Гонят от ГЕРБ ексдепутата д-р Анатолий Йорданов

* Червен картон е показан на общо 11 активисти на партията в Ловеч
 * Николай Нанков: „Саботираха работата и допринесоха пряко или косвено за сриването на общественото доверие към ГЕРБ”

Червен картон
Николай Нанков и Корнелия Маринова, Ловеч, 21 юни 2013 г.
БИВШИЯТ ЛИДЕР на общинската и областната структура на ГЕРБ – Ловеч и народен представител, избран мажоритарно, в предишния мандат – д-р Анатолий Йорданов, бе предложен за изключване от партията на заседание на общинското партийно ръководство миналата седмица. Заедно с е ексдепутата червен картон е показан на общо 11 активисти на ГЕРБ – Ловеч. Снето е и доверието от новоизбрания председател на Общинския съвет (ОбС) в Ловеч Тихол Тихолов – представител на ГЕРБ в местния парламент, но предложен от други и избран с гласовете на БСП. Паралелно с отлюспването тече и обратният процес – приемане на нови хора, работили активно за ГЕРБ в скорошната предизборна кампания и показали, че искат да участват в партийния живот.

ТОВА СТАНА ЯСНО на съвместна пресконференция на областния лидер и депутат от ГЕРБ Николай Нанков и колежката му народен представител и председател на общинската партийна структура Корнелия Маринова (21 юни, Ловеч).

Д-р Йорданов (вдясно) и Цветан Цветанов в Троян, Избори 2009
„ВЗЕМАМЕ МЕРКИ и действия за стабилизиране на структурите, приемаме нови членове – хора, които искат да бъдат част от ГЕРБ. От друга страна с решение на общинското ръководство предлагаме за изключване онези членове, които, криейки се зад партийната книжка, всячески пречиха на ГЕРБ, саботираха работата и допринесоха пряко или косвено за сриването на общественото доверие към ГЕРБ”, обясни случващото се г-н Нанков. По „казуса Тихолов” областният лидер заяви, че в случая имаме емоционален и кариерен възход, но морален упадък, а партията е снела доверието си от новоизбрания председател на местния парламент. „Тези хора не отстояваха принципите на ГЕРБ, работиха против партията не само на парламентарните избори, а и преди тях, не участваха в партийния живот на структурата в Ловеч”, поясни г-жа Маринова.

Т21

П.П. Припомняме, че по време на престоя му в Народното събрание д-р Анатолий Йорданов и съпругата му станаха собственици на голям фотоволтаичен парк край Ловеч (2 дка), което породи известни съмнения. Д-р Йорданов е сват на лидера на общинската организация на ГЕРБ в Троян Сашо Данков.

Още по темата:

27 коментара:

Анонимен каза...

Важното е ,че свата и наш Миньо остават.Доктора с тез два декара фотоволтаичен парк не го мислете.

Анонимен каза...

То като изгонят още по 11 от всяка общинска организацияв цялата област и то членове на ГЕРБа не останаха между другото те реално членове нямат след 1-2 години ще търсят рзс,десеебе,сдс и разни пародий на партий да се коалират да влезнат в парламента.Това става и в Пловдив,Варна и Видин!!!!!!!!!!!
Троянската организация на Б.Б. и пашата има 50члена,9местни председатели и еди Общински лидер (бат Сашо) за цялата община.
Минко Акимов дори не е член на партията или каквото беше там,половината съветници ........никой не плаща членски внос......абе разспасана команда .......има много който са подписали декларация за принадлежност към партията заради работа
УСПЕХ В ГОНЕНЕТО НА КАДРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Комунетата се активизират в плюене на ГЕРБ долна пасмина червена

Анонимен каза...

Метлата се завърта на широко. Боко се стяга за предсрочни избори, щото се осъзнал.Да ама не...
Само организации като 17 Ноември в Гърция, ще оправят положението !

Анонимен каза...

3ти Ки са тия комунета бе?????????та нали герБа са комунисти,мръсни герб-ялови

Анонимен каза...

ГерБ-ялови са за икономиката на БГ като Раундъп за плевелите !
хайде на село да копате картофа ,както каза Пашата Б.Б.


ХаХаХаХ Ху.й за вас аХХссаааааХХххахахахахааахаху...й

Анонимен каза...

корнелия м.е коварна к.чка и е почнала вече мръснишки да деиства срещу нанков.

Анонимен каза...

АМИ НАШИЯТ ВЕРЕН СИН НА ГЕРБ АКИМОВ ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПЯТ В ОС ?

Анонимен каза...

8ми Решението е лесно:
Милко Станчев или Тр.Трифонов да гласуват ЗА освобождаването на миНАК..........ако и сега ги купят предлагам да ги пуснем на една тайфа роми-затворници и публично изнасилване на сред центъра

Анонимен каза...

Акимов ще даде 20000 на М.Станчев и пак ще се измъкне

Анонимен каза...

Герб е вреден комунизъм за пазарната икономика, за това в БГ пазарна икономика не съществува. Всичкото е монопол, феодализъм и субвенциониране от приятелчетата в правителството. Спре ли субвенциониранието, ела да гледаш фалити. Конкурентноспособни фирми не се правят от овчари и от синовете им. Накрая и парите които откраднаха по времето на "прехода", ще се "изпарят".

Анонимен каза...

Нанц,радвай се доде си още актуален майка,че току виж и ти си стъпил в патъчките. Ще станеш пак юношата бледен :)

Анонимен каза...

МинАк бил опериран от срам

Анонимен каза...

България успя да се справи с Делян Пеевски, но Троян с Минко Акимов - НЕ успя!

Анонимен каза...

Аз си мисля, че Николай Нанков и той трябваше да е в групата с махнатите от ГЕРБ! Сашо Данков също! Тази Корнелия не успя като кмет и сега се вихри като депутат! Що за страна сме? Някои от тези, които са махнати да си кажат! Къде е Станка Лалева?! И тя да си каже...

Анонимен каза...

14-ти ти за какво се бориш да махнат минко трапчански и да сложат дилян желязненския ли ? И двамата са от една порода така , че няма смисъл . Поне се надявам че трапчанския от партийна злоба ще сложи прът в колелата на каруцата на крадците от бсп . Те и за туи напират да го махнат за да овладеят общинския съвет и да крадът на воля , а са доказали че го могат . Ние можем - каза донка и от тогава почнаха едни харчове за празник на сливата , рок академий и прочие все събития от световна и галактическа величина .

Анонимен каза...

16-ти, то МинАк, си е чиста проба "дрът" комуноид, ама просто съумя да се комуфлира и да краде и с бесепари, и с гербераси...

Анонимен каза...

Как защо 16-ти? Ами онези 4 млн глоби, дето всите ние ще ги плащаме, не е ли достатъчно основание????

Анонимен каза...

За тези 4 милиона които всъщност са 1,2 може да се сърдите на лобито на бсп в общинския съвет които съботират обжалването на решението на Софийския градски съд . Но ако решението беше паднало как соцялистите щяха да се оправдават с лошия минко от трапето , чиято най - голяма грешка беше , че не изрина енкиновите некадърни кадри от общината и те опорочиха конкурсите т.е. проведоха ги както би ги провел другаря ви енкин . Но ако ги беше изринал тогава щяхте да ревнете , че прави политическа чистка и гони суперпрофесионалистите в по голяма част пенсионирани некъдърници не направили нищо полезно за града през цялата си трудова кариера / какъвто е и самия акимов /. Сега донка разчита на същите кадри и резултата си пролича при така наречения празник на сливата . Така че да дадем шанс на трапчанския поне в края на политическата си кариера да направи нещо полезно за града и да спре безумните идеи за харчене на парите от комунистите .А за да натрупа малко повече злоба може да намалите трудовото му възнаграждение до минималното полагащо се по закон .

Анонимен каза...

От 19 малка корекция сега се разрових из нета и стигнах до сумата от 1,8 милиона "Заради завишени изисквания към участниците в търговете за строителство на пречиствателните станции на Сопот, Троян и Белослав, трите общините бяха наказани с 25% от стойността на договорите. Тръжните правилата са били написани така, че да спечелят определени кандидати, елиминирайки конкуренцията, установи Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ).

Така община Белослав, чийто проект приключи през лятото, вместо 21 млн. лв. получи близо 17 млн. лв. от “Околна среда”. Санкцията за Сопот е 4.5 млн. лв., а на “Троян” - 1.8 млн. лв. Това са най-големите наказания наложени на общини, като причината е, че проектите по програма “Околна среда” се равняват на от два до десет пъти на годишните бюджети на общините, каза министърът на околната среда Нона Караджова."

Анонимен каза...

Извинявай, ти нормален ли си?
А как ще обясниш купуването на общински имоти за жълти стотинки?Как ще обясниш конфликтът на интереси свързани с фирмата на Акимов?Как ще обясниш опитът за лапване без пари на сградата на БКС?
Не ви ли стана ясно,че какъвто е Енкин-такъв е и Акимов?!??! Не ви ли писна от този Параграф 22,и "изборът" на по-малкото зло?

Анонимен каза...

За купуването на обцински имоти на безценица и другите беззакония си има прокуратура , съд и т.н. Но единствения вариянт трапчанеща да се отзове пред "независимата" съдебна система е да обърка сметките на другарите комуняги за отклоняване на общински фондове . Иначе с подаването на оставка и отварянето на път за хората на енкин , ще иде да си харчи парите в хоремага на Трапето а другарката донка ще го изпрати с благодарности за добресвършената работа . Може и барилеф на сградата на пощата да му издигнат с европари все пак след краткото му управление успя да направи Троян град гласуващ за червената мафия .

Анонимен каза...

Изгониха основателите,останаха закривателите!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Приятелю,че той Троян винаги е бил бастион на комунизма. Разсмивам се само като си помисля,че за теб има разлика между герб и бсп на национално и на местно ниво.Една майка ги е раждала всичките, само,че тия дето се крият под полата на бойко борисов, са като щраусите .Само дето никой не им вярва !

Анонимен каза...

този малкия на какъв депутат се прави да взима оная дъртата и да им прави деца ако хване

Анонимен каза...

25 - тия, коя е "онази дъртата"?

Анонимен каза...

http://www.blitz.bg/news/article/209433

Гнус и лъжи е казаното от Кукувицата - народна избраница К. Маринова, която зорлем стана гербаджийка. Истината е, че избива комплекси, разчиства стари сметки и симулира актив за евентуални предсрочни избори.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |