От ЧЕЗ се срещнаха с губернатора

* Милко Недялков: „Харесвам политиката на отворени врати, която е предприела вашата компания” * Предстои кампанийна подмяна на електромерите

На срещата, вляво - губернаторът Милко Недялков и шефът на ЧЕЗ - България Петер Докладал
РАБОТНА среща на областния управител Милко Недялков с регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Петер Докладал, изпълнителния директор на „ЧЕЗ разпределение България” АД Стефан Апостолов и служители на компанията, сред тях и шефът на троянското звено инж. Бойко Чавдаров се проведе на 4 декември в Областната администрация. Поводът бе представянето на новата организационна структура на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, въведена в началото на септември, както и състоянието на електропреносната мрежа в областта и рисковите райони.

ПРОБЛЕМИТЕ с електроснабдяването в планинските райони на област Ловеч в зимните месеци и обледяването на електропреносната мрежа в равнините части бяха част от въпросите, повдигнати от губернатора. Той подчерта, че туризмът в областта се разраства и това довежда до инфраструктурни проблеми. „Регионът Троян – Ловеч – Летница - Плевен е стратегически за туризма и моят съвет към вас е да погледнете с голямо внимание към него. Харесвам политиката на отворени врати, която е предприела вашата компания”, заяви г-н Недялков.

„НАДЯВАМ СЕ добрите ни взаимоотношения с Областната управа в Ловеч да продължат да се развиват в интерес на всички жители на Ловешка област“, каза от своя страна Петър Докладал. „Когато се работи по инфраструктурата на държавата, не трябва да се прави само пътя, трябва да се помисли и за електроснабдяването“, добави Стефан Апостолов; като подчерта, че голяма част от електромерите на домакинствата в района са стари и предстои кампанийната им подмяна. Г-н Недялков пък изиска график за подмяната, за да могат жителите да бъдат информирани своевременно.

Т21

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Изтъпанили се някакви чукундури за обща снимка! Обирджии! Симбиозата между крадците от чехия и ортаците им в лицето на смотаната българска държава продължава!
На всичко отгоре от статията нищо не се разбира - каква е тая нова структура; какво е състоянието на мрежата в района; ще подменят електромери, но в цялата област ли, не е ясно!
Гена, Генаааа, земи ги проучи нещата преди да ги пишеш!

Анонимен каза...

Ще сложат от новите електромери, най-модерните, такива които могат да си ги манипулират дистанционно. После се чудим защо имаме толкова много да плащаме ток.Това ще им се отчете като инвестиция.Новите електромери ще са производство на тяхната държава. Така те ще стимулират икономиката си.Ние ще гледаме за рошковци.Защото ние българите сме продажници. Не мога да си кривя душата и ще им призная, че когато нашата любима държава реши да сложи на тезгяха за продан ЕРП-тата, точно чехите казаха-господа не си продавайте разпределителната мрежа.Ще допуснете голяма грешка.Никой не ги послуша защото имаше тлъсти комисионни в милиони,а чешките евреи в това отношение са царе.За тези години откак влязаха във владение с колко се повиши цената за киловат и то с активното съдействие на ДКВЕР. Къде отидоха евтините 100кw за домакинство. Колко налушения бяха намерени в ЧЕЗ при възлагане на обществени поръчки и нищо. Лиценза им не бе отнет.Не са виновни ТЕ, а НИЕ, ЗАЩОТО ТЪРПИМ ВСИЧКО ТОВА!

Анонимен каза...

Политика на отворените врати или ЧЕЗ ни обясняват как научно и законно ще ни одерат кожите?Айде СТИГА!

Анонимен каза...

На снимката има айдути.

Анонимен каза...

Да попитам. В коя държава г-н Недялков е губернатор, защото в България първо няма такава изборна длъжност и второ - г-н Недялков е министър-председателски наместник, което е прието да се казва "областен управител".
Г-н Недялков няма права да извършва регионална политика, няма и бюджет за целта. Има едно единствено задължение - да контролира изпълнението на политиката и решенията на прекия си началник Орешарски, който пряко го е назначил на тази административна длъжност.

Анонимен каза...

На този пред родния ни трибагреник не му е мястото там.

Анонимен каза...

Подмяната на електромерите ще доведе до рязко повишаване на качеството на живот на българските граждани. Отдавна мечтаем за това.

Анонимен каза...

Напишети ги от ляво на дясно

Анонимен каза...

Що бе № 6, кво му е на този? Да не е за затвора?

Христо Христов каза...

Не, прекалено е тъп и стиснат!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |