Донка Михайлова: „Демократичните процеси в партията не работят”

* Ръководството на БСП – Троян насрочи за понеделник вечерта свое извънредно заседание, готви декларация * Изявление на кмета по „казуса Делян Пеевски”
Гореща тема
Донка Михайлова
ПАРЛАМЕНТАРНОТО решение за назначаването на Дилян Пеевски за шеф на националната сигурност, взето под диктовката на БСП и ДПС и лидерите Сергей Станишев и Лютви Местан, разбуни не само страната, но и най-отговорната за случилото се червена партия. Вече има вътрешнопартийна група, която заяви, че иска оставката на лидера Сергей Станишев. Младежката организация на БСП в Берлин пък в знак на протест напусна партията, което бе огласено от председателя й. По места в страната столетницата също ври и кипи.

НАПРЕЖЕНИЕ се усеща и в редиците на БСП – Троян, като местното соцръководство е насрочило за понеделник вечерта (17 юни) свое извънредно заседание. Имаме информация, че се очаква и декларация на троянските социалисти. А кметът на Троян Донка Михайлова, която е представител на БСП и член на националното партийно ръководство, в страницата си във Фейсбук и в сайта на Т21 (коментар към материала „Много моля ви, мадам!”) днес заяви, че „демократичните процеси в партията не работят” и че единици налагат „безумни решения, от които всички да се срамуваме”. Случилото се пък е окачествено като „опит за ритуално самоубийство” и се прави ясен призив за отпор (без съмнение насочен и лично срещу Станишев).

Съмишленици - Сергей Станишев и Делян Пеевски
ЕТО ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ на изявлението на г-жа Михайлова: „В живота на един човек или на една организация има граница на морала, която не бива да бъде прехвърляна. Прекрачиш ли я, вече си от другата страна, вече нямаш право да казваш на децата си, че си честен човек. БСП поиска промяна не за да замени едни зависими хора с други, а за да създаде политика, каквато хората искат. Изборът на Пеевски показа, че демократичните процеси в партията не работят, че единици могат да наложат безумни решения, от които всички да се срамуваме. Този опит за ритуално самоубийство на най-голямата и най-масовата партия в страната трябва да срещне отпор в самата партия. С тези размисли се готвя за утрешното заседание на ОбС на БСП – Троян”.

Т21

Още по темата:

52 коментара:

Анонимен каза...

Това как да го тълкуваме? Като повик на съвестта в един социалист, или като консолидиране на хората на Първанов?

Анонимен каза...

Не, мисля, че кмета е объркан. Както и всичките дървени глави в тази партия. Станишев разказа играта на столетницата, да не забравяме, че между тях има много читави хора. Горките, едва ли ще има промяна в тях! Но радващото е, че идват млади, умни и образовани, мислещи с нови идей! В тях е надеждата, да заложим на тях!

Анонимен каза...

Това показва, че освен ИП и Атака Троян - и в другите партии назряват демократични процеси и се надигат срещу подмолните и задкулисни действия на разноцветната партийна олигархия и кукловодите им.
Поздравления за г-жа Михайлова и БСП Троян. Дано не ви "уволнят" със задна дата от 1-ви април по стар болшевишки обичай.
Разбира се, позицията ви ще бъде оплюта от представителите на местната Агенция МСМГ /Ем селянин Ем гражданин/, но, подобно на Атака Троян ще получите адмирации от цялата страна.
ИП

Анонимен каза...

Донка да се извини на всички ,които е заблудила като ги е агитирала да гласуват за престъпниците от БСП на последните избори.Защото за много кратко време се разбра ,че мафиотите от ГЕРБ са като чавдарска организация в сравнение с престъпниците от БСП в комбина с турците командващи всички по долни нива включително и Донка. А ако имаше наченки Илияне на демократични процеси у Донка отдавна поне Минко Акимов и Дилян Енкин нямаше да са в общинския съвет ,а на едно по друго място под балабанския завой.Нека да не правим излишен вятър на кметицата Илиянка.:):)

Анонимен каза...

Браво на Михайлова! За пореден път доказа, че Троян избра за кмет почтен и достоен човек!

Бай Джон каза...

Михайлова я чакат тежки дни в собствената й партия.
Да я подкрепим!

Анонимен каза...

Не смятам да подавам оставка, защото пред себе си имам кауза и тя не е приключила като мотивация за моите действия за това да бъда лидер на БСП.

Това каза Сергей Станишев, председател на БСП, в интервю за предаването на Би Ти Ви "Нека говорят".

Геят е абсолютен пич.По нагло животно не се е раждало в България.Бойко ряпа да яде.

Анонимен каза...

Приятел съм на Донка във ФБ. За няколко часа я подкрепиха 125 души. Това се случва рядко във виртуалното пространство.

Анонимен каза...

Ей 5ти продължава да има заблудени хора в този град.Донка ,ако е толкова почтена и достойна щеше да отреагира и изкаже мнение веднага след гласуването в петък,както го направи Кадиев и други почтени хора в партията още в кулоарите на парламента.А не след 5 дена консултации с София,Ловеч и другите местни Станишевци като Енкин мафиота и компания.На това му се казва след дъжд качулка.

Анонимен каза...

9-ти, много ми приличате на това тук
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wslw5D9avoU

Анонимен каза...

Гея не знам дали е пич ,но едно трябва да му се признае.Наистина трябва да си уникален талант та само за няколко дена след изборите да направиш толкова идиотщини,че да отвратиш не само тези ,които са гласували против теб,а почти 100% от тези гласували за теб.Мисля ,че подобен случай в най новата ни история няма.

Сима каза...

Време е свестните хора в тази държава да се обединят. Не съм симпатизант на БСП, напротив. Но позицията на троянската кметица е достойна и я подкрепям.

Анонимен каза...

Всички сега са против, другаря Станишев,но аз съм му благодарен, че е инато магаре. В него ми е надеждата, че ще довърши БСП-то веднъж завинаги.

С.Гечев каза...

Червени гьонсурати,лансират тарикати
България да управляват,заявка те подават!
Народа не изрържа,излиза и попържа!
Нещеме пак бандити,кат герберите сити!
А фирмата на Хари,все яки Депесари!
Решение предлага,на лизинг без облага?
Със новия прах ''ИЗИ'' ,перем кирливи ризи!
От стари политици,ний правиме ДЕВИЦИ!

Анонимен каза...

Браво на Цонка!

Анонимен каза...

Троянската кметица май е единствения червен кмет с позиция по случая. Да сте чули за мнение на ловешкия кмет, или на някой друг... Михайлова за пореден път доказа, че е човек с позиция.

Анонимен каза...

Донка е от групата на Георги Първанов и затова по Станишево време тя е отритната. Сега тя видя шанс Станишев да бъде съборен и да й изгрее отново звездата с Първанов. Затова са тия силни декларации от нейна страна.

Да не говорим пък, че вместо да реагира още в петък, тя изчака да види, накъде ще задуха вятъра, че да не би пък да се обърне срещу нея.

Анонимен каза...

23:36 Слушайте по Дарик как Болиния от партия Юруш налита да бие протестиращи,тоя неговите другарчета от ДПС ще му направят сюнет безплатно.Туй момче лудото трябва да го прибират!!!

Анонимен каза...

Донка никога не е била с Първанов. Това пък откъде го измислихте. И не е отритната - имаше силни позиции при избора в ръководството на БСП. Всъщност Първанов къде е сега. Нещо не се чува никакъв.

Анонимен каза...

След атентатът в църквата „Света Неделя“ на 16 април 1925 г. в тази партия няма нито един честен здравомислещ човек . Всички са некъдърни рубладжий от които нищо друго не става освен партийни функционери работещи за ползу джобо . Донка ако беше толкова принципна отдавна да е почистила авгиевите обори в общината завещани и от съпартиеца и Енкин .

Анонимен каза...

,, Този опит за ритуално самоубийство на най-голямата и най-масовата партия в страната трябва да срещне отпор в самата партия. С тези размисли се готвя за утрешното.....".....Уважаема госпожо,самоубийството започна още февруари,когато платихте на един клас от Керамичното училище да ви прави революцията.Сега защо сте изненадана.Вашата партия няма развитие а само деструкция и предателства.

Анонимен каза...

Г-ЖО МИХАЙЛОВА, МОЛЯ ОСТАВЕТЕ ВИЗШЕТА ПОЛИТИКА НА Г-Н АКИМОВ И ПАВЛИ БОГДАНСКИ. ТЕ СА ГО ДОКАЗАЛИ, ЧЕ ГО МОГАТ.
ВИЕ КАТО ПЪРВАТА ЖЕНА КМЕТ НА ТРОЯН ЗА ДВЕ ГОДИНИ ДОКАЗАХТЕ, ЧЕ ОСВЕН ДА РЕЖЕТЕ ЛЕНТИЧКИ КАТО Б.Б И ДА ОМАЙВАТЕ БАБИТЕ И СЕЛСКИТЕ ЕРГЕНИ.....
ЩОМ И ПИСМА ПОЧНАХТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ, ЧЕ НЯКОЙ Е СВЪРШИЛ ВАШАТА РАБОТА. ХОЛАНДЕЦА ВИ ДАЛ ФАДРОМА. ДА НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН. ЗАЩО НЕ НАПИСАХТЕ ЗАПОВЕД ЗА УВОЛНЕНИЕ НА ВАШЕТО ПРОТЕЖЕ ГЛ.АРХИТЕКТ НА ОБЩИНАТА - БОЯН КРЪСТЕВ?!
НАЛИ ТОЙ ТРЯБВА ДА СЛЕДИ ЗА ТИЯ НЕЩА. КОЙ ЛИ ПЪК СИ РЕЖЕ КЛОНА, НА КОЙТО СТОИ. НАЛИ ВИ НОСИ ПРИХОДИ. А ОТ НАС СЕ ИСКАТ ПАРИ В БРОЙ.
КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ АКО РОДИЛКА В ЧОФЛИК ИМАШЕ НУЖДА ОТ ЛИНЕЙКА. СИГУРНО ЩЯХТЕ ДА ИСКАТЕ ХЕЛИКОПТЕРА НА ХОЛАНДЕЦА?!
ВАШИТЕ ХОРА НЕКИ СИ НАНКАТ И ДА СЕ СЪБУЖДАТ САМО, КОГАТО ИДЕ ДЕН ЗА ЗАПЛАТИ. НА НАС ТЕ СА НИ СЕ НАКЪРТИЛИ. НИЕ ВСЕ СИ ЧАКАМЕ И НИ ОВИКВАТ, КОГАТО ДОЙДЕМ В ОБЩИНАТА. СТРАХ ВИ Е ДА НЕ УВОЛНИТЕ НЯКОГО. ЗАЩОТО АКО ОТИДАТ НА РАБОТА В ЧАСТНИЯ СЕКТОР НЯМА ДА ИЗКАРАТ И ЕДНА СЕДМИЦА. АМА КАТО ВИ Е ЖАЛ ПОВЕЧЕ ЗА ТЯХ, ОТКОЛКОТО ЗА НАС - ВЗЕМЕТЕ СИ ГИ У ВАС. А НА НАС НИ ДАЙТЕ ХОРА,КОИТО ДА РАБОТЯТ.
ЗАЩОТО НАЛИ В КРАЙНА СМЕТКА ИМ ПЛАЩАТЕ С НАШИТЕ ПАРИ.
СЕГА ПЪК НИ ЗАНИМАВАТЕ С ДИЛЯН ПЕЕВСКИ. ОСТАВЕТЕ ТАЗИ РАБОТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ВИЕ СИ ВИЖТЕ НАШАТА В ОБЩИНАТА. НАЛИ ЗА ТОВА СТЕ ИЗБРАНА. КАТО ВИ ИЗБЕРЕМ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ- ТОГАВА ЕДНО Е СИГУРНО: НЯМА ДА ВИ ВИДИМ ОЧИТЕ!
ИЗЧИСТЕТЕ СИ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ ПЪРВО В ОБЩИНАТА - ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ЧИСТИ НАГОРЕ.И ЗА ТАМ СИ ИМА ХОРА. МНОГО ОТ ВАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СА СМЕНИЛИ МНОГО ПРАВИТЕЛСТВА,МНОГО МИНИСТРИ И ПАРТИИ.
ЩЕ СМЕНЯТ И ВАС.
МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА, АКО ВСЕ ОЩЕ Е ОСТАНАЛО ТАКОВА ПОНЯТИЕ.
ХОЛАНДЕЦА ВИ ЧИСТИ ПЪТЯ!
ГЪРКЪТ ВИ ВЪРТИ ТУРИЗМА!
ТУРЦИТЕ РЕЖАТ ГОРИТЕ!
ВИЕ СИ ТУПАЙТЕ КАПАТА ОКОЛО ВТОРИ ЮНИ И ГОВОРЕТЕ С ВИСОК ПАТОС ЗА БОТЕВ И ЛЕВСКИ.
А ВАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДА СИ ДРЕМУЦКАТ И ДА СЕ ПРОБУЖДАТ КОГАТО Е ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАПЛАТИТЕ!!
ДА ЖИВЕЕ, ЖИВЕЕ ТРУДЪТ!
ТРУДЪТ Е ПЕСЕН - АМА ДРУГ ДА Я ПЕЕ!
ОТГОВОРНОСТА Е ВАША!!!
ПЪРВАТА ЖЕНА КМЕТ НА ТРОЯН!
С КАКВО ЛИ ЩЕ Я ЗАПОМНИМ?!

Анонимен каза...

Достойна позиция, на достоен човек. Поздравявам Михайлова!

Анонимен каза...

22 ри Белиосъмецо пишеш само с главни букви , има едно копче на клавиатурата нарича се "Caps Lock" ako обичаш другия път го изключи преди да пишеш хвалебствени тиради към Павли Богдански който е просто един държавен служител . За другото си прав .

Анонимен каза...

Нека не се лъжем - в днешно време никой не става партиен член заради идеали или убеждения. Всички стават членове само заради шанса да се включат в далаверата. В днешно време партиите имат само едно предназначение - далаверата. Така че нека не се лъжем - съвестни и честни партийни членове няма и никой не би им позволил да бъдат такива.

Анонимен каза...

19-ти, много зле си информиран. И кучетата вече знаят, че Донка е в немилост в БСП, защото застана на страната на Първанов. Ами че поинтересувай се малко, пък тогава пиши.

Анонимен каза...

Напълно съгласен с 22-ри. Михайлова да не пише по фейсбуци и тем подобни, а да си гледа работата като кмет.
Да си изгради приоритети - кое й е по-мило: развитието на Троян или собствената й партия? Ако ще милее повече за бъдещето на партията си, да подава оставка.Ако ще милее за развитието на Троян - спешно да си изработи програма за просперитет на този град.

Анонимен каза...

Г-жа Михайлова, аз гласувах за Вас с ясната мисъл,че ще има промени в общината.За жалост нищо различно от предните управления не се случи.Вместо да давате съвети ,какво трябва да свърши висшето ръководство на БСП,Вие се огледайте и кажете какво различно свършихте от предните управляващи и какво възнаамерявате да правите до края на мандата си? Ние сме Ви избрали за кмет на общината, а не за политически коментатор.
Вярно е ,че Вие в личен план има за какво да се сърдите на г-н Станишев.По -сладко е да си народен представител, отколкото кмет.

Анонимен каза...

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС 27, НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ УТОЧНЯТ ПРИОРИТЕТИТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ГР. ТРОЯН, ДА СЕ ВИДИ КОЕ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТРОЯН, ДА СЕ НАМЕРЯТ ИНВЕСТИТОРИ, ДА СЕ ГАЗИФИЦИРА ГРАДА А НЕ САМО ДА СЕ ПРИКАЗВА И НИЩО ДА НЕ Е СВЪРШЕНО ДО МОМЕНТА, ГРАДЪТ НИ ЗАГИВА С ВСЕКИ ЕДИН ДЕН.

Анонимен каза...

Само ако позволиш 29-ти леко да те поправя: градът ни е БЕЗВАЗВРАТНО ЗАГИНАЛ ,никога вече няма да бъде това което беше преди 5 - 6 години,дано да греша ,НО ..............!!!

Анонимен каза...

Поздравявам Михайлова за силната й позиция. Хората в града я харесват и това силно дразни някои хора. Особено когато Акимов е с поредното искане на оставка и неговите политически приятели си ядат опашките.

Анонимен каза...

21 или си луд, или някой е платил на теб за това ти писание. Защо не говориш с някой от участвалите ученици? Част от тях още са в училище и яко биха те напердашили затова, че ги смяташ за подкупни.

Анонимен каза...

Крайно време е денят за размисъл да бъде наистина преди изборите, а не след това.

проф. Михаил Константинов

Анонимен каза...

Че кака Доца е в голяма немилост стана ясно и през изминалата седмица когато тя ходи на " Позитано" 20 да моли/ползва стари връзки/ за областен да назначат нашто момче Енкин/небезизвестен бивш кмет на нашия град/. Да ама от там я отсвириха само с едно единствено въпросче:цитат"Коя политическа партия имаше най-много гласове в община Троян?" И понеже това е ГЕРБ, кака Доца си взе чантичката/сви опашка/ и си се прибра в Троян скоропостижно.Не изчакала и второто въпросче, че ако е така/герб са първи/ тя какво търси там, с кви очи и кви заслуги? Умница си ни е кака Доца, умница.Бързо схваща, ама трябва много да и се обяснява.Със този политически самоубийствен акт кака Доца зачеркна своето политическо бъдеще, не че то е цъфнало и вързало.Не я искат, ама тя вече не се и натиска.Ще и резнат зелката като на ИП.На следващите избори няма и кметско място да и предложат.Кофти....ама мнооооооого кофти.Едно е да си депутат, друго е да си кмет и съвсем трето е да си в 5 глуха. Доцини му работи.

Анонимен каза...

Забелязвам ,че 34-ти е вътрешен и има инфо от извора
ББК

Анонимен каза...

Ако 34-ти е прав, тогава за какво говорим????
Кметът ни се интересува повече от партийни работи, отколкото от общински. А получава заплата от нашите данъци да върши общински дела.
Много сбъркана тази държава.
И този град!

Анонимен каза...

И какво е станало на днешното заседание на ОбС на БСП – Троян явно са подвили опашки и са пратили поздравителна телеграма на другаря си станишев с която му желаят крепко здраве и успехи на руля на столетницата . Това мен ме устроива защото този опусум смело ги води към пропаста . Много жалко че разни безмозъчници гласували за бсп и продажниците от атака вързаха страната ни на буксир към бсп .

Анонимен каза...

Едва ли ще стане така 37-ми , както по-горекоментиращите написаха донкА налива вода във воденицата на гоцЕ , които днес изпълзя от дупката си с "Георги Първанов настоява за спешно свикване на Националния партиен съвет на БСП. В писмо, изпратено до медиите, бившият президент призовава социалистите незабавно да излязат с обща оценка на "безотговорните действия на ръководството на партията , бля бля бля . Така , че в постъпката и няма нищо достоино просто обслужва интересите на даден олигархичен кръг сицо не по-добър от кръга около станишко .

Анонимен каза...

От коментарите в този пост личи, че малка група полуграмотни ГЕРБ-ери излизат от дупките си с очакване пак за започнат да изнудват и крадат по познатия за троянци маниер. Подкрепям достойната позиция на кметицата.

Анонимен каза...

Михайлова, явно яко си ги уплашила. Непривикналите на почтеност малък кръг оплюващи всичко в този сайт явно ровят и слухтят яко. Не им минава номера обаче.

Анонимен каза...

Не съм от ГЕРб и съм си доста грамотен, за да знам какво пиша.
А защитниците работете с факти - като хвалите, поне кажете какво е подобрено от две години насам.
Декларацията в момента е чист партиен популизъм и нищо друго.

Анонимен каза...

41-ви утре ще ти пишат , туко що работното време на защитниците на кметицата работещи в общината и получаващи заплатите си от нашите данъци свърши .

Анонимен каза...

Вярно, как не се сетих!!

Анонимен каза...

Познавам Михайлова. Не се съмнявам в чувството й за почтеност и справедливост. Сигурно й е трудно в собствената й партия,но много пъти не си е мълчала, както сега. Моите уважения към нея.

Анонимен каза...

УВАЖАЕМИ ФОРУМЦИ, пускайте ги тези главатари да си чупят главите,ами ние да помислим за нашата управа.Поздравявам Кметицата за изказаната позиция, но какво мисли тя и нейната партия за положението в нашия глух град.Какво мислят да правят с ГОЛЕМИЯТ,НАЙ-ЗАСЛУЖИЛ ОТ 44-ГОДИНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ,ДРУГАРЯТ АКИМОВ.
УВАЖАЕМИ ФОРУМЦИ, КОЙ ЩЕ МУ ПЛАЩА ДАЛАВЕРИТЕ?Той гушна толкова хиляди лева от проектите,а далаверите ще трябва да му се плащат от населението на Общината.Тези пари вместо да отидат за благоустрояването,те отиват в джоба на държавата, а от там отново в такива далавераджии като Акимов.На 27.6.има ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ.ПОНЕЖЕ СА ОТ ЕДНА ЛЮПИЛНЯ /член на Районния комитет на БКП/ БСП / май НИЩО НЯМА ДА му СЕ СЛУЧИ, ГАРВАН ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ, МОЖЕ ДА СЕ КЛЪВНАТ МАЛКО ЗА ПРЕД ХОРАТА И ТОЛКОЗ.НЯМА ЛИ НА ТОЗ ЧОВЕК ДА СЕ ПОТЪРСИ СЛУЖЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ НА ОБЩИНАТА?Къде е местната прокуратура,като няма полиция? ЛЕЧКОВ КАК ГО СЪДЯТ?Е, вярно нали на началника на полицията баща му завеждал партийния кабинет в градския комитет на БКП ,как ще търси отговорност на другаря Акимов?Троянецът не го интересува нищо! Няма почтенни лидери в този град.Всички са се оплели като кълбо от кълчища и не могат да излезнат от него, защото полицаят Акимов знае понещичко за всеки / нали така заяви предния път/та ще трябва да се вардят един друг,че започне ли да се разплита кълбото не се знае какъв ще е краят.Толкова дебелоочие на тоз човек едва ли се среща по широкия свят.На времето като полицай той гонеше и преследваше такива престъпници като него, а сега има наглостта да се показва пред хората и да се слага навсякъде.Скоро не е ходил да специализира в чужбина или аз не знам за това? От толкова ходенки май се е изучил на финнен далавераджалък?Уважаеми форумци от цървул обувка не става.Може да се напъваш да я обуваш, но кракът ти е за цървул за да да ходиш по Трапето.Сега има много гъби!!!!!!Триста лева съм платил данъци и такси на тази община за тази година и ми предстои още да плащам до края на годината, но това ще ми е за последно.???Изчезвам на Терминал 1,защото за Терминал 2 нямам пари!!!

Анонимен каза...

Айде, безработното комплексарче пак почна! Абе, гушни лелката до теб и й поискай некой лев, вместо да се кривиш пред компа:))))))))))))))

Анонимен каза...

Що,твойта бабичка вади ли каймета из под престилката,щом я очешиш с ръждилника ?

Анонимен каза...

Браво, Михайлова!Поздрави за позицията.

Анонимен каза...

Можете ли да си представите как би действал Минко Акимов в такава ситуация, или пък Сашо Данков. Ще се стаяват и ще гледат да не си навлекат гнева на началниците. Ето в това е разликата им с Михайлова.
И за това им вади очите.

Анонимен каза...

Абе какво я хвалите тази Донка? Приказките й са едно, а делата - друго. Сега вряка срещу Пеевски, а миналия ден тичаше да уреди за областен управител троянския Пеевски, пак Дилян. Първо за депутат го гласеше, сега за областен. И понеже това не стана, сега се пише на ербап героиня. Дилян Енкин и Дилян Пеевски - няма избор!!!

Анонимен каза...

Това го каза вече !

Анонимен каза...

ХЕЙ 46, какво искаш до кожеш, че не се разбира.Май ме бъркаш с някого.НЕ съм безработен и не съм беден.Колкото данъци на тази община ще дам за тази година ,ти май толкова от заплати няма да изкараш.Така че те питам защо не се изказваш по казуса"АКИМОВ",кой то предстои да се решава на 27 юни в ОС или си негов близегъзец.Хайде напиши нещо,че заминавам на почивка в Испания със семейството си и то за две седмици.Жалко ,че няма да бъда тук на 27 и да гледам театрото в ОС.От сега знам,че нищо няма да стане.Акимов ги държи всичките за гушките и няма да гъкнак.Без трима -четирима за всички останали има какво да каже и Акимов СИ ОСТАВА председател на ОС.Браво ТРОЯНЦИ!!!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |