Боговете поискаха оставката на Орешарски

* Навръх Олимп българска група, водена от троянеца Миро Нанков, разпъна надписа „Г-н Орешарски, и Зевс настоява да си ходите!”
 
На Трона на Зевс (вр. Митикас, Олимп), Миро - отпред, вторият отляво, 28 юни 2013 г.
НАШИЯТ ЗЕМЛЯК и добър приятел на Т21 – българският топ пътешественик Миро Нанков, преди по-малко от месец се завърна от поредното си пътешествие в Тибет. А в момента с неголяма група е в Гърция и реализира своя „кратка музикална форма” (както снизходително нарича пътешествията в по-близки и по-обикновени дестинации). Което само по себе си не заслужава особено внимание, още повече че е n-тото в Мировата колекция и си е „конфекция”, далеч от пътешественическите шедьоври на туристическата му фирма „Адвенчър клуб”.

НО АКТУАЛНАТА снимка, която Миро качи вчера (28 юни, петък) в страницата си във фейсбук, заслужава особено внимание. Защото най-горе на планината на боговете Олимп – на самия Трон на Зевс (връх Митикас, 2917 м), българската група, водена от троянеца, заедно с родния трибагреник е разпънала надписа „Г-н Орешарски, и Зевс настоява да си ходите!”. Запомнящ се жест на солидарност с хилядите протестиращи в София срещу марионетното правителство и кукловодите му. Чухте ли какво ви казват боговете, г-н Орешарски?!

Т21

П.П. Дали сега оня психясал продажник, дето се е надупил на господарите и много му личи, когато си е пропуснал хапчетата, няма да тръгне да „арестува” и Зевс…

Още по темата:

20 коментара:

Анонимен каза...

The Government down ! Bulgaria ahead!

Анонимен каза...

БОГОВЕТЕ КАЗАХА: СТРАХОТЕН ПРАЗНИК НА БИЛКИТЕ ПЛАНИНАТА И ТУРИЗМА

Анонимен каза...

2-ри и аз бях там...на Билките..:)) оле, страхотно беше! За първи път ходих, но заредих батериите за месеци напред:) И да, сякаш Боговете бяха там, с нас!

Анонимен каза...

ха-ха- тези ли са богове?
тези няколко хиляди протестиращи жикани от мутрите не са целия народ
Никога повече мутри, гълфони,крадци!!!

Анонимен каза...

колко ли плащат гербаджии за разпънат плакат с надпис за оставка? Примерно ако искам да разпъна такъв на остров бали

Анонимен каза...

Те комунягите ще те пратят на остров болшевик да им опъваш плакати .

Анонимен каза...

На кого се надупи Миро Нанков?
Поредната простотия ...

Анонимен каза...

Проста е баба ти 7ми.За надупването виж Сергей той е разтворил бузите за рязаната банда и за болния

Анонимен каза...

АШИЯ ГРАД БЕШЕ ДЕМОКРАТИЧЕН БАСТИОН В НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА,ОТКОГА ХОРАТА ИЗПРОСТЯХА ТОЛКОВА,ЧЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПРОСТАК,ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ /ВИНЕТУ/

Анонимен каза...

Миро да си върви в психиатрията, а не на Олимп!

Анонимен каза...

Много ми харесва частицата за притежание ,така смело употребявана в езика ни от едно известно време...Вземах си, Купих си,Да си...,
Само по това нещо можеш да съдиш,какъв егоистичен народ живее в тази държава...

Анонимен каза...

9, той каза че е прочел само половината

Анонимен каза...

"Кошмарът на олигархията", коментира "Капитал daily". Активна средна класа, т.е. свободните хора, които искат честни "правила на играта" в политиката и икономиката, и медии, които си вършат работата - това е истинският кошмар на едно управление, чиято цел е с ресурсите на цялата държава да обслужва най-вече интересите на шепа олигархични кръгове.
В последните дни новата тройна коалиция в лицето на БСП, ДПС и "Атака" направи всичко възможно да се самоопише като точно такава власт.

Анонимен каза...

13коментара на кръст и в ТОТ-10 на седмицата...ай, чупката бе?!

troyan21 каза...

До №14: Класацията се прави от компютъра, автоматично, тъй че няма как да има грешка.

Анонимен каза...

най голямото олигархично задкулисие в България е начина,по който държанките и хрантутниците на Отворено общество на еврейския борсов спекулант Сорос управляват и манипулират българския обществен живот.Създал съм група " пулбичен регистър на всички обществени личности на хранилка при Сорос.Имате ли представа колко журналисти,социолози,анализатори и прочее са негови стипендиати?С негови пари учат в щатите децата на всички шефове на БТВ и НОВА,с негови проекти се хранят всички социологически агенции,остава да добавим и армията безродници,които бълва неговия НБУ

Анонимен каза...

15. troyan21 каза...
До №14: Класацията се прави от компютъра, автоматично, тъй че няма как да има грешка.


...е, тука вече успяхте да ме размеете! Що ли си лисля, или ми се струва че някои хора са първи приятели с Миро, а даже и съученици??!
Ама, нищо лично...Живи и здрави!

Анонимен каза...

Искане за избори по байганьовски-това отразява снимката.

Анонимен каза...

Ганьо 18, не се прави на Алеко бе миндил с миндил!

Анонимен каза...

Снощи по медиите оповестиха информация, че ГЕРБ се цепи. Въпрос-тия от снимката как ще се разцепят и как ще се снимат? Може би с разделителна лента в средата? А защо се цепи ГЕРБ? Първо-в дясно има свободно място и всички не можали да влязат в парламента се бутат там. Второ-ГЕРБ бяха единни когато можеха да крадат. Сега нямат тая власт и почват да се изяждат едни други.Предлагам тия от снимката първо да изядат дамата. Първо е най- незащитена и второ все от нейде трябва да се почне. Наздраве ГЕРБ, да Ви е сладко както казват в турските съпунки.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |