Троянският прах „Изи” със златен медал от Пловдив

* Перилният препарат на „Веко” ЕООД бе отличен на Международния есенен технически панаир
Отличници 
ПРОЧУТИЯТ прах за пране „Изи” – произвеждан от троянската фирма „Веко” ЕООД във фабриките й в Троян и с. Дебнево, спечели златен медал на приключилия преди дни Международен есенен технически панаир в Пловдив (30 септември – 5 октомври). В тазгодишното издание на панаира участваха над 1030 фирми от 41 държави и както заяви преди откриването директорът му Иван Соколов: „Той отново ще бъде една панорама на всичко ново, което се случва в тежката индустрия, но пряко засяга и човека”.

ПРОИЗВОДСТВЕНАТА база на „Веко” ЕООД е една от най-модерните в бранша у нас. А производствената листа освен перилните препарати с марката „Изи” (сред които е и отличеният прах) включва още миещи препарати, течни сапуни, почистващи препарати, течности за чистачки на автомобили, водно стъкло, болкит и др. „Вашето качествено и иновативно производство прославя Троян и Ловешка област както в България, така и в Европа“,  се казва в поздравителния адрес, изпратен от областния управител Милко Недялков до президента на „Веко” ЕООД Хари Велев.

Т21

Още по темата:

31 коментара:

Анонимен каза...

Как ли още не са почнали злобните коментари?

Анонимен каза...

чакаме теб

Анонимен каза...

Браво! Действително заслужена награда. Много съм доволна - ползвала съм препарата против варовик, верото и праха за пране на тази марка! Бързам да кажа, че не работя във фирмата, понеже някой може да сметне коментара за платен!

Анонимен каза...

Не съм си изпил оцета и мълча, амаа...

Анонимен каза...

Направо и аз се чудя как още няма злобни коментари, типични за троянци...

Анонимен каза...

Браво!

Анонимен каза...

За съжаление,вече се появиха два такива.Номер 1 и 5 (:

Анонимен каза...

"Направо и аз се чудя как още няма злобни коментари, типични за троянци..."
Повечето от коментарите тук ги пише Маринов. Харито остана единствения му спонсор. Няма как да го коментира с лошо.

Анонимен каза...

Този прах за нищо не става - за да не съм голословна се опитвах да пера няколко пъти с него. Не изпира, миризмата му е отвратителна. За тези си качества е доста скъп като се има предвид, че няма и транспортни разходи. С малко повече стотинки, може да си купите същото количество "Ариел", с който да си изперете.

Ненова каза...

Това не е вярно.Прахът е много добър,верото - също,а течният сапун е отличен.На такъв панаир като Пловдивския не раздават награди на връз "мои"хора.

Анонимен каза...

И какъв е пловдивския панаир,Ненова?
Една замираща сергия ,на която такива като Хари са малцинство. Сума ти вносители на автомобили и техника,и тук таме някои реален български производител.А до преди години на този панаир идваха чуждестранни фирми да търсят български производи.Наградите в България се раздават като топъл хляб,стига да си си платил достатъчно.Сбъркана държава сме и това е.
А дали е добър прахът на Хари Велев, не знам,не го ползвам, но ми харесва, че там работят не малко хора, че се плаща редовно и не толкова малко.

Анонимен каза...

Пирамиди - фараони,и балъци за милиони ...

Анонимен каза...

По повод на коментар № 10 мога да добавя само едно. Липсата на реална конкуренция не прави една фирма най- добрата. Пловдивският панаир от доста време е жалка работа. Голяма част от фирмите не биха повторили, други от години наред не посещават панаира. Единственото хубаво на тази фирма е , че дава работа на троянци. Каквото съм ползвал на тази фирма не съм останал очарован. Всеки има право на мнение, моето е това.

Анонимен каза...

За моят джоб прах, сапун и веро са добри. Може да има и по-хубави.

Анонимен каза...

А Хайредин Велев няма ли да пусне в производство и течност за подмиване с ибрици? Поздравил го лично с писъмце стария му съпартийник и приятел Милко Недялков........

И.Ц. каза...

Турски прах разфасован в Троян! Факт!

Анонимен каза...

Ще закупя и ще го пробвам. Ако има нужните качества и е на добра цена ще повторя.Имам обаче предубеденост към праха, понеже познавам производителя му и дейността му от 23 години насам.Доста гнусна история.

Анонимен каза...

Ха,ха,ха....,старт...

Анонимен каза...

Аз работя във фирмата от 20 години и съм изумен от нещата, които се пишат тук! Не вярвам на очите си!
Вие ли знаете по-добре как е произведен прахът ни и каква е дейността ни - или ние, служителите и работниците във фирмата - 65 човека ?!?!?!
Вие, уважаеми троянци, най-добре е никога да не купувате и ползвате нашия прах за пране, защото е произведен във фабриката на Хари. В крайна сметка - колко човека в Троян могат да се похвалят, че имат две работещи фабрики и 65 работници?!

Относно етноса:
Хари Велев е толкова турчин, колкото е турчин българският президент, (ако разбирате метафората).
При нас работят етнически турци, етнически българи, цигани, но всички те са с българска националност, (ако разбирате разликата между етнос и националност).
Всички етноси са добре дошли, защото хората се делят на добри и лоши, а не на турци и българи.

Знаете ли, че заплатите ни са над средните за страната и ги получаваме редовно, на всяко 5-то число?
Знаете ли, че фирмата ни осигурява върху истинските ни заплати, а не върху минималните за страната?
Знаете ли, че всеки ден 65 човека се хранят безплатно?
Знаете ли, че получаваме безплатно от всички препарати, които произвеждаме, всеки месец?
Знаете ли, че ходим на тиймбилдинг, (ако знаете какво означава това), в чужбина, за сметка на фирмата?
Знаете ли, че всеки ден, над 10-15 човека чукат на вратите ни за работа?
Знаете ли, че тези неща са наистина повод за завист! Предполагам, че няма да ви е трудно да я изпитате!

Относно златния медал:
С него е награден прах за пране "Изи", а не лицето Хари Велев.
Единственият принос на Хари Велев за получаването на златния медал, е, че философията му е да произвеждаме качествени продукти.
Хари Велев е пич, но да го знаем, е привилегия само на работещите при него.
Това вие няма как да разберете, защото сте от "ТроянЪТ" и сте "връът"!

Анонимен каза...

Поредната пирамида на агента на ДС.Всеки го знае.Банките да ми мислят!

Анонимен каза...

Всички приказки след христа са за бъдева.Каквото и да говорите праха за пране ИЗИ е златен медалист когато фактите говорят и Боговете мълчат.За 1300 години България за пръв път прах за пране Изи е удостоен със златен медал.Благодаря ви!!!! : К.К

Анонимен каза...

Мислех да не коментирам статията,тъй като предположих,че златния медал е затворил устата на всички.Да,ама не.Аз пък мисля,че трябва да се даде златен медал на собственика,затова че се опитва да прави бизнес при тези трудни условия.Колкото до личността Хари Велев-лично съм бил свидетел на неговата отзивчивост към проблемите на хората.И на края искам да подчертая,че не работя в неговата фирма и не съм етнически турчин.Успех приятелю!

Анонимен каза...

,,Златен медал,,от Георги Гергов,който,,сви,,Пловдивския панаир/понастоящем Гергов е председател на ОС на БСП-Пловдив/ за Хайредин,който пък,,сви,, Изкуство-Троян/Велев пък е минал през почти всички партии на ,,прехода,,,само и само да е с тези, които са на власт/сега естествено е в ДПС/ -така се става капиталист в Булгаристан!Разбира се,трябва и да си бил в службите на ДС на БКП/агент,доносник,ченге-всичко помага!/ И сега -колко мило!/и символично!/ -ще произвеждаме миещи/!!!/препарати!Евалла!Ашколсун! А как се налагат новите продукти на Булгаристанския пазар?Ще ви кажа -с бой! На щанда на същия този Пловдивски панаир,на същата тази фирма ,по-миналата година,всеки клиент,позволил си?!? да се усъмни в качеството на продукта,е обиждан,заплашван и блъскан лично от Управителя! ТА ТАКА/следва продължение/.

Анонимен каза...

Хей , № 23........, ти си голям злобар и ми се види, че адски завиждаш....като много знаеш, що не направи ти две фабрики?

Анонимен каза...

И това за обидите и заплахите на Пловдивския панаир не е вярно! Ако е така, мислиш ли,че ще ги допуснат поредна година на панаира...ама че злобари има в тоя град...

Анонимен каза...

До 23 - ти
По миналата година фирмата не е произвеждала все още прах за пране. Може би са Ви били и блъскали на друг щанд, ако сте си го заслужили

Анонимен каза...

Някои хора не могат да спят ако някой направи нещо и успее.....тъпо племе сме.Поздравления от мене и пожелавам успех на производителите на "ИЗИ"!!!

Анонимен каза...

Абе друго си е да конкурираш Китай по по-ниски заплати в шиенето на калъфки. Устойчив и бързо развиващ се бизнес.На 3 смени ! Хари,я заплаши троенци (страшна работа сме ей),че ако плюят по бизнеса ти, местиш фабриката в Метковец( щот ме кефи как се произнася) !

Анонимен каза...

Истината е винаги по средата.

Анонимен каза...

УСПЕХ , УСПЕХ И МНОГО ЗДРАВЕ, НОВИ УСПЕХИ И ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА ШЕФЕ. ТИ НАИСТИНА СИ ГОЛЯМ ПИЧ И МНОГО ЧОВЕЧЕН КЪМ ВСЕКИ, КОЙТО ТЕ ПОТЪРСИ ЗА ПОМОЩ . СВИКНАЛ СИ НА ЗЛОБНИ НАПАДКИ И НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ ,ГЛЕДАЙ САМО НАПРЕД И НАГОРЕ, БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ.ТВОЯ БИВЩА СЛУЖИТЕЛКА

Анонимен каза...

ДА И АЗ ГО ПОЛЗВАМ ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА И ПЕРЕ , НО ВОДАТА НИ Е ВАРОВИТА И СЛАГАМ ПОВЕЧЕ ГРАМАЖ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |