" с моряшка тениска и шапка на капитан на кораб, които живеят в страни където е легална проституцията. Къв ти е проблема бе пич? Плащаш и чукаш и всеки път различна. Без ангажименти. Или искаш безплатна българка-любовница и прислуга?

Анонимен каза...

Че те за какво друго стават българките? Имиджът ,който са си изградили, носи срам за цялата ни нация!Ма и тя пък една нация...

Анонимен каза...

16-ти, на постъвените въпроси от теб"за какво стават българките" питай майка си. Тя най-добре ще ти отговори, особенно като ти обясни какво е родила.

Анонимен каза...

Мммм, хубаво е твоята да те върне пак на училище. Личи,че граматиката не те е влечала...

Анонимен каза...

15-ти,човекът просто търси път за домашен уют на старини.Какво лошо? А за чукане може и да си чука, може и да е задръстеняк с жените,знам ли,но открито си казва какво желае човекът за разлика от мног от анонимковци тук. За това хвала му и успех Николаѝ. Може и на твоята улица да изгрее слънце

Анонимен каза...

Млад съм,добре изглеждам,висок със сини очи,образован, с добри доходи.Нищо не търся, само се хваля...

Анонимен каза...

Абе що си мисля, че се пиши балканДЖии, балканДжийки !Неграмотност голяма! че и по вестниците .Нямат ли си редактори?

Матю Граматик каза...

Когато си прост е поносимо, но когато си прост и се хвалиш с това, става комично. За езиковеда №21 ми е приказката.

Анонимен каза...

Матю Граматик..... Този 20 и 21, какво ли търсят тук , другарката Дружинна, участие ли им е поръчала...??

Анонимен каза...

Абе то кат' гледам...Канада, човек с положение.Хм, дали да не се кандидатирам и аз, нищо, че не съм балканджиийка, а балканджия.То като се замисли човек , болката отминава... :)))

Анонимен каза...

24ти, то кат' чета, си свикнал вече с болката, сигурно нямаш проблем и със срама, Ама чак па у Канада??? Такива като тебе тук гладни нема как да Умрат :)))

Анонимен каза...

Дрът Педал Това наи му подхожда на Този Циганин.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |