„Чавдар” загуби първия си мач

* Троянци отстъпиха в оспорван мач на „Черно море Порт Варна”  - 68:77 * Най-добрите от нашите в мача – Даниел Пенков и Антон Цветков

Баскетбол, Републикански финали 2013 - момчета 14 г.

МОМЧЕТАТА на „Чавдар” (14 г.) загубиха първия си мач от републиканските финали, в които 12-те най-добри отбора ще излъчат шампиона на България в тази възрастова група. Нашите паднаха с 9 точки разлика от отбора на „Черно море Порт Варна” (Варна) в оспорван и равностоен сблъсък, който можеше да има и обратен изход. Мачовете се играят в столичната зала „Универсиада”, а троянци са в група В заедно с тимовете на „Буба баскет” (София), „Левски” (София), „Черно море Порт Варна” (Варна), „Овергаз” (София) и „Рилски спортист” (Самоков).

СРЕЩАТА тръгна лошо за нашите – 17:25 за варненци в първата част. Във втората „Чавдар” взе реванш и надделя с минималното 19:18. Полувремето завърши при резултат 36:43 за „Черно море Порт Варна”. По сходен начин се разви и второто полувреме – варненци взеха третата част (14:17), но в четвъртата успяхме да надделеем с точка преднина (19:18). Така се оформи крайният резултат: „Чавдар” – „Черно море Порт Варна” (68:77).

Даниел Пенков, Антон Цветков
ТОП РЕАЛИЗАТОР за нашите в този мач бе започналият като резерва Даниел Пенков (19 точки), а с най-много спечелени борби – Антон Цветков (11), който е и с най-висок коефициент от срещата (комплексната оценка за принос по всички показатели). Утре момчетата на „Чавдар” играят срещу „Левски” (София). Айде наш`те!

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Голяма работа,другият мач ще бият !

Анонимен каза...

Е все някой трябва да загуби,няма как. Нов мач,нов късмет :)

Анонимен каза...

Този Даниел Пенков е много добър , откъде се появи ? Браво,въпреки загубата.

Анонимен каза...

От зала Универсиада . Финали баскетбол - 14 годишни момчета. Чавдар загуби и втория си мач срещу Левски - София , но след много добра игра. Поздравления за треньорите Столаров и Диков за това , че направиха присъстващите троянци да се чувстваме горди. Успехите ще дойдат , отборът набира самочувствие!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |