Кметът срещна депутатите

* Корнелия Маринова, д-р Емил Райнов, Димитър Горов и Николай Нанков уважиха поканата на Донка Михайлова; по-късно
 дойде и Кирил Колев
Важни гости
НАРОДНИТЕ представители от Ловешкия избирателен район д-р Емил Райнов и Димитър Горов от БСП и Корнелия Маринова и Николай Нанков от ГЕРБ уважиха поканата на кмета на Троян Донка Михайлова за среща с ръководството, която се състоя днес (10 юни, понеделник). На срещата присъстваха и председателят на Общинския съвет Минко Акимов и зам.-кметовете Поля Димова, Ангел Ангелов и Кольо Кацаров. Кирил Колев от „Атака” не дойде в обявения час, но по-късно същия ден се срещна с г-жа Михайлова.

ГРАДОНАЧАЛНИКЪТ запозна депутатите с очаквани законодателни промени, които ще са в интерес на община Троян и с основни наши проблеми и предложи механизми за взаимодействие между общинското ръководство и народните представители. Г-жа Михайлова поиска от законодателите конкретна помощ за подсигуряване на държавни средства за реконструкцията на входа и изхода на Троян – един ангажимент, който беше поет от бившия министър на финансите Симеон Дянков, но не беше доведен до край. Обсъдени бяха и очакванията на Общината за изграждането на обходния път на трасето ІІ-35 в чертите на града. Кметът очерта насоките на бъдещите инвестиционни намерения на Община Троян, които ще бъдат определени с най-широко гражданско участие и привличане на  партньори от неправителствения сектор и бизнеса.   

Маргарита Генкова
PR на Община Троян

14 коментара:

Анонимен каза...

Тази маймуна, Минко Акимов, докога ще пресъства на срещите който организира Кмета на Троян.
Не е ли крайно време да си седне на осрания задник и да освободи мястото.
Или като мръсно ченге ви държи в зависимост всички вас, знайни и незнайни, общински съветници.Кой крал, кой е..л, кой пил и т.н. и т.н.
Ще дойде сесията на която трябва да вдигнете ръка и тогава ще ви видя.
Ще ви изтъпанча на пъпа на Троян да обяснявате, защо сте гласували "ЗА" и защо "НЕ".
Народа казва"идва го;ям ден с малка питка"

Анонимен каза...

Забележителна снимка! Атмосферата, езикът на тялото на присъстващите...Мъка ми е за нашата държава (:

Анонимен каза...

Тези дни видях, че пред някогашното лятно кино се извършват някакви ремонтни дейности. Някой може ли да каже по-конкретно за какво става въпрос ?

Анонимен каза...

Снимка на отбор престъпници.Липсва само онази маймуна Сашо Данков.Вижте какви боклуци ни управляват.

Анонимен каза...

Донка пак надбяга другите кметове. Депутатите май са се запознали на тази среща. Дано да ги накара да направят нещо да Троян.

Анонимен каза...

Поздравления за 1-вия коментар......!!!!!!!

Анонимен каза...

Каква е тази грамада женска плът вдясно? А кой е този с дрескода къс ръкав върху дълъг вляво? Сладурани. А, и Минко бандита на снимката!

Анонимен каза...

И двамата са от БКП

Анонимен каза...

Това пиянде Горов дет и ловешките полицаи го хванаха да кара пиян сигурно си е мислел че идва на купон , а може и да е бил пиян когат си е обличал фанелите . То си личи , че оглежда масата да види къде е шишето с уискито .

Анонимен каза...

Само д-р Райнов е на ниво !

Анонимен каза...

И какво му е " на ниво" на доктор Райнов.Разследван за злоупотреби, парашутист спуснат от Станишев за депутат на област Ловеч. Та той не е жител на населено място от ловешката околия.Бил на ниво!Дрън дрън. Всичките от снимката без изключение са крадци, долни, мръсни и нагли.

Анонимен каза...

11-и , на колко ли хора е помогнал д-р Райнов, по време на практиката си ? Нищо, ти си искай и си се радвай на тъпунгерите от ловешката околия...

Анонимен каза...

Виждам безпомощност и злоба в повечето от горните коментари,това не е хубаво, пък и злото не се побеждава със зло. По долу споделям с всички вас един цитат, който показва технологията,с която нашите предци са си служели при нужда:
„Когато някой насилник, изедник, предател притисне сираци, вдовици или селяните и сиромашта и яде потта им, обира ги или предава отечеството , а тоя насилник е силен, та народът , сираците и вдовиците не могат да намерят правосъдие, тогава го кълнат. Сираците и вдовиците и отделните личности, ограбени от него, го кълнат частно, всеки за себе си. Но когато дойде работата да го кълне цялото село или няколко села заедно, тогава тая клетва намира по- реален израз. Народното вярване за такива изедници, насилници, предатели, които са разплакали много майки, от които е пропищял народът е устройването на така наречената „НАТЕМИЯ“, идва от „анатема“-проклетия. Тия клетви са публични и получават реален вид в цяла грамада от нахвърляни проклети камъни. И Господ ВСЯКОГА ама ВСЯКОГА е прикланял ухото си към тия народни клетви и виновникът е бил наказван по разни способи: или е полудявал, или челядта му измирала и къщата му се е разсипвала, или огън го изгарял, или пък е лягал на постелка и лежи дълги години, но не остава ненаказан.“
Цитатът е от книгата на Димитър Маринов – „Народна вяра“, том първи , стр. 265

Пожелавам успех на новите депутати, нека не се уповавт на опорочената съдебна система и да се мислят за ненаказуеми, защото никой човек не може да промени извечните закони на битието.
Бог забавя, ала не забравя.
Дано да не се налага да виждаме грамада от камъни на троянският площад.
Поздрави М Д



Анонимен каза...

Абе и ти си една безпомощност.Толкова ли не можеш да си намериш аудитория, да й изнасяш речите си по не знайните ти тревоги? Като ти чета апостолатите и особено кога подхвана рецитала на протеста, ми идеше да подкарам нов протест-Не на празнодумците!А гледам,че толкова си изперкал,че си почнал и религиозно да се заиграваш,анатемо отлъчена (:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |