За пръв път имаме прокурор!

* Готов да създава ред в българския хаос – нещо,
 което изглежда направо страшно
 
По повод на една пресконференция
Главният прокурор Сотир Цацаров
ЗА ПРЪВ ПЪТ имаме прокурор! Готов на всяка цена да брани законността, правилата, честната игра. Готов да назовава престъпните факти и престъпните лица – каквито и които да са. Готов да създава ред в българския хаос – нещо, което изглежда направо страшно. Защото хаосът (далаверата, корупцията, крадливото нагаждачество, партизанщината, подмяната на правилата) е навсякъде около нас и най-лошото – той е в главите ни, в българския (ни) чип, моделиран цели седем десетилетия. Защото хаосът у нас тотално е подменил реда, станал е „български ред”. И да му се опълчиш си е страшно. Всъщност то винаги и навсякъде е било страшно да кажеш, че царят е гол. Готов, дано съм прав (!), да тръгне на бой срещу мафията – като онези италиански прокурори, които загинаха, но родиха своите последователи и в крайна сметка спечелиха голямата битка на реда и законността срещу хаоса.

ЗА ПРЪВ ПЪТ имаме прокурор! Който не шикалкави като предишния – комунистическия отрок, не тропнал нито веднъж по масата, превърнал се в удобен мушморок, чийто най-голям прокурорски успех е, че си уреди топло магистратско местенце след мандата. И няма нищо общо с другите двама – първият правещ се на мъж и македонски войвода, но само правещ се (за пред хората), а за втория и с невъоръжено око се виждаше, че обслужва противниковия отбор.

ВЕРОЯТНО НЯКОЙ ще провиди в тези ми няколко реда партийни пристрастия. Искам да поясня – аз нямам партийни пристрастия. Имам политически пристрастия към демокрацията от западен тип и западната европейска цивилизация, която се гради върху законността и правилата. Гради се и от прокурори мъжкари, на които не им пука да посочат престъпленията и престъпниците, всяко престъпление и всеки престъпник. Моите поздравления, г-н Цацаров! Вярвам, че това, което правите, е истинско, а не нещо друго.

Генадий Маринов

Видеозапис на част от пресконференцията по „казуса Костинброд”, 15 май 2013 г.


22 коментара:

Анонимен каза...

Тоз е на Бойко човек ,той си го е уредилл на тази работа.Това мнго добре се разбра от записите.Така,че и тозо прокурор ще играе по правилата иначе збогом гергино.Генади мисля,че няма нормален човек в БГ ,който да не е разбрал.че мафията в БГ си има вече държава и никой не може да промени това за съжалемие вече.И последните избори го доказаха на 100% това твърдение.Който иска демокрация само терминал 2 е спасението.

Анонимен каза...

Г-н Маринов, поздравявам ви за тази статия!
Чест и почитания за г-н Цацаров!
ИП

Анонимен каза...

Приятели, до сега харчиха нашите пари, от сега нататък всеки ще харчи от собствените си!
Налапаха се, ще останат ненаказани. Можем да заработим и честно! Горките ние, няма да ни стигнат и три живота, за да им стигнем стандарта.

Анонимен каза...

Генади за този ли Цацаров става дума ,че ще създава ред?
Гоце-Гергов-Цацаров-Цветанов... масонски афери и прикриване на престъпления!!!!!
https://www.bivol.bg/gergov-lozha-plovdiv.html

Анонимен каза...

А дали не е за последен път..???

Анонимен каза...

Генади, добре дошъл - радвам се, че се сети че си журналист!

Генадий Маринов, Т21 каза...

До №6: И аз се радвам, че се радвате. Не разбрах точно за какво, но важното е да сме радостни. При този дефицит (на радости).

С уважение: Генадий Маринов

Анонимен каза...

Тая цаца вчера нищо конкретно не каза и не показа. Ясно си личаха петънца по показаните от него бюлетини, ясно си пролича и "отговорът" му на въпроса "Как до вчера бяхта човек на Бойко и Цеца, а сега сте техен враг?", ясно си пролича и свирката на БСП и Пеевски, по която цацата играе - защо не разнищи случая с ЕРП-тата, защо в съботния ден висш орган като прокуратурата на РБ наруши закона? Мен ако питате този, заедно с новата си компания са 10 пъти повече за затвора, отколкото Боко и Цеко!

Анонимен каза...

Ще създаде ред, ама друг път. Няма такъв филм. А и не мисля, че има такива РЕАЛНИ намерения.

Анонимен каза...

"Защото хаосът (далаверата, корупцията, крадливото нагаждачество, партизанщината, подмяната на правилата) е навсякъде около нас и най-лошото – той е в главите ни, в българския (ни) чип, моделиран цели седем десетилетия."
Генадий Маринов



Генадий,преди десет дни написах, че народът е виновен за начина си на живот, защото е калпав. Пуснах линкове към статии, в които точно това се твърдеше, а ти ми изтри коментарите. Защо?
Да не би да си прогледнал вече?





troyan21 каза...

До №10: Има някакво недоразумение, никой тук (т.е. аз и админът Стоян Борджуков, които имаме правата) не е трил, нито смята да трие линкове към статии. Трият се единствено коментари, които нарушават трите обявени правила (виж колонката вляво). Това е.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Почти са Ви ,,преписали,, статията:
http://e-vestnik.bg/17621/balgariya-nay-posle-ima-glaven-prokuror-ne-e-za-vyarvane/

Анонимен каза...

Подкрепете гл.пркурор
http://www.peticiq.com/supportheadprosecutorbg

Анонимен каза...

когато кажеш А трябва да кажеш и Б иначе ставаш агне

Анонимен каза...

8-ми, много си прав!Ние да не сме ловени на примка!

Анонимен каза...

Дано се окаже акула,а не цаца :D

Анонимен каза...

16-ти, а дано," ама надали"!

Анонимен каза...

Днес на една от централните улици в Атина полицията беше спряла една кола с варненска регистрация. Собственика беше с внушителни размери, с набръчкан врат, и подозрителна физиономия. Полицаите щателно претърсваха багажника. Явно и тук знаят за Варна и българската мафия, а и че сме търговци на наркотици.

Анонимен каза...

http://arhiv.troyan21.com/2009/09/blog-post_1476.html

Анонимен каза...

Всичко е цирк и този е играч от цирка,а и аз питам всеки ден докога? Изобщо защо Младенов и Луканов свалиха бай Тошо, Защо създадоха СДС - нали така? Защо имаше кръгли маси? Защо изтеглиха парите от Парижкия клуб? Защо Балев ги цапцароса, а другите разпредели? Защо Луканов викна Ран и Ъп? Защо създадоха Мулти Груп, СИК ВИС? Защо бяха Попов,Беров, Инджова, Защо беше първата купонна система, Защо беше втората купонна система? Защо бяха пирамидите? Защо бвха Паси, Ф.Димитров, Пепи Буболечката? Защо фалираха банките, Защо изядоха спестяванията на хората? Защо имаше Жан Виденов? Защо викнаха царя? Защо имаше седенки със заменки и излишъци, които не се знае къде отидоха с изключение на един минал през Австрия та до ПЕС, както се говори? Защо създадоха ГЕРБ? Защо унищожиха ГЕРБ? Защо им трябваше ДПС? Защо им трябваше Атака....
Каkто и преди, и сега са си все същите !!!
Само че преди бяхме на нивото на Чехия, а сега сме под нивото на Тринидат и Тобаго.
Преди имаше надежда за управия ! А сега ... Абе бегайте да спестявате за ток и парно.
Иначе - преди само БКП. Сега само БСП !

Анонимен каза...

ЗА ПРЪВ ПЪТ имаме прокурор! Готов на всяка цена да брани законността, правилата, честната игра. ХА..ХА..ХА..ХА къде го видя тоз прокурор ,Генади...аз виждам поредния прокурор ,който като предишния е комунистическия отрок превръщаш се в удобен мушморок на БСП.Маймуна от класа избран от ГЕРБ ,а подкрепящ измамниците от БСП.
Цветанов, подслушва всички а излизат записи само за ГЕРБ. хахахахаха като нищо ще му наденат белезниците, задето подслушва Борисов и Миро Найденов, а по-преди това и Мишо Бирата предполагам :))) И после ги даде на БСП тоя лош Цветанов, за да могат да го арестуват сега...ха-ха-ха, няма по-голям смях в тая държава, няма по-скапан МАТ'РЯЛ. Прав беше Бойко, не може да се работи с такъв МАТ'РЯЛ, на него му требе само лебец на масата и сигурна работка по 8 часа на ден в завода, все екстри, дето другарите му обещават вече 65 години.Малко мат"рял за размисъл.

http://www.youtube.com/watch?v=BxoaKBZnpjo

Анонимен каза...

Браво на 20-ти и 21-ви, най-после да си дойдем на думата!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |